Evet arkadaşlar zaman zaman zorlansak bile A milli futbol takımımız müthiş bir mücadele ederek Letonya'yı 4-0 yenerek Euro 2024 biletini lider olarak aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar zaman zaman zorlansak bile A milli futbol takımımız müthiş bir mücadele ederek Letonya'yı 4-0 yenerek Euro 2024 biletini lider olarak aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Son 2 maç takım oldukça umut veriyor ama en azından EURO 2024'te çeyrek final oynamak için en az gelişim göstermesi gerekiyor bana göre çeyrek final bile büyük bir başarı izleyip neler olduğunu göreceğiz hep birlikte.
Hoca bozuntusu Kuntz dan sonra Hırvat maçında da gördük ki takım toparlanmış. Letonya maçının ilk yarısındaki oyun tatmin etmese de ikinci yarıdaki iyi oyun ve futbol sansıyla iyi kazandık. Cenk Tosunun oyuna girmesiyle gördük ki takımın forvete ihtiyacı var. Barış Alper forvet mevkinde etkisiz. Ama Cenk ve Bertuğ daha etkili. Hakan Çalhanoğlu da ilk 11 i hak etmiyor.
Hakan Çalhanoğlu çıkınca takım kendine geldi, bu Hakan'dan 10 numara olmaz daha çok 6 numara olur. Onun haricinde ilk on bire kesinlikle Cenk Tosun'u dahil etmek lazım, ne de olsa takımın en diri santraforu.
Aynen öyle, Arda'nın katılışı harika olacak.
Takım ruhu yakalamış görünüyor. Alman buzfolabi gibi adamdı takim dq onun gibi buz gibiydi. Bu italyan bayagi sicak biri takim da onun gibi heyecanli. Tebrikler Bizim Çocuklara
Cevap
31Cevap
ben çok iyi buldum
Hepsine gönülden helal olsun Türkiye milli takımı budur ama bence maçın kırılma noktası 1-0 ken uğurcanın karşı karşıya çıkardığı bi top var sonrası harikaydı zaten
Biz zaten zorluk görmeden maç kazanamıyoruz gene İsmail ve bugün Samet ve Yusuf sarı ve yunusu çok beğendim
Hakan çalhanoğlu çok kötü, barış alper yerine bu maçta cenk ile başlamalıydı orada hata yaptı. Barış alper kontra oyuncusu kapalı savunmalara karşı iş yapmaz. Abdülkerim ile samet ikilisi çok güzel ve uyumlu oynuyor. Eğer arda güler real madrid'te oynamaya başlar ise hakan'ın yerine geçer. Bu takımın lider çıkması lazım hala bir ihtimal liderliği kaybedebilir ve torba konusunda 3 veya 4'ten gireriz. Eğer lider bitirirsek bu takımın en kötü son 16'ya kalacağını düşünüyorum. Euro 2024'te en iyi 4 tane grup üçüncüsü de son 16'ya yükseliyor ve format aynen dünya kupası gibi oluyor. Eskiden euro'da 4 gruptan ikişer takım çıkar ve çeyrek finalden devam ederlerdi, şimdi bir tur fazla var.
Valla çok korkuttular da son 10 dakika güzel top oynadılar o zamana kadar cidden şansa öndeydik
Evet çocuklar istekli oynuyor, takımda bi ruh var en azından
Çok temiz, tertemiz bir maçtı. Almanya da umarım güzel başarı yakalarız.
başta zorladılar açılınca arkası geldi saldılar. özlediğimiz performans inşallah bozmadan devamı gelir gruplara bakıyorum baş edemeyeceğiz ülke takım yok
Gerçekten çok güzel buldum aslında birkaç dakika bayağı bir etki gösteremedik ama çok güzel bir sonuç aldık ve gayet de güzel bir futbol oynadıklarını düşünüyorum
Biraz mahalle maçına döndü fakat hakan çıktıktan sonra maçın kaderini değiştiren cenk tosun oldu biraz mantıklı ilerleseler keşke, çoğu golümüz ben koşayım atayım mantığın da kaçtı
Sonunda özlenen milli takım.. İzlerken keyif veren milli takım.. Maç başlamadan heyecanla bekleten milli takım..
Hocamıza teşekkürler..
Skor iyi ama oyun berbat. İsabetli top ceviremiyoruz. Şansa aldık maçı. Büyük takımlara karşı işimiz zor.
bir ara çok bocalamasına rağmen oyunu açmayı başardı
montella ise futbolu bilen , rakibin açıklarını çözen başarılı bir hoca
Daha sakat topçular var onlarda gelirse çok iyi olur. Montella farkını gösterdi. Turkiye görmüş TD farkı
uyum sorunu var.. vede hakan cidden milli takımda dökülüyor
Hakan çalhanoğlu milli takımda oynamıyor gerisi iyiydi
Askerden yeni gelmiş çakı gibiydiler maşallah...
Sanki tek kale maç yaptı bizim çocuklar. Letonya sahada yok gibiydi o sebeple zor olmadı.
Daha Arda Güler gelecek yetişirse oda 10 numaraya koy kaleye bomba atar gibi oynar yeminle.
Maçı tam takip edemedim ama Letonya defansının 3 kez çok kritik hatasını gördüm resmen al at demişler neyse milli takımımız olması gerektiği performansı göstermiş tebrik ediyorum
Bu cenk ozkacar kim ya Allah'ını severseniz bu nasıl futbolcu ya
Oncelikle bir masallah cekelim ozledigimiz gunler ins basarilarin devamini diliyoruz turk milleti adina soyle bir zamnda gogsumuzu kabartmasi dilegiyle basarilar montello
Takıma süper hava getirdi doğru oyuncaklar kullanıyor
Grup lideriyiz ama son maç gallerle+ hırvatistanın iki maçı eksik biz yenilirsek hırvatistan iki maçı alırsa lider hırvatistan olur..
Hırvatistan ve Galler kalan iki maçı da kazanırsa (haliyle biz de Galler'e yenilmiş olmuş oluyoruz) üç takım da aynı puanda (16) oluyor. üçlü averajla biz 2. oluyoruz, Galler 1. olur, Hırvatlar 3.
eğer kalan 2 maçın birinde Hırvatlar puan kaybederse o zaman Gallerle ikili averaja bakılacak. İlk maçı 2-0 kazandığımız için tek farklı kaybetmemiz yeterli olacak 1. liğe. ama bu kadar hesap kitap yapmak yerine kendi söküğümüzü kendimiz dikip Galler'i de kendi evlerinde yenersek güle oynaya 1. olarak gidiyoruz :)
Madem boyle seyleri vardi bizi ermenistana niye rezil ettiler
Hırvatistan’ı hırvatistanda yenmemiz yeter de artar
Ben mac izlemeyince milli takim şov yapiyor ben izleyince aman allahim
Euro 2024’ü izleme de şampiyon olalım.😂😂😂
@linkerboy1991 tamam 😂😂😂
Çok güzel bir maçtı , şehrim de olması ayrı güzeldi. 42 bin kişi şahit oldu canlı canlı 🤩
Özkonyalı mısın?😊😊
Bak plaka ile aynı 42 bin kişilik Konya stadı efsane ya
@linkerboy1991 evett yerli Konyalı 🤣 Her detayıyla efsane bir stadyum 🤍🤩
Köy takımlarıyla berabere kalıyorlardı bi ara. Biraz düzelme var
Aynı performansı gruplardada bekliyorum şampiyonaya gidip 0 çekip gelmesinler
İlk gol çok güzeldi ya
Bence iyi ataklar yaptı hiç anlamam da
İkinci yarı iyi abandılar
harikaa takim muthis hoca
Nihayet Milli Takım’ın bir oyun planı var.
Seneye 2 puanla elenir döneriz
Bu takima daha Arda Güler ve Cengiz Ünder gelecek
Tebrik ediyorum
68 le 82 arasi dualarla kaldik ayakta 😅
Bu sever baya beğendim
İlk yarıda bitirici eksikliğimiz vardı da 2 yarı düzelttiler
Tebrik ederim
Hersey harikaydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?