Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’nde NK Olimpija takımını 3-0 yenmesi ile UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye 11. sıraya yükseldi. Gruplara kalır mıyız?
Temsilcimiz Galatasaray Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda deplasmanda NK Olimpija ile karşı karşıya geldi. Ve temsilcimiz rövanş için önemli avantaj sağladı. Ve ülke puanı sıralamasında bir basamak yükseldik. Maçı izlediniz mi?
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’nde NK Olimpija takımını 3-0 yenmesi ile UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye 11. sıraya yükseldi. Gruplara kalır mıyız?
Koyu Galatasaraylı olarak yakından takip ediyorum teknik bilgimde mevcut eskiden futbolda oynadım. Galatasarayin gruplara kalmama gibi bir derdi yok fakat gruplarda çok dişli rakipler gelecek ben iki ağır stoper ile şl de gruptan çıkacağını sanmıyorum. Mutlaka bir atletik üst düzey bir stoper lazım.
Maç özetine baktım harikaydı ben Galatasaray 'a gönülden inanıyorum nett.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
maci izlemedim. galatasarayin avrupada bos bos yer kapladigini dusunuyorum. sampiyonlar ligi seviyesinde turkiyede takimlarda sistem denen bir sey yok. he iste yararlari ulke siralamasi falan yukseltmek ama bizden daha degersiz ligler bile ustumuzde pekte ciddiye almiyorum bu siralama olayini da.
İsterse kalmasin o yükün altindan kalkamaz sonra en az 5 sene heba olur. yasayip gorecez. TR yi bi bakima etki altina alabilirler ama avrupa ole degil cigerini alirlar adamin parada avrupada olduguna göre hadi bakalim
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi’nde NK Olimpija takımını 3-0 yenmesi ile UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye 11. sıraya yükseldi. Gruplara kalır mıyız?