Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 1 ay 23 günde toplam 14 kilo verdim. Öğün aralarini uzattım az yedim ekmeği kestim akşam 7 den sonrs bir şey yemedim. Karın eritici egzersizler yaptım ve 40 dakika falan koşma yürüme karışık aktifive yaptim
Bende bir haftada akşamlar 1 saat tempolu yürüyüş yaparak 2,5 kilo verdim ama verdiğim kilolar vücudumdan orantısız bir şeklide gitti sağ üst bacağım iki santim incelirken sol üst bacağım aynı ve sol kalçam da sağ kalçama oranla biraz küçüldü siz de böyle bir şey oldumu? bunun nasıl düzeltebilirim
(bende ekmek ve şekeri minimuma indirdim yediklerime dikkat ediyorum) teşekkürler
Aşkım ekmegi sıfırla hiç yeme. Bak şimdi orantısız gittiyse bölgesel egzereizler yapabilirsin. Benim kilolarim vucudumda eşit oranda gitti çünkü ben spor yaparken tüm vücudumu çalıştırdım sende böyle bir problem olmuş olabilir. İnternette bununla alakalı çok yazı var okuyup yapman gerekenleri öğrenebilirsin bir uzmanla da gorusebilirsin en sağlıklısı olur
Cevap
4Cevap
Her gün yürüyen biri olarak çok kilo verdirmedigini net söyleyebilirim. Sıkılaştırıcı bir aktivite.
Yani evet kilo verdiğim oldu ama ne yediğime dikkat etmiştim, tatlı vs yemedim mesela
Bir ay yürüdüm 2-3 kilo anca
Kilo vermek için ketojenik diyet yapmalısın. şeker, ekmek, tatlı gibi karbonhidratlı gıdaları azaltmalısın. (meyve sebze hariç)
her akşam yürüyüşe çıkıyorum genel olarak incelme var.
Var sen kaç kilosun
Yatarak 10 kilo verdim…
Valla sağlıklı beslenince oluyor😂
yürüyüş işe yaramaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?