Sporda kaslar ne kadar beslenirse o kadar iyi ama bunu ne kadar yapabiliyorsunuz?
Evet
Hayır
Spor yapmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sporda kaslar ne kadar beslenirse o kadar iyi ama bunu ne kadar yapabiliyorsunuz?
Spordan önce de aşırı yağlı ve baharatlı yemeklerden uzak duruyordum çünkü başlı başına midemi bulandırıyor bu tarz yemekler ama spor diyeti mi desem spora uygun yeme tarzı mı desem ona uyduğumu düşünmüyorum. Abur cubur tükettiğimde oluyor, saate bakmadan yediğimde oluyor. Baharat ve yağdan uzağım biraz o kadar.
Güzel bir soru :D Spor yaparken istediğim gibi beslenemiyorum maalesef.. bunun da nedeni spor çok ince olduğu için gerekli protein karb hesaplamak almak zor oluyor birinden biri eksik kalıyor.. zaten insan normalde spor yapmıyorsa kilosu kadar gram protein alması lazımdı ama bunu normal yemeklerden almak zor. ev yemeklerini hazırlamak uzun sürüyor bende üşengeç biriyim zaten ve diyet yemekleri de genellikle pahalı oluyor.. en son protein tozu almak zorunda kalmıştım. bir de bu ülkede hem kaliteli bir spor yapmak stressiz sakin hayat yaşamak, hem de buna uygun beslenmek de oldukça zor..
zaten genelde protein olarak ton balığı veya tavuk tüketiyorum.. karb olarak da çavdar ekmeği ve bol sebze tüketirim. . birde vitaminler var işte.
Mevzuyu analiz edip sonuca bağlamışsın, çok iyi olmuş 🤩
Ülke durumu değişmez gibi dr umarım senin durum daha iyiye değişir 🙏
Teşekkür ederim 🤩🙏
Teşekkür ederim :)
Aaaa benim emojiler yok mu? 😂
Ricalar 😇
Telif olacağı için atmadım 😂
Hahahha bu çok iyiydi Barış 😂🤣
Telif atarım jjdkdk
Teşekkür ederim sdjsdj 😂😂
Yediklerimin %80'i hayvansal gıda et balık tavuk hindi yumurta süt yoğurt peynir ayran kefir gibi kalan %20 bitkisel gıda. Baklagiller sebze meyve gibi.
Feci yememe içmeme dikkat ederim. Ek olarak hedefim yaş ilerlerken yaşlanmayı yavaşlatmak ve herkes gibi bastona muhtaç olmak yatalak yaşlı olmak değil tam tersi 90 yaşında bisiklete binen torunlarıyla koşup oynayan olmak. Bu sebeple feci dikkat ediyorum her şeye.
Bu arada hem aktif yaşamım var hemde ekstra haftada 3 gün kardio ve ağırlık çalışıyorum.
Youtube da dilersen bu konuda videolarım var bakabilirsin
Maalesef şu sıralar iyi beslenemiyorum. Fazla yemek yemiyorum ama protein ağırlıklı beslenmem lazım normalde. Aslında düzenli spor yaptığım zamanlarda motivasyonla beslenmemi düzene sokabiliyorum ama 2 haftadır spora da gidemedim.
Motivasyonda ve moralde bir düşüş var sanki 🙃
Bu isteğin geri gelmesi için spora başvur, hormonlar salgılanınca yine eskiye dönebilirsin.
Bir DorothyBabe kolay yetişmiyor 😀
Dikkate alacağım bunu🌸🥳
Cevap
11Cevap
Et yemiyorum vejeteryanm
Balık yerm belki bazen
O nedenle protein cok alamıyorm
Muz fıstk ezmesi meyveli yogurt yerm
Iymiss
Haftada 2 et, 2 beyaz et, 2 balık, 1 sebze tüketiyorum. Daha ne olsun.😍
7/7 yapardım da, vücudun ona da ihtiyacı var.😂
Spor yaparken amaca uygun beslenmek gerekiyor bence. Kas yapmak isteyenle diyet yapmak isteyen kişilerin beslenmesi aynı değil diye düşünüyorum.
Doğru. Diyet yapan proteine çok fazla yüklenmese yeteri jadar alsa da olur 😀
Ben besleniyordum acımam ya bi keresinde spor arkadasım hamburger yiyip geldim diye mayonezde yedin mi ooo bugün boşa spor yapcaksın demişti hayret etmiştim😂
Öyle demiştim😂
Spor yapmiyorum ama yapsam biraz dikkat etmekten ötesine gecmem. Sanki profesyonel sporcuymus gibi sabah yumurta ogle smoothie aksam tavuk ve yagsiz pilav yiyecek degilim. Yapan da enayilik ediyor bana sorarsan.
Yok ben istiyorum da spor salonuna gitmek lazim onun icin. Diyet icin eger fitnessci degilsen ne gerek var? Çok sıkı bir diyet, hayattan keyif alamazsin öyle.
Yok ben fitness icin demedim fazlasini istemiyorum diye, diyet icin dedim. Gayet fitness yapmak isterim. Evde sıkıntı ya, yanlis yaparsan hasar verebilir çünkü.
Dizlere yuklenebilirsin squatta. Kararında onyargi iyidir.
Ağırlıkla veya yüklenip abartarak yapmıyorsan çok zor. Zaten vücut sinyal veriyor yeter devam etme diye herhangi bir durumda 🙃 Buna rağmen devam etmek zaten doğru değil...
Doğru ve olması da gerekir ama onu "kararında spor iyidir"e de dönüştürmek lazım 😀
Keyfine yapmak lazım sporu da. Bence denemelisin 😇
Yorulana kadar yap bırak, sonra yeniden yap yeniden bırak. Yorulmak yeterli hormon salgılamak için. Emin ol iyi hissedeceksin...
Cok hafife aliyorsun, incinmek zor bir sey degil. Sporla aran nasil bilmiyorum ama biraz bol keseden atıyorsun gibi geldi.
He aynı şey sanki. Bir sey satman gerekmiyor bilmeden sallamak icin.
İşte onu diyoruz.
İyi bari.
Bugün spora başlıyorum. Fıtığım var ama umarım patlamaz.😄Kas yırtılması diyelim. Utandığım için ameliyat olmuyorum😑bazen çok ağırıyor.
Plates yapıcam
Başıma bela oldu. Son çarem doktora gitmek olacak sanırım😕
Utanırım
Abiş genelde abur cubur yiyoyum maalesef istediğim gibi beslenemiyoyum çünkü ekonumi kötü abur cuburlar çok pahalı
Yazık sizin gibi gençlik bu günleri haketmedi. Yazıklar olsun yöneticilere
@infiniterelationship Anlamadım?
Cok spor yapiyorum ve 1800 kaloride 100 gram protein almaya calisiyorum cok zor🥲
Zaten 1800 kaloriyle doymuyorumbu aralar o ayri
Ben kas yapip, kilo vermeye calisiyorum o yüzden düsük kalori acigi ile protein ihtiyacimi karsiliyorum ama yrtmiyor. Zaten tartida zayiflamiyorum da ama görsel olarak kimse inanmiyor kiloma
Yrtmedigini kollarimin ve bacaklarimin yanmasindan anliyorum sanirim😂 vücut yirtiniyor bana enerji ver diye
Gelişme var istedigim bölgede. Haftada 3 kez yapmaya calisiyorum ki arada dinlenebilsin diye ama belki de daha fazla dinlendirmeliyim 2 gün arayla.
Daha zayif buluyorlar 76 kiloyum deyince hic kimse inanmiyor 😂
Düşüremem ağirliği boşa yapar gibi 🥲
Bi çaresini bulmam lazim bi sekilde
Sagol tavsiyelerin icin yinede 😊
Elimden geldiği kadarıyla zararlı şeylere verilecek parayı da sağlam protein kaynaklarına vermeye çalışıyorum yeni başladım ama olsun
Hayır ben daha güzel şeyler yemeyi isterdim sonuçta kalorisi az şeyler yicem diye anam ağladı.
Her şeyi yiyorum, yemek konusunda kendime sınır ve yasak koymam
Kilo olmuyor bende enerciii🎶 oluyor 😄 teşekkürler
Özellikle istersem kilo alıyorum sadece ,
, Artı
ortama göre gözlerimin rengini de değiştirebiliyorum; deniz ve karlı ortamda mavi, ormanda yeşil , loş ortamda ela oluyor😂
Oooo, hazır uzaylı muhabbetleri var, uzaylıyım de açığa kavuşsun 😀
Peki şu var mı Pilli Hanım? 😂
https://youtu.be/5qQdWLKm45c?si=JGF0eVc0IZhSd-b9
O yok bak 😄
Wuwh ben renk değiştireyim sen ateş çıkar bu dünyanın sonunu getirelim 😂
Sonrası cehennem 🥂
Yaparken besleniyordum.
Fitness yapanlar gibi ağır diyet programım yoktu tabi
Kanka benim diyet olayım yoktu ki.
Ekmek yemezdim , yeşilliğe ve haşlanmış ete abanırdım.
Yağlı yemekler , makarna yemezdim.
Vücudun yağ oranını düşürüp daha çevik ve esnek olmaya çalışırdım
Fitness yapan arkadaşlar kadar sert degıldı tabi. Yok yulaf yok yumurta , tavuk pilav falan 😂
En güzel diyet her şeyden az az yemek.
Her gıdanın farklı vitamin değeri , protein değeri vs. Var.
Patlıcan hariç bir cacık yok onda vücudun ürettiği nikotin degerını dengeliyor sadece.
Yapın tabi de faydası yok. Tat için yenir tabi ki 😂
Tavuk protein değeri olarak iyi sayılır ama tavuğun her bölgesi değil.
Bizim fitnesscı arkadaşlar her yerini yiyor sanırım. Göğüs iç et tarafı zengin.
Yulaf bilmiyorum hiç yemedim.
Yumurta protein değeri yüksek biliyorum. Bir de protein var protein var.
Yoğurtta da protein var kırmızı ette de.
Protein kalitesi önemli. En kral protein yumurta , kırmızı et özellikle kuzu eti ve yeşil mercimek
Kopyala bro 😂
Spor yapanların çoğu ciddi anlamda çoğu beslenmeyi bilmiyor.
Bilseler zaten protein tozuna gerek olmadığını anlarlar. Ek takviye diyorlar ama gereksiz
Gerek yok gerçekten yok.
Spor yapmıyorum sadece yürüyüş yapmaya çalışıyorum ve istediğim şeyleri hep yiyebiliyorum
Beslenme düzenim kötü sadece
Spor yapan adam iyi beslenir dediler.
Yürüyüşe katmerle çıkıyorum.
evet :)
Gerçekliği yüksek :)
Proteinin merkezindeyiz :) Katmer sabah yürüyüşü için :)
Gaziantep :) Gelirsen bekleriz, başımızın üstünde yerin var.
Her zaman beklerim :)
Neyseki bakliyat.. yulaf.. yumurta o kadar pahali değil
Spor yapıyorum diyip yeme içmeyi bazen salabiliyorum
Yakıyorum herhalde tartıda bir artış görmedim şimdiye kadar sjsjs
Evet çevremde fesat gözlerle bakanlar var. Gözleri çıksın
Bugün gün 1
Bakalım ne kadar başarabiliyorum görcem😃
Bir kaç haftadır ama kötü bir beslenme değil yine de
Spor yapmıyorum çalıştığım iş zaten spor olarak geçiyor 07:00 16:30
Galiba 3 yıldır fast food tüketmiyorum, tüketsem de yılda 1-2 kez
spor yapmıyorum en başta :D
Protein tozu kullanmıyorum sadece;