Evet arkadaşlar beşiktaş sezona ç. rizespor'u 3-0 yenerek farklı bir galibiyetle başladı! Beşiktaş'a galibiyete getiren golleri 9'nkoudou 52' atiba ve 90+3'te larin attı! Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş 3 - Ç. Rizespor 0, Son şampiyon lige müthiş bir başlangıç yaptı! Maçı nasıl buldunuz?
Rosier'in dokunulmazlığı sürüyor. Beşiktaşlılar şunu kabullensin sampiyon falan olamaz. Daha ilk maçı birileri "ligin en iyi takımı" diyor. Ne la bu anca fenerliler yapar bunu. Böyle böyle konuşuyorlar sezon sonu ortada mal gibi kalırlar ama.
Beşiktaş ligin en iyi takımı! Hazırlık maçlarında da gösterildi, ne zaman heveslendik kursağımızda da kaldı? 1 sene söz verdiler ve şampiyon yaptılar. Beşiktaşlıların boş konuşmaz emin konuşur.
Arkadaşlar beşiktaş'ın takımı aboubakar hariç hemen hemen geçen seneki aynı takım! Kaldı ki bu takıma daha Alex texeira ve batshuayi girecek ki ben batshuayi'nin çok iyi transfer olduğunu düşünüyorum! Artı bir stoper, bir 6 numara llajic giderse ve kaleye mert günok! Bana kalırsa şampiyonlar liginde beşiktaş başarılı olamaz ama lig'te yine şampiyonluğun en güçlü adayıdır! Kadro olarak türkiye ligi için iyi durumda beşiktaş...
@SkrErd37 Dün akşam ki maçı izleyemedim, biraz önce takım oyununu baktım ama daha tam program tekrar'a girmemiş! Erman toroğlu'u yazısında rosier'in pozisyonundan bahsetmemiş, ahmet çakar'a baktım o da en azından sarı kart olmalı diyor... Takım oyunu program tekrarına baktıktan sonra gerekirse düzeltme yaparım!
Beşiktaş şampiyon kadroyu koruyup üzerine anahtar hamleler yaparak doğru yolda olduğunu gösterdi. Batshuai, Alex, Mert ve bir stoper ( godin olabilir) gelince sampiyonlsr Ligine hazır olunur. Rize maçında takım henüz tam hazır olmasa da kontrollü ve güzel oyun sergilendi. Atiba ve Nkoudou gayet iyi maç çıkardılar. İleride Kenanı beğendim cenk tosunu hatırlattı. Lige 3_0 la başlamak moral motivasyon açısından önemli. Hakeme gelecek olursak roiseri söyleyenler neden Sabonun kırmızı kartına sessiz? Geçen seneki algilara devam ediliyor.
Selçuk Dereli: “Sezonun açılış maçının ilk yarısında Zorbay Küçük büyük bir hata yaptı. Rizesporlu Sabo’yu ilk gördüğü sarı karttan daha ağır olan pozisyonda ikinci sarıdan atamadı.”
Beşiktaş'ın kadrosu bana göre batshuayi geldikten sonra türkiye ligi için yeterli! Birde stoper ve gönderilebilirse bir 6 numarada düşünülüyormuş! Yani beşiktaş lig'te her türlü bu yarışta olacak ve yine şampiyonluğun ciddi adayı ama şampiyonlar liginde bana göre işleri çok zor! En iyi ihtimalle grup üçüncülüğü hedeflenmeli! Rosier'e gelince pozisyonu bana göre sarı olurdu, kırmızı verilmez...
Her şeyi anladım da N'koudou'ya nereden bulup da beyin taktılar onu anlamadım. Benim bildiğin N'koudou gerizekalılığın her türlü örneğini sahada gösterir, ne kadar iyi oynarsa oynasın saçmalamadan edemezdi.
Dün bildiğin tekpaslar, aralara derin toplar, ceza sahasına hareketlenip tekte adam eksiltmeler, top bastığı zaman kazık gibi dikilerek kaptırmak yerine sağa sola çekmelerle acayip iyi oynadı.
Sergen hususi olarak düşünmeyi mi öğretti acaba kendisine anlamıyorum valla
Beşiktaş bana göre iyi yolda... Kadro olarakta yeni oyuncuların katılımıyla bu ligin üstünde bir takım olur! Şampiyonlar liginde işe işleri çok çok zor!
Bu vasat halimiz daha bir şey göremedim daha batshuayi 8 numara alex stoper ve mert günok gelecek mertin ayakları iyi diyorlar oyun sıkıştığında rahatlatır bizi