Evet arkadaşlar Milli takım Euro 2024 yolunda çok kritik bir 3 puan aldı! Montella'nın etkisi ilk maçta baya belli oldu. Maçı nasıl buldunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Izlemedm ama tebrikler turkiye bol şans
Böyle gidersek Euro 2008 ruhunu yakalamış oluruz. Hocanın değişimi gün gibi belli inşallah böyle de hırslı oynarız.
https://youtube.com/clip/UgkxcCPP1wjEj0lUbuUsX3Fei3m6cZbu4CVr?si=1-M2YWNMWcwesIVS
Henüz övmek icin daha erken ama hoca cok iyi bir baslangic yapti. Oyuncular inanmisti güzelde mücadele etiler. Zaten Adana demirsporda cok begeniyordum. Adam bitmis Balotelliyi tekrar adam etmisti. Bunu basaran hoca Balotelliden verim almayi bilen bir hoca bu Milli Takimi toparlicagina inaniyorum.
Çok daha iyi olduğumuzu gösterdik. Oyuncu seçimi konusunda daha iyi bir teknik direktörümüz var. Letonya maçını alırsak sıkıntı kalmayacak.
Aynen kardeşim inşallah o maçıda alacağız!
İkinci yarı pek beğenmesemde mücadele ve savaşçı ruhlarını sevdim. Böyle oyanyıp yenilse de sıkıntı yok
özellikle oynanan oyun iyiydi özellikle defans, oyuncuların hırsı ve yardımlaşması, böyle olduktan sonra bir çok maç kolay olur bie
Maçı ayrıntılı izlemedim fakat hem güzel sonuç oldu ve genel olarak anladığım çoğu kişi maçtan memnun kaldı, tebrikler 🍀🗝️
Montella ya umarım sabrederler bence iyi işler yapacak gibi
Galatasaraylı oyuncular sonucu getirdi her zamanki gibi.
Büyük takımlara karşı etkili bir taktik ama bu oyun küçük ve kapanan takımlara tutmaz. Yine de uzun süre sonra bir oyun planı olan Milli Takım izledik. Umutlandım.
İyi başlangıç yapmak, iyi gidileceği anlamına gelmez. Şimdi överler, sonra söverler.
Rakibin büyüklüğünü kabul etmiş bir anlayışı bizim ruhumuza aykırı.. Yine de tebrikler
ikinci yarı performans düşüşü oldu bizimkilerde ama yine de güzel bir maç izledik.
Maçı iyi buldum bence iyi oynadık skor yanıltmasın
Çok keyifli ve heyecanlı bir maç oldu hepsini tebrik ederim
Gelişmesi gerekiyor ve zaman lazim. Ama güzeldi maç
Lan nesini nasil bulucam. 3 gol olur dedik 2,5 ustune 8 bin tl bastim. Bir gol oldu. canım gibi macti. Hirvatistan en az 2 atmasi lazimdi 😞
İlk yari izledim olumlu sinyaller verdi onemli olanda sıkılmadan izleyebilmekti basarilarin devamini diliyoruz cani gonulden montello 🌹
Maçın adamı tereddütsüz İsmail Yüksek. Tebrikler milli takım.
Aynen kardeşim müthiş oynadı! Fenerbahçe neden 6 numara arıyor anlamış değilim! Bu adamın ismi ismail değilde ismailinho veya ismovic olsaydı iddia ediyorum en az 20 milyon avro ederdi. Elimizde ki oyuncuların değerini bilmiyoruz maalesef!
Hala daha bu spor için ne para ne de enerji harcanması saçma ötesi
Helal olsun orta ikili ya
Gayet iyiydik daha da iyi olabiliriz ama
uzun zamandır izlediğim en iyi milli takımdı
Başarılarının devamını dilerim
Uzun zaman sonra iyi bir milli takım gördüm
İzledim güzel bir maçtı
Sen admin misin her sorun vitrinde la
Hayır ama futbol konusunun tartışmasız en objektif yorumcusuyum.
komik
Neyi komik?
Kötü rezalet birtakım her şey sonuç değil.
Ne rezaleti takım ilk yarı müthiş oynadı. Hırvatistan'ın ilk yarıda pozisyonu bile yoktu!
Yeni teknik adamla hep ilk maçlar öyle olur.
Vallahi montella'nın ligi tanıyor olması takımı olumlu yönde etkilemiş. Özellikle orta sahada ki salih ismail tercihi son derece doğruydu.
Türk milleti olarak hep aynı şeyi yapıyoruz ilk maçtan not veriyoruz bi bakalım bi geriye düşsün çevirebiliyor mu
Gayet güzel organize olmuşlardı, sonlara doğru file verdik ama güzeldi, kendi milletini kötülemek için her yolu dene
Kendi milletimi kotulemiyorum ki. Ne alaka. Takımın hocasını kastediyorum oda benim milletimden değil zaten
Kötü rezalet birtakım yazmişsin
Milleti mi kotulemis oluyorum. Takımı kotuluyorum. Takımın da basnda ki hocayı da. Şimdi Galatasaray rezalet birtakım dediğim zaman içindeki almanı Uruguayliyi türkü Fransızi İngilizi hepsini mi kotulemis oluyorum millet olarak?
@eternity-a Bende hoca açıklandığında çok sert biçimde eleştirmiştim ama takımın ilk yarıda ki oyunu baya iyidi ve kuntz'a göre kat kat iyi hoca olduğunu ilk maçtan gördük, tabi ki bu demek değildir ki takım, oyun veya hoca müthiş ama oynanan oyun umut verdi. Kuntz varken galip gelinen maçlardan sonra bile kimse milli takımı beğenmiyordu. Bir 4-5 maç izleyelim eğer takım kötü oynarsa en sert eleştirileri beraber yapalım zaten montella başarısız olursa o da kovulur başka yolu yok!
Umarım iyi olur ama ben çok güvenmiyorum nedense
Eğer başaramazsa Fatih Terim gelir.
Barış alper çok iyiydi
Tebrik ederim
Maçlarla aram iyi değil
İzlemedim