Bi arkadaş buldum, onunla halledeceğim bu meseleyi, yeni görüşlere gerek yok.
Yine de sağ olun💙
Kafaya taktım klip çekicem diye her şey hazır sadece kas yok bende ilaçla falan 15 güne geçici de olsa kas yapmak istiyorum
Klip Murat Boz'un "vazgeçmem" şarkısına))
Bence 15 günde istenilen bir vücut yapısına sahip olmak oldukça zor bir hedef, kas yapımı, zaman ve düzenli bir egzersiz ve beslenme programı gerektiren bir süreci içerir. Profesyonel vücut geliştiriciler bile yıllar boyunca çalışarak istedikleri fiziksel görünüme ancak ulaşır. Hızlı sonuçlar elde etmek ancak riskli ve sağlıksız olabilen yöntemler kullanmayı gerektirebilir.
Bu nedenle, vücut yapma sürecinde hızlı sonuç elde etmek yerine uzun vadeli bir yaklaşım benimsemek daha sağlıklı olur diyorum. Kendi vücudunu sen daha iyi bilirsin ama bununla ilgili beslenme alışkanlıklarına dikkat etmen gerek, eğer kısa sürede kas yapmak için, bir spor koçu veya uygun bir uzmandan destek almanı öneririm.
15 güne vücut yapmanın tek yolu sintol'dür oda kas değil yağ enjeksiyonudur. Yani vücut geliştirmeci olarak söylüyorum. 15 günde vücut yapmak diye bir şey yoktur sadece spor esnasında Pump olabilirsin o kadar.
Sintol mü kullanmak istiyorsun, internete yaz "syntol" diye kusarsın tiksindirici
Cevap
9Cevap
mümkün değil.
İmkansız.
Aksine kas çalışmaya başlarsan tüm vücudun başlangıçta et keser elini kolunu oynatamayacak hale gelirsin kas ağrılarından
Asla öyle bir şey yapma , tavsiyem sıkı çalış son gün ödem at
Mümkün ama çok zor sonra yorulup sıkılırsın bence 2-3 ayda falan yap
15 günde kas yapmak imkansız insanlar bunun için aylar yıllar harcıyor yavaş yavaş ve kademeli şekilde çalışarak yapmayı denemeni ve kendinle barışık olup kendini bu şekilde de sevmeyi denemeni tavsiye ederim..
15 güne sabah akşam iğne vursan yine de bu cacık olmaz senden i bulduğun adam seni zikiyor
İmkanı yok dostum, 15 günde o ilk okula eklem kas ağrılarını zor atarsın
Zor be hafıza ama kilo sorunum yoksa biraz daha enerjik olursun
Çok fazla kardio çalışıp diyet yaparsan olur.
Diyetle kardiyoyla ilaçla iğneyle hapla olacak iş değil bu. 15 gün içinde kas ağrılarını ancak atabilir. Kendine yüklendi diyelim kas kazanmak yerine bu sefer kas yakmaya başlar
@Dagr1zzlybear nerden biliyorsunuz belki tersi olacak. Benim tecrübem var bu konularda ona dayanarak yazdım.
Nereden biliyorum? Şuradan biliyorum son üç senemin her haftasının 5 günü spor salonunda geçiyor, buradan biliyorum. Sana arkadaşın istediği şey ve senin verdiğin cevapla ilgili bir örnek vereyim. Bir bina yapmak için ilk önce temeli atmak lazım daha sonra katları üzerine çıkarak bir bina yapabiliriz. Temel ve alt katları yapmadan birden bire dördüncü beşinci katın inşaatına başlayamayız değil mi
@Dagr1zzlybear sizin görüşünüz o 15 günde bile çok ilerleme kaydedebilir demek istediğim o.
15 günde ilerleme falan kaydedemez, net. 15 günde vücudunda oluşan ilk kas yırtıklarının ağrısını zor atlatır. İkinci üçüncü gününden itibaren kolunu kaldıracak dizlerini kıracak hali kalmaz
@Dagr1zzlybear ne, kadar abarttınız ben 30 gün olmadan bile istediğim vücuda kavuşmuştum kas ağrısı olunca bir iki gün ilk gün de oluyor ısınma hareketleri yaparsa hiç bir sorun çıkmıyor.
Tamam kardeşim en iyisini sen biliyorsun, ben bir şey bilmiyorum
@Dagr1zzlybear sizin metopolizmanız yeterince hızlı olmayabilir ondan zorlanmış olabilirsiniz her insan vücudu aynı değil. İnsanların heveslerini kırmayın.
Güzel kardeşim şimdi de metabolizma dersi mi verme gereği duydun? Ben bu örneği kendimden değil bizzat gözlemlerimden verdim. Salona gelip üç aylık altı aylık senelik kayıt parası verip bir hafta sonra bırakanlardan, onların yaşadığı zorluklardan verdim. Tecrübelerimden verdim. Her kız büyük bir kalça kalın bacak ince bel hayaliyle geliyor, her erkek karın kası geniş göğüsler geniş omuzlar büyük kollar hayaliyle başlıyor. Bana metabolizma dersi vermeye çalışma. Onlarca kişiye diyet listesi ve program yazıyorum.
@Dagr1zzlybear bir kadının sizden bilgili olması gücünüze mi gitti.. Nedir bu üstünlük kurma çabası. İstediğiniz programı yazabilirsiniz ben de burada tecrübelerime dayanarak yazıyorum. İstediği kası yapadabilir yapamayadabilir bu çalişmasına, mebolizmasına bağlı. İyi günler
@Dagr1zzlybear yani hiç mümkün değil diyorsun abi
Rica ederim
İlaç kullanma erkeklik hormonunu bozar kalkmaz
İlacı iğneyi nasıl kullandığına bağlı. Bilinçsiz bir şekilde kullanırsan, günlük alman gereken vitaminleri ve koruyucuları almazsan o zaman sorun olmaya başlar ve bu sorun olma süresi birden bire olmaz, seneler sonra başlar
He aynen knkn
15 gün çok yazık o kadar emeğe 1 hafta yeterli 😃
Mümkün değil. En Fazla ödem atarsın
Hiçbir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?