Hayır, hiç beğenmedim. Çok daha güzel adaylar vardı. Zaten bu tarz olaylar hr zaman politik kararlar oluyor. Aynen Eurovision'da da olduğu gibi. Hakeden asla kazanamıyor. Zira kazananlar da çok sevinmiyor. Çünkü zaten kazanacaklarını biliyorlar. O yüzden bu tarz şeyler oluyor. Aynı şey dünya güzellik yarışmalarında da var. Yani bize özgü bir olay değil. Bu kadının Türkiye'yi temsil edecek kaar güzel olmadığı aşikar. Hatta bana soransan güzel bile değil.
Yeni bir ponçik yaz dizisi baş rol kadın karakter daha ekranlara gelecek desene... Fakir ama güzel kız, zengin oğlanın aklını çeler, oğlanın annesi uğraşır durur falan filan 😂😂geleceği şimdiden görebiliyorum 😂 umarım yanılırım ☺
Bilmediğiniz birşey var ki o da; bu gibi yarışmaların önceden planlanılmış olmasıdır tamamen oyundan ibaret kendileri oynayıp kendileri eğleniyorlar 1. 2 .3 olan kadınlar torpilli insanlar alnının akıyla kazandıklarını zannetmeyin, sadece güzellik yarışması için söylemiyorum bütün yarışlar vb. futbol dahi önceden belirlenir hatta yüksek ödüllü bilgi yarışmaları araba ödülü olan programlar hepsi sahte, sözleşmeyle olan şeyler herşey paraya bakıyor. İtibar edilecek kurumlar değiller.
kazulet gibi kız. cidden merak ediyorum bu seçimleri kim yapıyor. zaten mantıksal bir geri zekalılık var bu güzellik yarışmalarında. 4 tane zengin orta yaşlı çoğu sponsır dayı gelip bir tane kız seçiyo bu türkiyenin en güzel kızı diyo. aklına yatar mı insanın. moda, karaköy, bebk civarında ki starbuckslarda takılan kızlar bunlardan 50 kat daha güzel...
nerde güzel değiler ne saçmalıyorsunuz ya dışarda ki kızlar daha güzel demişsiniz oladabilir ama miss yarışması sadece yüzünün güzeliğine değil vücut ölçülerine ve orantısına boy ve bacak estetiği gibi yerlerlede ilgileniyor yüz ve bu kriterlere uyanlar bu yarışmayı kazanıyor bence doğru sıralama ben olsam bende böyle sıralardım
Türkiye'de sadece beyin göçü değil güzel göçü de var demek ki. Zeki insan kalmadığı gibi, güzel ve seksi kadın da kalmamış. Türkiye güzeli seçilen bu kadınlar, normal şartlar altında yarışmaya bile katılamazlardı. Memleket ucube olmuş.
Arkadaşlar öküz olmayın Miss turkey sadece yüze bakılan bir güzellik yarışması değil fizikde önemli gayet güzeller ve yerinde niye çamur atiyorsunuz kızlar icin de erkekler için de geçerli birseyide tebrik edin aciz olmayın komik oluyor :D
Hiçbiri güzel değil Bu ne allah aşkına güzellik anlayışına bak ya. Hayır ben de çok güzel değilim öyle ama güzeli de takdir ederim yani bunlar mı Türkiye güzelleri
Allah yaratmış kötü konuşmamak lazım ama türkiye güzeli olabilecek kızlar değiller kesinlikle. 4. yü biraz beğendim. 1. ci de çok kendine güvenli enerjisi yüksek ondan kazandı sanırım.
4'de güzel değil. Birde bunların hepsine neden aynı kıyafetleri ve mayoları giydirirler ki onu anlamam. Kızılay dağıtmış gibi duruyor. 1 numaraya kıyafet yakışmış diğer 3 tanesinde emanet gibi durmuş.
Miss turkeyde guzellikten ziyade fizige vucut oranina ve genel kulture bakiliyor mesela azra akin 5 dil biliyor ve hatlari cok duzgun oldugu icin dunya guzeli secildi
Bunlar sanat ve televizyon dünyası'nın oyunları bunlardan çok daha güzel olan normal vatandaşlardan kızlar var ama bir insanda güzellik her manada olmali yoksa bunlardan cok güzeller var.
1. ve 2. birbirine benziyor. 3. ve 4. de aynı şekilde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu yarışmalar artık güzellik adına değil dizilere başrol seçme adına yapılıyor. Burada mesela 4. güzel daha güzel sevişiyorsa 1. güzelden daha çok zengin olabilir.
En İyi Cevaplar