tabikide başka bir seçenek olamaz 😂 ondan başka bir Lider daha tanimiyodum aksini söyleyenin alnını karışlarım😂😂
Mustafa Kemal Atatürk
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence kendi bunu kabul etmezdi çünkü diktatör gibi olmamak için bizzat kendisi çok partili hayata geçiş aşamalarını başlatmış ve muhalefet partileri kurmaya çalışmıştır yani kendisinin tek seçenek olmasını isteyeceğini sanmıyorum ona göre düşünün
evet cok dogru ama iste kalp bir baskasini gormeye dayanmiyo tek bir secenek bile beni cileden cikartir
zaten ayni goruste degiliz ben solcuyum sadece aşırı derece de kisiligine yonetim sekline ve adamligina hayranim oyle.
Recep Tayyip Erdoğan
icdn.ensonhaber.com/.../erdogan_3238.jpg
midemden kusucam simdi o kadar igrendim Şu an
Senin gibi bir vatan hainine de o yakışırdı zaten şaşırmadım.
Hiçbir lider Mustafa Kemal kadar başarılı ve atılımcı değildi tabi. lakin türkiyenin karışık siyasi tarihi göz önüne alındığında hemen her lider bir şey yapmaya çalıştı. gözümde 5 kuruş değeri olmayan tek lider nihat erimdir.
ATATÜRKKKKKKKKK DEMEK GÜCÜNEMI GIDIYOR
@Beşiktaş19 neyin kafası bu? soyadıyla değill adıyla anmak istedim niye gücüme gitsin? gücüme gidecek bir icraati dahi olmamışken. cidden sizin gibi cahi*lerin soyu tükensin artık. beyin yerine pamuk var sizde. sorsak nutuku dahi okumamış insanlar gelmiö burada polemiğpe girmek için yer arıyor. def ol buradan
Gazi Mustafa Memal Pasa " FIKIRLER ÖLMEZ ATAMIN IZI SILINMEZ
Cevap
18Cevap
Bazen dahi fikirlerine yanaşmak, söylediklerinin bile anlaşılamadığı zamanlar gelir bazı dehaların; ama onların vizyon ve geçmişlerini hiçbir şey silemez.
Öyle işte...
Soruyu sevdim; tebrikler.
Türk tarihi ise tartışılır.
Türkiye tarihi ise Atatürk ❤
Fatih Sultan Mehmet, Osman Gazi, Abdülhamit... bunlar neden yok secenekte?
Fazla dizi izlemisin belli
Yüce Devrimci Önder Gazi Başkomutan ve Başöğretmen Mareşâl Anafartalar Komutanı Mustafa Kemâl Atatürk Paşa Han Hazretleri elbette.
Türk dünyasının geçmişi çok eskiye dayanıyor. Bana göre en iyi demeyim olması gereken lider kişi Mustafa Kemal Atatürk'tür.
Mustafa Kemal Atatürk ve Tayyip Erdoğanı çok seviyorum
Türkiyeden Atatürk gibi bir deha gecti gitti. Çok şanslıyız.😍😍
Türkiye tarihinin en büyük lideridir Türk tarihininde en büyük liderlerinden biridir
Dünyada eşi benzeri olmayan tek lider ❤ Atatürk ❤ hatta Türk tarihi boyunca gelmiş geçmiş tüm padisahlar dahil tek adamın hammaddesi
Atatürk iyi bir liderdi ama Atatürk kadar iyi olan devlet adamlarıda gelmiş
Ne lideri ya adam ulkeyi dini yönden içine etti bizi batililastirdi hala bana ne savunuyosunuz ben de severdim yani ilköğretimden beri asiladilar Atatürk sevgisini ama çok araştırdım ve ne mal olduğunu anladım o yüzden hiç sevmiyorum
senin tarih bilgine sokarim diyaneti kim kurmus git bak simdi sen kapalisin sen aciksin djye ayirip dusmanlik cikmasin diye dini simgelestirilmis kiyafeti yasakladi kimsenin dinini yasaklamadi din Allahla aranda olan birseydir Ataturk kimseyi bu konuda ayirt etmedi illaki bir suclu aricaksan bugunun tarihine bakicaksin elinde kuran mitinglere cikan kurandan pasta yapip yiyen benim basortulu kardesim diyip digerini digerinden ayiran binlerce cami yapip medya karsisinda yalan namazla goz boyayip bir kere bile yurekten cem evinjn karsindan gecmeyen adama bakacaksin.
Türkiye ise, evet Mustafa Kemal en iyisidir..
tum dunyada aniti caddesi vs olan tek adam Mustafa Kemal Ataturktur Turkiye deyip gecemezsin
Tüm dünyada anıtının olması, onu sadece Türkiye'nin en iyi lideri yapıyor ya zaten..
Tüm Türk tarihinin en iyisi olsaydı, bırak anıtının dikilmesini, dünyada adının söylenmesi dahi yasak olurdu.
Bakış açını değiştir, kimse düşmanının anıtını dikmez..
Türkiye tarihinde ondan daha iyi bir lider görmedik, ancak Türk tarihinde Atatürk'ün ismi son sıralarda anılır..
bende biliyorum ama asiri bagliljgim var ve kabullenmek istemiyorum boyle bir durum
Başka lider mi çıkmadı koskoca türk tarihi boyunca
1atatürk 2 erdoğan 3 menderes
2 3 😂ahaha
görüşlere saygın oldugu içinmi sordun bu soruyu
hayir gozler kör insanlarin gozlerini acmak icin ama iste cahille ugrasilmiyo biliyomusun heryerde birikmissiniz igrenc igrenc neyse
senin kalitende olmadıgımı bilseydim yorum atmazdım biraz ya ufacık insan olmalısın saygın yok neyse Allah yar yardımcın olsun siyaset olmasa iyi insansındır umuyorum
sana 2 ve 3 sorulmadi zaten amacim bir soru sormakta degildi ya da biri digerini secsin baskasi baska birini tartisma ciksin falan bunu istemedim zaten baska bir lider de olamazdi ve boyle birsey yaptim bilmem kime ne kadar batti bu durum neyse dedikce uzatiyosun kendimden uzak tavirlar sergiliyorum
ablacım sus artık ya cok konuştun ötede öt atatürk birinci hadi gönlün olsun sen evlenme he dırdırdr ne cok boş konusuyon
kardeş şöyle yazsan daha makul
1-Atatürk , 2-Adnan Menderes , 3-Turgut Özal , 4-Necmettin Erbakan , 5-Tansu Çiller ,6-Recep Tayyip Erdoğan
@BuseNaz203 sanane hangi kardeş sen kimsin benim kardesim oluyosun?
@BuseNaz203 velet daha yaşın 19 kardeş cekiyosun
iki şık arasında kaldım ankette
Sonsuza dek kalbimizdesin ATA'M...
Ataammmmm
Ebedi başkomutan ATATÜRK..
Ay yerim kız seni
Ruhun şad olsun atam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar