artık bizi üzme üzümlü kekim.. Başakşehir'i 2-0 yenerek kupayı aldı <3

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer artık bizi üzme üzümlü kekim.. Başakşehir'i 2-0 yenerek kupayı aldı <3

Fenerbahçe, şeytanın bacağını kırdı. Sıra gelecek yıl, Süper Lig'i kazanmada. Umarım başkan, yine yoğurt yemez. (Vasat transferlere hayır. Rossi, Samatta, Szalai, G. Henrique vs.) Sağlam bir yabancı kaleci, iki çok kaliteli stoper, Zajc'ın durumuna göre giderse 2 gitmezse 1 tane çok kaliteli 8 numara, 1 tane sağ kanata yine çok kaliteli bir oyuncu ve forvete de dünya klasında sağlam bir golcü gerek. (Saydığım oyuncuların hepsi ilk 11 kalitesinde olmalı.)
Önemli olan Milli Sporcularımız ve A Milli takım. Yoksa kimsenin kazancı beni bağlamaz, nerde oynuyorsam o takımı tutarım bu mahalle de olsa öyle, amatör de olsa öyle, amatöre destek vermeli, amatör futbolculara para yardımı ve ödeme yapılmalı. Mahalle takımındayken kaptandım para yardımı yapardım. Top alırdım. Antrenman yapardık. Gelişim için şart bunlar. Amatörde ise bu destek yok denilecek kadar az. Amatör de olsa devlet, Kulüp başkanına değil, devlet futbolcuya makul bir para verecek. Türkiyede futbolun seyri böylelikle değişecek. Amatör ruh dediğim mahalle, okul, amatör spor kulüpleri, takımları kurallar bütünü ile devlet destekli kurallar ve maddi ve manevi bir prosedür gereği makul bir ücret verilecek. Çok değil 50-100-200 falan. Geleceği kazanmak gerekir. Geleceği madde kullanımına sevk etmek değil spora yönlendirip sağlıklı nesiller yaratmak gerekir. İnsanın işi ne olursa olsun bu uğurda çabalamak insan sağlığı ve Dünya sağlık örgütlerinin bir numaralalı gayesi olmalı, Dünyaca bunu başarmak gereklidir. Karar yüce Türk milletinindir.
Cevap
45Cevap
Uzun zaman sonra kupa almış herhalde tebrikler
Fenerbahçe nin genç ve dinamik bir kadrosu var ama kalite eksikliği var, zaten kaliteli 2-3 oyuncusu olsa açık ara sampiyonda olurdu bu sezon, umarım önümüzdeki sezon doğru 3-4 transfer yapıp takımı fazla kurcalamazlar, edin dzeko falan deniyor ama bu adam doğru transfer değil, doğru transfer livakovic grimaldo renato sanches gibi oyuncular olur. Lukaku gibi Valencia nin pahalı alternatifleride risk olur. Çift forvet yerine tek ve daha kaliteli bir forvet olsa bu akşam maç sonucu 5,6-0 olurdu.
İyi oldu ya süper kupa da bir üç daha yersiniz 😂😂😂🤣
komik mi
Yaşı 18 ise eğer düşün daha portakaldaki vitamindi xD
Fanatik Fenerbahçeliyim fakat bu kupayı almamıza sevindim dersem yalan olur.. Maçın yarısından fazlasını izlemedim bile o derece soğuttular bizi futboldan..
Bir Galatasaray taraftarı olarak fenerbahçeyi ve fenerbahçeli taraftarlarını canı gönülden tebrik ederim Avrupa maclarında basarıların devamını dilerim
Benim bildiğim ziraat kupalarını genelde hep biz alıyoruz zaten yani bildiğim derken 3 kere falan almıştık diye biliyorum
✨ıvır zıvır anadolu takimlari✨
Bende Fenerbahçeliyim de bu başarı değil sevinmeyin hersene küçük şeylere sevine sevine Ali Koç 6 seneden beri başkan
Son alişin olur insallah diyelim bari mesajimizda senimi kiracaz
9 yıl sonra ilk kupa o da süt kupası djfjf
Al sevin şu köşe de dercesine hshs
aman bi ztk aldiniz millet sokakta kutluyor acinasi vallahi 😂😂
"deprem maclari dediler, al onlari, sivas maci dediler, al onlari da. eee noldu? yine geridesin yine geridesin" dursun baba 😉
Aslında bu düz mantık yanlış olur. İşin pskolojik tarafı da var. bjk baskı olmadan güzel toparladı. tinercilere sorsan az daha şampiyon olacaklardı 😅 şampiyonluk oyununu gs oynadı bu sezon ve şampiyon oldular. ZTK ya sevinen kardeşlerim kendini kandırmış. Fenerbaçe için Şampiyon olunamayan bir sezon başarısızdır.
fenerlilerin en buyuk hatasi en ufak seye manipule olup baskani sisirmek. o kadar istifa dediler bi ztk ile yine sorun kalmadi. ali koc cikar bide hile var der yine herkes oo baskan canim baskan olur. ali koc gitmeden fenerin yuzu gulmezz
sosyal medyada oyle gozukuyor
Ne sevmeek ne sevilmeek nede ağlayıp gülmek senin hasretin bize ölüm demeek 💙💛🐣🐦
Ali Koç sktr gıt artık bu klüpten ben hiç mutlu olmadım
iyi bakalım alsınlar. mesajım yok ya umarım hakkını verirler gittikleri avrupa maclarında
Bir galatasarayli olarak tebrik ediyorum ama Başak sehirin o golünü vermeliydi.
Vay be 9 sene sonra ben 9 sene önce lisedeydim şimdi üni bitti 🤣
Bence bu kupa bir nebzede olsa üstümüzde ki baskıyı azaltır diye düşünüyorum. Ozellikle jesus un gitmesi ve eğer yerine Sergen Yalçın veya İsmail Kartal dan biri getirilirse ancak öbür sezona ümitli başlarız yoksa seneyede yine hüsran olur
Devamlılık için 40 gün 40 kurban kesmeliler bence :)
Hahahah arada ufak tefekte olsa yanlışlıkla kupa kaldırıyorlar 😂
E şampiyonluğu alamayınca garibanlar bırakıj sevinsin fukaralar 😂😂
Çoğu kişiye batmış bence kupayı almamız kendileri olsa kutlamıyacaklar, sevinmeyecekler sanki
Kupa her zaman kupadır.. Tebrikler Fenerbahçem💛💙
Fenerbahçe'yi çok seviyorum sevindim
Aşkınla coşkunla sen çok yaşaaaaaa 🤩🥰😍✨️👏🫶💛💙
En son kupa aldıklarında dolar 6 liraydı
Hiç kaybolmadı ki ümidim 💛💙
Vay fenerim 🌹🌹🌹🌹✌️✌️✌️✌️
Canları cehennme.
Super kupada Galatasarayı bekleyin 😂😂
Mesajım var tabi.
Ali Koç istifa
Türkiye kupalarıyla teselli bulsun işte 😃
Uzun zaman sonra dhdjdjs