Güncellemeler
+1 yıl
Protein tozu gereksiz bi kimyasal falanda değil sadece besin takviyesi daha 15 gündür kullanıyorum ne var bunda
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyüyüp ne yapacaksın fit ol kafî ya
Kendinizi böyle kandırmayın arkadaş fitim yağ oranım çok düşük sadece kas kütlem var ama iri durmuyorum erkek dediğin iri olmalı ben bu halimden mutlu değilim
Kimseyi kandormıyorum ki ben 🤔
Erkek iri olmalı mı tamam bro , kolay gelsin
Evet çünkü kadın değilsin erkeksin kimseyi değil zaten kendini kandırıyorsun güzel vucütlu bi kız beğendiğin zaman ayarlada göreyim senin fit vucüdunu sen nefes alsın diyorsan o başka
Fizikle kız ayarlamaya çalışıyorsan zaten bırak bu işleri. Karı kız için spor mu yapılır?
11 sene spor yaptım 6 senesi profesyonel su kafaya erişemedim.
Şu karı kız için belli bir kalıba girmeyi bırakın ezik ezik hareketler.
Karakterini , beynini kullan dilini geliştir ve kelimelere dans ettir tamam.
Knk sen kaçıncı evrede yaşıyorsun bu dünyayı sadece karı kız meselesi değil bu iş sen birini beğenip istedinmi o seni beğenmiyor neden beğenmiyor dış görünüşden bu neyle alakalı zayıf yapılı erkeği hiç bi kadın beğenmez ben karı kız için yapmıyorum sadece sağlığım ve mutlu olmam içinde yapıyorum
Kanka bu zamana kadar bir kere reddedildim kadın nişanlı çıktı bilmiyordum onun dışında başıma gelmedi.
Hala karı kız muhabbeti yapıyorsun 😂
Eyvallah sensin bro
Knk senin dediğin kadınlar benide reddetmiyor benim istediğim kadınlar beni reddediyor benim istediğim kadınlar sayılı fiziğe güzelliğe sahip kadınlar ben zoru severim kısaca ve kazanmak isterim kadro hangi erkek karı kız için yapmıyorki kim diyor yok öyle bişey yalan ama ben en çok mutlu olmak için yapıyorum
Fotomu koydum profile bak bakalım fitmiymişim
Kanka senden 4-5 kılo fazlam var ama hiç öyle gobegım olmadı
Göbekmi 😂😂 reis o öküz gibi yememin şişme sebebi 88 belim
Günde 5 öğün yemek yiyen adama bir oturuşta 6 lahmacun yiyip üstüne künefe gomen adama mı okuz gibi yemekten bahsediyorsun 😂😂
Bro kas kütle iyi bir şey değil. Ciddiyim.
1- hareket alanını esneklıgını kaybedersin
2- çok kas yaparsan kramplar yaşarsın
3 - yedıgıne içtiğine dikkat etmen gerekir
4 - uyurken bile nefes darlığı çekersin.
Sıgır gibi yerim gider 40 dakika tahta adamda idman yapar 20 dakika kum torbasında çalışırım. Bitti gitti bu
Knk ben hayatta lahmacun yemem tavuk pilav yumurta 2000 kalorilik sheak bcaa protein tozu yeni başladım
Ben kas kütlesi olsun demiyorum illa biraz temiz kilo alayım yapılı durayım istiyorum knk
Basın gerkesız kımyasalları vucudunuza basın. Spor bu degıl bak kesınlıkle değil
Yiyeceksin kanka
Kral günlük 3500 kalori 150 protein alıyorum daha ne yiyeyim
Karbonhidrat olarak tam almıyor olabilirsin ya da aldığını düşünüyor ama eksik oluyor olaniltosin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!