Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Beşiktaş'ı 3-1 yenerek çok kritik bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Beşiktaş'ı 3-1 yenerek çok kritik bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaş, hatalı goller yiyebilir, yenilebilir; oyuncular, gereksiz bir kırmızı kart yiyebilir, penaltı yaptırabilir. her şey olabilir. Beşiktaş taraftarının bu durum ne zaman gözüne batmaz biliyor musunuz? Sahadaki güzel oyunu, tekniği, taktiği, emeği, mücadeleyi, hırsı gördüğünde. Bugün birçok Beşiktaş taraftarı, transfer sezonundan başlayan rezaletler silsilesinin üstünü çizip, yeni bir başlangıç, yeni bir umut görmek istedi sahada ve 40 bin kişiyle tribünleri tıklım tıklım doldurup, takımını desteklemeye gitti. Gel gör ki, saha da oynanan oyun, sanki biz deplasmanda oynuyormuşuz gibi hissettirdi. Kadro rezalet, oyunculardaki takım ruhunu gram hissedemiyoruz, tamam. Bunları zaten haftalardır söylüyoruz. Ama aynı takım, kaos durumundayken, Şenol Güneş gitmişken ve takımın başında doğru düzgün teknik direktör bile yokken gs "deplasmanında" bu kadar kötü oynamamıştı. Rıza hocanın Ankaragücü maçı beraberliğinden sonra "Puan puandır" şeklindeki açıklaması, sürekli sakatlıklardan dert yanması ve bugünkü maçta defansif ağırlıklı oyun ve ilk 11 tercihi, 21 yıllık teknik direktörlük kariyerinde neden sadece 2.5 yıl büyük çalıştırma fırsatı bulduğunun (1.5 yıl Beşiktaş, 1 yıl Trabzonspor) net bir göstergesidir. Rıza Çalımbay, sonsuza kadar bu kulübün efsanesi olarak kalacaktır ama teknik direktörü olmamalıdır. Takımın sıkıntılı durumunu, sakat oyuncuları vs. görüp, yine de gelmek isteyip, "Beşiktaş'ta 50 tane kupa kaldırırım." diye demeçler verdikten sonra, takımın başına geçtiğinde her yenilgiden sonra sürekli sakatlıklardan vs. dert yanması taraftarın aklıyla oynamaktır. Rıza hocanın daha önce çalıştırdığı takımlarda oynattığı futbol ortadayken, bizim takımında şu an ki durumu ortadayken, büyük başarıların gelmeyeceği az çok belliydi fakat, "50 kupa" açıklamasından sonra "Rıza Çalımbay efsanemiz", "Rıza hocanın vardır bir bildiği" diyip, ısrarla Rıza hocayı takımın başında görmek isteyen, taraftarlara karşı bir saygısızlık değil midir; sahadaki hem oyun hem de skor olarak hezimetlere uğradığımız maçların ardından sürekli ama sürekli sakatlıklardan dem vurmak?
Bakın arkadaşlar, başarısız olan er ya da geç, her türlü gidiyor. Olan bizim başarısızlık ile geçen senelerimize oluyor. Valerien Ismael'in başarısız olduğunu anlayıp, gitmesi geçen senemize mâl oldu, o gittikten sonra yakaladığımız seri galibiyetler, belki o senenin şampiyonunun biz olabileceğimizi gösterdi. Ahmet Nur Çebi'nin başarısız olduğunu anlayıp, gitmesi hem geçmiş senelerimize hem de şu kadronun kurulması ile belki de gelecek senelerimize mâl oldu. Her gidenin başarısız olduğunu anlamamız, senelerimizin de gitmesine sebep oluyor. Kadro çok kötü ama oyun da bir o kadar kötü. İlk önce oyuncuların kötü performansı ile oynatılan kötü futbol arasındaki ayrımı yapmak gerekiyor. Bizim vakit kaybetmeden, bu dakikadan itibaren; takımı 6 aylığına hizaya sokup, sonra da gereksizleri gönderecek, şu boşa giden seneyi gelecek senenin kadro planlaması için kullanacak, disiplinli ve kaosları yönetebilecek, yıldız bir teknik direktöre ihtiyacımız var. Transfer sezonunda transferlerden sorumlu olarak söylenen kim varsa kalmadı şimdi. Hepsi sadece yeni gelenlerin bahanesi olarak kaldı. Bize artık bahaneler değil, çözümler gerekiyor. Ara transfer döneminde Rıza Çalımbay'a göre bir kadro kurulursa, o gittiğinde belki bu kurulan kadro bir sonraki teknik direktöründe gitme sebebi olabilir. Bu geçiş sürecini daha garanti bir şekilde yürütmemiz gerektiğini düşünüyorum.
O kadar sinirliyim ki besiktasi bu hale getirdikleri icin. Onurmus, umutmus, tayfurmus bunlar kim mk gitsinler geldikleri anadolu takimlarda oynasinlar orada yaparlar anca. Besiktas sampiyonluk oynayan takim avrupaya sampiyonlar ligine gittiginde bu adamlar napican ne katki da bulunacak sifir yemin ederim zerre bi etki faydasi yok bunlarin. Onur beles adam gelen gecen otoban ediyor arkasina 272736372 kere adam kacirdi tayfur da ayni sekilde, bir kere hata yaptiniz kiraladiniz adam geri gitti tekrar getiriyorlar ne sacma canım seyler bunlar ya kim istemez al demis acaba bunu, say say bitmez. Amartey denilen canli bomba ne zaman patlayacagi belli degil surekli hata adam tutmasini bilmiyor bizim nskala vardi bi ara tipkisinin aynisi top kontrolu sifir boyle saskin sakarin tekiydi o da bu da ayni. Valla cok boyle bitmez yani. Takimin yarisi zaten yok sakat hepsi noluyorsa sakat olanlar da geliyor bir iki mac tekrar sakat falan. Takimin yarisini butun bunlari bi devre arasinda temizlemedikten sonra hic bir yere varamayiz bu takimla. En cokta oxlade’e uzuluyom adamin seviyesinin o kadar altinda futbol oynaniyor ki takimda ne zaman ayagina top gelse bi hareketlilik bi heyecan geliyor ne zaman pas verse tekrar yavasliyor oyun yine eski haline o olu oyunumuza donuyoruz. Pjanic bir oxlade iki, yanlis zamanda gelen dogru iki kisi. O da 3727273 tane pas verirdi bathsuayiye adam gider direge vururdu kacirirdi falan o da ayni sekilde top ayagina geldiginde bi guven veriyordu bi rahatliyordum tamam topu kaptirmaz bir seyler olabilir simdi falan..
Sahaya çıkarılan kadro yanlış! Aboubakar bu takımda banko oynar, necip ile orta sahada başlayacağına amir oynamalıydı! Rosier ve masuaku'nun sakatlıkları Beşiktaş'ı kötü etkilemiş ve bekler bekleneni veremedi! Ama her şeye rağmen rıza hoca kadroyu iyi kullanamadı ve eğer devre arasına kadar takımı biraz olsun düzeltemez ise hoca değişikliği olabilir ama bu takımda da iyi bir temizlik yapmak lazım!
Olsun knk bi ara birisi demisti kimdi simdi tam hatirlayamadim ama etki skor katkisi yapacak oyuncu yok demisti hakkatten de dogru. Tamam orta sahamizda amir var ne bilim salih falan bunlar az cok idare ediyor iyiler ama dedigi gibi hic boyle maci kurtaracak seyler yaptigini goruyoz mu ne bilim gol olsun iki golun de asisti falan hani oyle pas dolasimi beceriyoz bu da nereye kadar ne isine yarayacak gol atamadiktan sonra, gol atarsan kazanacan gol atmadan nasil kazanacan o yuzden gercekten devre arasinda yarisi bu gitmesi lazim gereksiz sacma sapan oyunclar dolu. Iki uc oyuncaga verecegin o milyon eurolari ver bir tane saglam oyuncaga daha cok is yapar, ornek redmond, esi sorun yaratmasaydi fistik gibi kanatimiz vardi diger kanata oxlade olabilirdi bunlar iste skor katkisi yapan oyuncular calim atmasini bilen adam gecmesini bilen suratli ve ayaklari hizli drippling yapabilen oyunclar boyleleri lazim. Gidiyoz onana falan. Yanlis adami almislar ustelik, takimdaki diger onanayi istiyorlarmis bunu almisiz bu kadar mi amatorce yonetilir besiktasi gibi kocaman bir kulup. Gutinin lafi geldi yine aklima, profesyonel bir kulup olan Besiktas, amatorler tarafindan yonetiliyor. Gercekten de cok dogru, yine gorduk iste.
Beşiktaş'ın orta sahası sıradan anadolu takımı kalitesinde. Gedson dışında elle tutulur bir orta saha oyuncusu yok. Rakiplerinde toreira ve fred gibi üst düzey adamlar var. Beşiktaş'ın dünya çapında ısırgan bir 6 numaraya ihtiyacı var, en az bir tane de dünya yıldızı stoper ve 10 numara lazım! Kanatlarda ghezzal dışında etkili adamı yok ki o da devamlı sakat. Iki kanata da transfer şart. Sol beke de iyi bir oyuncu şart.
Aynen oyle takimi ne hale getirdiler ya yazik gunahtir yaa sonra diyorlar ki para yok bilmem ne yok, bu saydigimiz adamlari alacagina ne bilim onanaya 4 5 milyon verecegine oynamadan etmeden adamin yuzunu bile gormuyoz zaten git iki uc saglam kaliteli is yapacak adamlara basin bu paralari al sana sampiyonluk yarisi eski besiktas ama nerdeeee. Kim dedi gidin amarteyi alin ne bilim tayfura cok ihtiyacimiz var tam aradigimiz adam bu diye, boyle bir muhabbet gecmis olmasi lazim ki takimda yonetimde oylelikle alinmis olmasi gerek yoksa bu adam kendisi gelmedi heralde birileri istedi diye gelmis ama kim neden istemis hangi aklin urunu iste..
Bu sezon zaten bi is olmaz bizden de en azindan yeni sezona adam akilli takim kursalar bari en cokta oxlade eger giderse bu takimin hali yuzunden iste, pjanic de ayni sekilde oldu gercekten isterdim o adamla bi sampiyonluk kutlamayi oyle guzel paslar veriyordu ki adam daha top ayagina gelmeden bi cevre kontrolu yapiyordu bi arkadaslarini suzuyordu, ayagina gelince de ya direkt tek pas uzun pas ya da gole yonelik etkili seyler yapiyordu ama gel gorelim ki simdiki orta sahamiz amir salih tayfur falan
Beşiktaş'ın şampiyon olmak istiyorsa rakipleri gibi transfer yapmalı! Artık bu tip kadrolarla şampiyon olamazsın. Hadi fenerbahçe bol keseden bonservis bedelleri ödedi ve ali koç cepten veriyor ama galatasaray'ın davinson sanches dışında neredeyse bütün transferleri bonservisi elinde olan oyuncular sende Beşiktaş olarak aynısını yapabilirsin!
Ben fenerbahçenin oyununu beğenmedim. Her yorumcu galibiyetin etkisiyle yorum yaptı ama fenerbahçenin ne kadar sıkıntıda olduğunu anlamak zor değildi tamamen fenerbahçeye yaranmak için konuşuyorlar.
Beşiktaş oyunu kendi sahasında kabul etmiş. Ceza sahası otoban olmuş. fenerin 21 tane şutu var.
Ceza sahasına rahatlıkla girip çıkıyorlar.
Ama toplasan atabildiği 2 gol.
Zaten kendi sahasında oyunu kabul etmiş bir takıma karşı 110 dk atak futbol oynamışsın diye iyi mi oynamış oluyorsun?
21 şut çekmişsin diye iyi mi oynamış oluyorsun?
O kadar ceza sahasına girmeye 4 5 gol penaltısız atması gerekiyordu. bjk nin defansı çok iyi değildi ki rahatlıkla geçiliyordu. ama bir başarı yok anca 2 gol atabilmişler 1 de penaltıdan.
şimdi karşısına oyunu kendi sahasında kabullenmeyen bir futbol takımı koyun bakalım fener kaç tane atabilecek? Bjk bence tamamen fenerbahçe için şanstı.
Ben bjk yönetiminde olsam teknik direktörü direk kovarım.
Bu adam daha küçük takımlar ile 4 büyüklere kök söktürmüş adam.
Şimdi bjk kadrosu tamam kötü olabilir ama daha kötüsü ile bile sen bu şekilde oynamadın hiç bir zaman. bilinçli şekilde maçı bu şekilde oynattı düşüncesindeyim.
Cevap
65Cevap
Maçı iyi buldum zaten fb kazanır demiştim
Yine dediğime geldi!
Fenerbahçe sadece penaltıyla psikolojik üstünlük sağlayabilen birtakım. O yüzden fazla abartmayın. 4 hafta sonra Galatasaray en az 3 tane atacaktır.
Beşiktaşın kadro kalitesi iyi değil. Sadece birkaçı kaliteli denilebilir. Bu nedenle pek oynayamadı. Ama Fenerbahçe deplasmanda olmasına rağmen sezon başı performansına yakın oynadı. Dolayısıyla hakedenin aldığı bir maç oldu. Maçın hakemi de 3 kere var a giderek bu maça uygun olmadığını gösterdi.
Artık lig koptu Galatasaray mı Fenerbahçe mi herkes bunu konuşuyor ama şampiyonluk için henüz çok erken Fenerbahçe sezona her zaman iyi başlar fakat sonunu getiremez zaten gözle görülür bir düşüş başladı bence Galatasaray şampiyon olacak
Bir Fenerbahçeli olarak dünden 3-1 olacağını tahmin etmiştim ama Beşiktaş'ın penaltısının verilmemesi ve bizim teknik direktörümüzün kart alması tam bir fiyaskoydu. İlk yarı değil ama ikinci yarı seyir zevki verdi
Bjk çok kötü bir hücum oyunu sergiledi diyecem ama hücum mücum yoktu ki ortada bjk adına 😂😂
Fener bu maçı hakederek aldı tabi bu durum biz Galatasaray lılarda şok etkisi yarattı neden mi çünkü Fenerbahçe genelde hakkıyla kazanmazdı genelde hakem yardımlarıyla kazanırdı. Ama bugünkü maçta hakem yardımı olmadan kazandı.
Var'da kim varsa fenerin hakkının yenmesini engelledi. Adam szymanski'nin ayağını biçti, hakem devam dedi. Eğer Var devreye girmese göz göre göre penaltıyı yiyordu. Beşiktaş yatsın kalksın mert'e dua etsin. Yoksa maç 7-1 biterdi
Zaten daha o kadroyla tarihin en kötü Beşiktaş larindan birini yenemeseydi yuh derdim Fenerbahceye. Maçı izlemedim ama yenildigimize de üzülmedim.
besıktasta liderle arasındaki puan farkını kapatma imkanını kaybetti. puan farkı 14. yani 5 mac lazım kapatmak ıcın en iyi ihtimalle.
Fenerbahçe iyi olduğu için değil Beşiktaş gerçekten çok kötü olduğu için böyle oldu Fenerbahçe lütfen bu sene olsun
Beşiktaş lı olarak söylüyorum fb çok iyidi gününde değildi mert tin performans harika idi en 5 6 olurdu
Bir Beşiktaşlı olarak hak ettiğimiz sonucu aldık. Devre arasında hoca oyuncu anlamında ciddi bir değişim gerekiyor
bjk mümkünse son avrupa maçına çıkmasın bi gedson vardı oda sakat :D dua edin Gs yoktu en az 10 tane rahat yerlerdi..
Beşiktaş eski Beşiktaş değil en fazla belki beraberlik olurdu. O ihtimal bile zordu. Anadolu takımları dahi Beşiktaş'a yeniyor fazla söze gerek yok.
fener bjkye göre etkiliydi ama hakemler sağolsun yine feneri kolladı. adam penaltıyı varda inceliyor yön bile değiştirdiğini görmedim ama penaltı. bjkye verilen kırmızı kartı iptal edip şaka gibi sarı veriyor adamın teması yok birde kendi izliyor yani.
@WinchesTR hangisi penaltı? kaçırdığı penaltı alakası yok kırmızı kartta temas yok
@WinchesTR eli kapalı değilde yön bile değiştirdğini görmedim diğerini izlemem lazım
@WinchesTR ele çarpma bile yok deydiği bile şüpheli
@scorpion026 harbiden gülümsettin :) @winchestr yorumuna katılıyorum, pozisyon penaltı, ele çarptı net yani
@utnapişte tekrar izle o zaman
@utnapişte şu elle olan penaltılar bjk gs olunca verildide bi fenerde verilmedi :D
@utnapişte alsada çok değişirmi bilmem
bu maç için değişmezdi oyuna girdikten sonrada etkili olamadı ama yinede adam direk 11 in oyuncusu, bu sezon gidirik takım zaten bir şey olmaz ama gelecek sezon yabancı hoca getirmeliler, rıza hoca bir yere kadar taşıya-cak hoca büyük takım hocası değil vizyonu yok ama ortalama tkımlarda iş yapar yani kötü hocada değil ama büyük camia hedeflerini omuzlayacak çapta değil
@utnapişte bakalım yeni başkanları çok iddialı
@utnapişte yapıcak bir şey yok mecbursun bekleyip görmeye
Püüü diyorum Beşiktaş'a cidden nasıl yenildi🙄 izlemedim
Oynuyan adammi var mahalleden adma toplasan daha iyi gedson sakatlanıp çıktı umut meras sakatlanıp çıktı takım çöktü fener zaten kötü.. orada GS olsa tarihi fark olurdu
@Punisher-34 kadroyu vs hiç bilmiyorum ama hem fenere hem de bu farkla yenilmesi hayal kırıklığı oldu
Takımın çöktüğü çok belli evet :))
Çok Sakat var oynuyan adam yok ayakta tutan gedson di oda yok artık ayvayı yediniz
@Punisher-34 Allah yardımcımız olsun hepsi ayaklansın 😅
Avrupa'da rezil oldu uz son maça çıkmayın 3:0 hükmen yenilin daha iyi
Bı biizm takimda mert vardı adam da tek başına napsin anca bu kadar olduuu
Tr de futbol baya berabet uzun zamandır maç izlemiyordum
Fenerbahçe rahat kazandı ve üstün taraftı maç 4, 5 olabilirdi.
beşiktaşın kadrosunun iyi olduğunu söyleyenler az utanır belki
bu sezon bjk den hiç bir şey olmayacağını hep söylemiştim bu seferde bu sezon zaten olmazda gelecek sezonla bu hocayla devam edilmemeli yabancı hoca gelmeli...
geçmiş olsun sanada ayrıca :))))))
sen soruyu bana mı sordun? cevap hayır herkese sordun bu soruyu
bende yorumu genele yaptım ama sen atlayınca bende üzerine yürüdüm ama var bir şeyler belli :)))
ben aslında sezon başından beri beşiktaşın kadrosunun iyi olduğunu söyleyen andavallara yazdım o geçmiş olsunu ama beşiktaş doğru yolda tek bir doğru adıma kaldı iş o da iyi bir yabancı hoca ile içerdeki çöpleri cenk, salih ve bir çok kalitesiz yabancıları göndermesi lazım yeni bir kadro
eylülde lige kasımda avrupadaya havlu attı, tr kupasıda elenmesi an meselesi :)
Bırak laf canbazlığı yapmayı ben yemem! Yorumunun son cümlesi geçmiş olsun sanada ayrıca! Yani beni Beşiktaşlı ilan etmişsin. Bu arada sezon başında bende Beşiktaş'ın yarışta olabileceğini söylemiştim talisca'nın alınması şartıyla! Ama dünkü Beşiktaş kadrosuna bakarsan talisca'dan ziyade iki bekinin olmayışı, colley'in sakatlığı artı bir türlü düzelmeyen ghezzal ve rashica'nın yokluğuna sakatlanan gedson ve rıza çalımbay'ın çıkardığı yanlış kadroda eklenince mağlubiyet kaçınılmazdı! Umut meraş'la solda necip ile ön liberoda ve forvete aboubakar'ı koymamak çok büyük hatalardı! Rıza Çalımbay kendini anadolu kulübünde zannediyor galiba!
benim anlamadığım şey sen diyorsun ki bu kadroda talisca olsa alınsa beşiktaş rakipleriyle başa baş oynayabileceğini mi düşünüyorsun. Ben katılmıyorum taliscanın iyi oynadığı dönemdeki oyuncu grubu bugünkü kadronun çok çok üstünde., arkadaşlık çok çok farklı..
bugün bu takımda o bile iş yapamazdı.
şu kadroda 1,5 oyuncu değerli biri çemberleyn ben ona 1 diyorum buçuğuda iyi kumaşı olmasına rağmen bir türlü her maçta standart bir oyun ortaya koyamayan yani bir çok iyi bir de vasat oynayan günü gününü tutmayan abubakar. Gerisi derhal gönderilmeli , beşiktaş düşkün ve emeklilik yeri değil bazı oyuncular vakit geçirmek için orada bu çok belli dolayısıyla idari ve teknik temizlikten sonra 3. ve en önemli aşamaya gelindi. Bunu ya başaracaklar ya da uzun bir patinaj çekme dönemine girecekler. sıfırdan kadro oluşturulmalı hatta daha iyi forvet bulunursa abubakar bile gönderilebilir. Tabi yabancı kaliteli ve başarıya aç hoca lazım. Kolay değil işleri ama gitmeleri gereken yol bu. rıza hoca ya gelirsek ortalama takımlar için yeterli bir hoca ama beşiktaş gibi bir camia için sıkıntılı döneminde çeker çıkarabilir yapıda bir hoca tabi işler yolunda gittiğinde ama o büyük sıçramayı yaptırabilecek bir vizyon yok ben gömüyorum. Yabancı hoca şart bu notuda düşüyorum buraya...
Hoca konusunda bende rıza hocanın özellikle anadolu takımlarında çok sert takımlar yarattı ve kontra atak oyun üzerine kurulu bir sistemi vardı ama bu sistem Beşiktaş'ta olmaz! Kadroya gelince mert milli takım kalecisi, colley fena değil, rosier türkiye'nin en iyi sağ beki olarak gösterilen boey'den aşağı kalır tarafı yok, onun dışında beşiktaş'ın zayıf karnı ikinci stoper ve orta sahanın göbeğinde ki oyuncuların büyük maçlar için yetersiz olmasıdır! Kanatlara gelince sağlam bir ghezzal türkiye'nin en iyi kanatlarından biri, rachica geçen sene galatasaray'ın şampiyonluğunda pay sahibi bir oyuncu, aboubakar sezon başında icardi ve dzeko'nun kalitesiyle kıyaslanan bir oyuncuydu. Ikinci forvet diye takımda olan cenk ne galatasaray'da ne de fenerbahçe'de var! Ve tabiki Talisca, eğer alınsaydı rakiplerinin 10 numaralarından çok daha iyi bir oyuncu! Kimse kusura bakmasın ama Talisca'yla tadic veya mertens'i kıysalamak Ferrari ile audi'yi kıysalamak gibi komik bir şey! Talisca bana göre Türkiye'de 3 sezon daha oynasaydı efsane gördüğünüz alex ve hagi'den daha çok katkı verirdi! Adam tam bir gol makinesi, hem serbest atış hemde uzaktan şutla gol atabilen hemde yeri geldiğinde ikinci forvet gibi kafa golleri atabilen çok değişik bir 10 numara, ve adamın istatistiklerine bakarsan Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra bile nasıl bir yıldız oyuncu olduğunu görürsün!
çok detaya girmişsin tek tek te her oyuncuya hakim değilim ama genel çerçeveden bakmak gerekirse bu sezon beşiktaşın kadro planlaması başarılı değil. Bu silsile dönemin yönetiminden tutta, transfer politikalarına yön verenler ve dönemin hocası mesul hatta bu adil olmak gerekirse giden yönetimden önceki yönetimin son dönem yönetiminin etkilerinden bile bahsedebiliriz. Neyse uzun mevzu bu sene fb ile gs rekabeti izleyeceğiz ikisinden birir olacak.
Galatasaray kadıköy'de derbiyi kazanırsa şampiyon olur nedeni ise psikolojik üstünlük. Fenerbahçe kazanırsa avantaj yakalar, berabere biterse de yarış aynen devam eder. Fenerbahçe'nin bu maç dışında son haftalarda geriye giden bir oyun var bunuda unutmayalım. Birde ismail kartal Fenerbahçe kalibresinde bir hoca değil kimse kusura bakmasın.
beraberliktede psi avantaj gs ye geçer, maça kadar fb nin maçları göreceli olarak gs ye göre daha riskli yani puan kaybı riski daha yüksek gibi ama bu illa puan kayba uğrar demek değil,
tr deki en iyi dediğimiz iki takımın bile futbolu aslında çok iyi ve akıcı değil sadece diğerlerinden bir iki tık üstte yoksa avrupadaki üst düzey takımların halen daha gerisinde, gs deplasmanda çok rahat değil puan kaybederse bu deplasmanda olacaktır. Ben fb nin gs ye göre daha doğru futbolu oynadığını düşünüyorum. gs 1-2 oyuncu üzerine kurulu birtakım ve oyunu oynuyor.
Galatasaray o maça şampiyonlar ligi konsantrasyonunda çıkarsa Fenerbahçe'yi kadıköy'de yenebilir. Bence maç berabere biter ama derbilerin sonucunu önceden kestirmek oldukça zor. Birde kadıköy'de ki son 4 maçın üçünü Galatasaray kazandı, geçen seneki iki maçıda yine Galatasaray kazandı. Evet Fenerbahçe bu sene farklı oynuyor ama zorluk derecesi yüksek maçlarda pek başarılı sonuçlar alamadı Beşiktaş maçı dışında.
6 olabilecek maçı 3te tamamladık... Fenerbahçe çok rahat oynadı güzel oyun izletti. Beşiktaş'ta elinden geleni yaptı ama olmadı
Maçı FB 3-0 alır demiştim. 3-1 oldu. Arkadaşım 3-1 e 500 TL basmış. 6 bin tl kazandı
Hayır benim anlamadığım Beşiktaşlılar ve Cimbomlar neden fenerin halen hakemle aldığını yazıyor?
Bütün faul haklarını Beşiktaş lehine kullanan, öyle ki szymanskinin net penaltısını bile vermeyen hakem nasıl feneri kollamış oluyor?
Fenerbahçe'nin ile Beşiktaş arasında kalite farkı var.. Fenerbahçe'nin kazanması normal sonuçtur..
Besiktasin penaltısı verilmemis , hakem ile fener kanka olmus
Maçı izlememiş penaltısı verilmedi beşiktaşın diyor :D Bjknin tek golü zaten penaltıdandı :D :D
Etse ne yazar daha ülke dışına çıkamıyor Türk futbolu altyapı yok hazırcı işe yaramaz oyuncuları yurtdışından alıyor kendi yetistirmiyor
Fenerbahcem efsane oynadı
5-6 lık mactı Merte dua etsinler
damarlarımızdan akan kan sarı lacivert akıyor, performansına ölürüm kanaryam ❤️
💙💛
Biz hakettik yendik ama şu hakemler bıktırdı artık ya aptal aptal kararlar oyuna müdahale falan maçın tadına varmıyoruz bunlar yüzünden
Beşiktaş'ım için çok üzüldüm bizimkiler futbola küsmüş sanki yazık oldu ama unutulmasın ki göklerin kralı her zaman Karakartal'dır 🦅🦅🦅🖤🖤🖤🤍🤍🤍
Bailly sattı maçı.
Hakem de fenere yardımcı oldu sağolsun. En net pozisyonlarda bile bekletip bekletip yorgun Fenerin dinlenmesine olanak sağladı.
Fener çok güzel oynadı sahayı domine etti diyebiliriz, cenk çok çirkef geldi bana ona biraz sinir oldum
hakkımızla kazandık tabii hakeme kalsa yerdi maçı neyse ki gece mışıl mışıl uyudum
💙💛
Galatasaray maclarini kacirmam da diger maclari pek izlemem, izlemedim nasildi?
başarılı bir oyun ortaya koydular , süper degil ama bjk kıyasla cok daha iyi , hak edilen bir galibiyet diyebilirim
Beşiktaşın eski ruhu yok artık bu maçta elinden geleni yapan tek kişi bana göre mert günoktur gerisi boş
Bitmiş bir beşiktaşı zahmet olmazsa yensin berbare kalsaydı süpriz olurdu.
Ayy hasta hasta bu haber ilaç gibi geldi 😻 şimdi abimi sinir etme zamanı ehehe 🤭
Fener Beşiktaştan bin kat her zaman güçlüydü yaşasın fener
Zevksiz, Beşiktaş in penaltisinda fenerli oyuncu net kırmızı dan atılmaliydi,, fener hep kollaniyor
Mükemmel galibiyet yaşasın Fenerbahçe bjk kötü gidiyor
Futbol sevmem takım tutmam ama arkadaşim bjk li canı baya sıkkın bende üzüldüm 😞
Fenerbahçe kadro itibariyle bile baştan favori zaten. Bjk defansı halı saha kalitesinde 😂
hakemler fenere oynadı
Beşiktaş mükemmeldi zaten dimi
@vurucu_vuran evet
Bu kafayla bir hakeme atarsın yarın başka bir şeye sonuç hep hüsran olur
Komik olamıyorsun
Guzel oynadılar ama bi fenerli olarak gs daha iyi diyorum bence
Anlamsız en iyi oyuncular yedekteydi bence iyi bir maç olmadı
Bailly yerine bidon koysak daha fazla iş yapardı
Berbattı maç bjk ekip sakat cidden düzgün oynayan yok aqqq
Tarihi farkı kaçırdı Fenerbahçe.. Yani 7-8 gol atabilirdi..
beşiktaş bitmiş ağlayanı yok
Muhteşem bir maçtı Tebrikler 💙💛
Beşiktaş ölmüş Allah rahmet eylesin
Beşiktaşlılar niye kuduruyor? Gayet güzel oynayıp hakkımız ile kazandık ve Şampiyonluk içın büyük bir adım oldu
Beşiktaşta 2 oyuncu hariç herkesin formayı çıkartıp gitmesi gerek
Hakeme rağmen fb'ni n kazandığı bir maç oldu
Mütevazi olamayacağım, güzel oynadik 💛💙
of bjk alsaydi keske ya
ben bjkli degilim kardesim
Kazanmışız sevindim🥹
İzlemedim ama fenerin almasına sevindim.
fenerbahçe hak etti kazandı beşiktaş rezil durumda
Şampiyon olmayacaklar 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?