Babama el kaldıranı haklı olsa bile öldürürüm parke taşıyla dalarım aq
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyorsun da haklı olsa da yapılmaz çünkü kendisi haksız zaten ve teke tek kavga edelim diye küfürler eden de oydu adama yani bu durumda karışmak doğru olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En azından ayirsaydin
Olay ciddi idi ve iki tarafta ayırma sonuna kadar kimse karışmasın dedi o yüzden ve zaten ayıran da yine karşı taraf oldu peder hâlâ laf atıyordu
Babama el kaldıranı haklı olsa bile öldürürüm parke taşıyla dalarım aq
Diyorsun da haklı olsa da yapılmaz çünkü kendisi haksız zaten ve teke tek kavga edelim diye küfürler eden de oydu adama yani bu durumda karışmak doğru olmaz
Babam haksız da olsa sonuçta benim babam. Kimse karışamaz gerekirse ben dayak yerim onun yerine ama karşıdakine de verebildiğim kadar zarar veririm.
O da mantıklı kanka haklısın
Babam dayak yemezdi
Diyorsun belli olmaz o işler ki
Yok ya
din adamına el kalkmaz ayıp etmişler :/
Ne alaka ya din adamı 😀
peder
Peder baba demek din adamı değil ki
mesele neydi?
Peder adamlık dersi vermek istemiş olay bu karşıda sinirlendi ve teke tek girdiler
Oğlum malmısn
Niye knk
Tam tersini düşün. Sen kavga ediyor baban izlio
Kendileri dedi Teks tek diye öyle düşün
Lan ne olursa olsun baban senin dayak yiyişini izlese naparsın
Şahsen eğer ki bana teke tek yerine birden fazla kişi gelse rizam olmadan kavga etmek isteseler peder izlemez ama teke tek dediğim de o da karışmaz
İnsan anası babası evladı için canını verir ama herkes ayrı düşüncede demekki bu konuda
Kanka orası ayrı ama bana kendisi dedi karışma diye insanlık adamlık dersi vereceğim diye karşıyı kiskirtan da yine kendisi
Ayırır gibi yapıp karşıyı tutacsn çaktırmadan
O olmaz knk kendileri özellikle istedi karşıyı tutup daha da mı alev edeyim ortalığı