Adama kızan Halk TV ve CHP'liler önce dürüst olsunlar ve yıllardır yapılmayanları görsünler. Bence seçimlerin en şaşırtan adayı, en güzel sürprizi, sizin fikriniz nedir?

Adama kızan Halk TV ve CHP'liler önce dürüst olsunlar ve yıllardır yapılmayanları görsünler. Bence seçimlerin en şaşırtan adayı, en güzel sürprizi, sizin fikriniz nedir?
İzmir, Kadıköy, Beşiktaş gibi yerlerde koyun seçmen kitlesi yaşar Hamdullahçım, adaydan çok partiyle ilgilenirler. Chp'den aday olmadığı sürece seçime şansı sıfır
Bunu cöpten ekmek cikarip 180% enflasyona ragmen Erdogan diyen AKP secmeni demesin lütfen.
Ben de doğma büyüme bir Kadıköylü olarak bu habere çok sevindim. Bu adama çoğu Kadıköylü gibi ben de oy veririm.
Bir de Kadıköyü ve ihtiyaćlarını gerçekten iyi etüt edip, düzgün vaadlerle gelirse tadından yenmez.
Bu CHP nasılsa her seçimi Kadıköy'de alırım havasında yıllardır gtü kalkmış halde, hizmet değil sadece laf üretiyordu. Sağlam bir tokadı hak edeli çok zaman oldu.
m.youtube.com/watch
m.youtube.com/watch
m.youtube.com/watch
Benzer olaylar.🙂
Keşke İzmirden aday olsaydı
Bence de
Cevap
3Cevap
Kendine yazık eder kabul etmiş ise İstanbul büyük şehri adayı olmadıkça
Onun Tunceli’ye yaptığını hangi belediye yapabildi Türkiye cumhuriyeti boyunca daha nasıl görülsün 😂
Kadıköy de kendini gosterirse hem öncü olur hem de bu kez ibb adaylığına doğru gider. Bunu yapmazsak İmamoğlu mu kurum mu diye bizi istemedigimiz adaylara birakirlar.
Hadi bakalım hayırlısı olsun tanımıyorum ama bir Kadiköy sevdalısı olarak iyi hizmetler beklerim
Kazanırsa Kadıköy bambaşka olur bence umarım kazanır.
Aynen
Kazanamaz
Kurtarır. komünistler fulll çalışır.
güzel olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?