Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok kritik bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok kritik bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Galatasaray bir tutmuş sezon başından beri hakem yardımı da bu ülkede en çok kollanan takım şikenin takımı Galatasaraydir bu sene de en son Kayseri maçında ispatıdır. Algınız batsın ne zaman galibiyet alsak tek amacınız karalamak her geçen gün nefret ediyorum
Fenerbahçeliyim, 2. Yarıda azimli ve hırslı oynadık şampiyon olmak istiyoruz ama şampiyon olma ihtimalimiz %10 bile değil tamamıyla bütün maçlarımızı eksiksiz beraberlik bile olmadan hepsini bu mentaliteyle galibiyet alarak yenmemiz gerekiyor ve ohoooo gs nin bir mac ya sadece bir mac kaybetmesi gerekiyor ki her ne kadar tbli olsam da gs facia bi takim basina teknik ekip koyma yine oynar kazanır ama hic belli olmaz yeniledebilir basaksehir macinda oldugu gibi evet bizde o sansi kaderi o ani beklemekten baska çaremiz yok ha bide gs derbisini de kazanmamız lazım ki bu imkansız biz bir hiçiz arkadaşlar eğer sampiyon olamazsak popo oluruz son 3 maç ta çok fazla sevindik ama sürekli bir disiplin icerisinds değiliz aziz yildirim varken en zengin 20 kulup arasindaydik takıma efsaneler geliyordu simdi iste super ligde en cok borcu olan takımız. Basaksehir ne ki fb ye gore daha gün kurulan birtakım bu takıma bile cok zor galibiyet alıyorsak biz mayis ta 6-0 rekorunu bile kaptirabiliriz. Yani sampiyon olmak cok zor ama bu disiplin ile gidip yeni taktikler gelistirip onlari da basarili bir sekilde uygulayabilirsek sampiyon olma gibi bi ihtimalimiz gibi bir sey olacak herhalde diye dusunme yoluna girmek uzereyim...
Cevap
50Cevap
Maçı izlemedim ama güzel maç
Yazıklar olsun artık bu kadarda olamaz dedim ama oldu. Başakşehir kırmızı kart görene kadar Fenere top göstermiyordu saçma sapan bir ikinci sarıdan hakem fırsatını bulur bulmaz attı oyuncuyu Fenerbahçede tek kale oynadı o dakikadan sonra ve goller geldi. Fenerbahçe haftaya İstanbulsporla oynuyor ve İstanbulsporun da en önemli oyuncuları bu hafta doğrandı cezalı duruma düştüler. Yani sırf lig erkenden bitmesin diye birtakım bu kadar kollanır mi penaltı ya da kırmızı kart görmeden maç kazanamıyorlar
Destansı bir geri dönüş ama biraz şüpheye düşüren kararlar varmış galiba hakem ile ilgili tarafsız olarak bir mucize olur da Fener şampiyon olursa spor kamuoyu vicdanına sığmaz bu senenin hak edeni Galatasaray bence sonuçta kazanan haklıdır tebrikler Fener
Hakem yardımıyla diye yazanlar futboldan zerre anlamayan insanlar. Başakşehir'in direkt kırmızı kart olacak 2 tane pozisyonu vardı vermedi net penaltıyı vermedi. Oyunu rakibin yarı sahasına yığan gene Fenerbahçe'ydi ama forvetler berbat. Başakşehir'in kaç tane pozisyonu vardı da gol attı sanki. Kartların hiçbirine haksız demek adil bir yorum olmaz.. kartlar olmasaydı dahi bu baskıyla fener bir ya da 2 gol İlla atacaktı ortadaydı belli. Ama Fenerbahçe İyi oynadı müthiş oynadı demek de saçma olur..
O penaltı pozisyonu penaltı falan değil izledim erman hocada yorumladı. Kırmızı kart kesinlikle doğru ahmet touba'nın ki, ömer ali maç sonunda atıldı pek etki etmedi ama gördüğü ilk sarı kartta topa dokunuyor kartı yanlış. Bence bazı kartları yanlış kullandı ama başakşehir'in çift sarıdan ilk kırmızısı doğru. Bence emre belezoğlu bu kadar sarı kartlı oyuncuyu sahada tutarak takımın eksik kalmasına neden oldu. Fenerbahçe ise kötü oyuna rağmen rakip 10 kişi kaldığı için son 20 dakika iyi baskı kurdu ve maçı kazanmasını bildi! Herşeye rağmen 2 gol atsa bile pedro arda değişikli kesinlikle yanlıştı, arda'nın çıkmaması lazım hele ki 1-0 gerideyken.
Her zaman ki gibi Kırmızı kart jokeri, penaltı jokeri.. Enteresan bir şekilde bu sefer penaltı çalmadı.. Çok belli ediyoruz beyler diye sanırım yapmadılar..
Evet izledim maci. Hakemle ilgili pek konusmak istemiyorum ama penalti karari dogru idi. Kartlarda kesinlikle hakli idi. Samet e her ne kadar yuklenilse de sadece bir talihsizlikti. Geldiginden beri bircok macta cok kritik hamleleri oldu. Osterwalde denen adam ise tam bir çöp. Yemin ederim amator kumelerde bile ondan cok daha iyi oyuncular var. Bunun yani sira Emre ve Arda birlikte oynamali. Ikisi ayni anda sahada olmali.
Ite kaka şansa bala 2-1 maç kazanıyorlar sonra şampiyonluk konuşuyorlar... Şampiyonluk şartlarından birisi Arena galibiyeti bu oyunla Galatasaray karşısında şansları mı var sanıyorlar
Berbat oynanık ama yine de bir şekilde kazandık zaten bu takım önce kanser etmeden kriz geçirtmeden maç kazanmaz oldu
Bir şekilde deme ona hakem yardımıyla de her maçtaki gibi tiksiniyorum sizden
@İntelligentMann soruyu soran kişinin bu sorudan hemen sonra sorduğu soruda verilen kartlarla ilgili düşüncelerimi paylaştım kendi takımım dahi olsa haksızlık karşısında taraf tutacak değilim
Hiç beğenmedim Fenerbahçe’yi, cidden..
Yani içimden “ keşke yenmeseydik de artık ümitlenmeseydik “ demiyor değilim..
Bu futbol ile şampiyonluk zor.
Başakşehir eksik kalmasa veya o 86'da ki top gol olsa başka şeyler konuşuyor oluyorduk! Fenerbahçe çok zor ite kaka kazanıyor! Şu anda hala yarıştalar ama bence galatasaray'ın gelecek hafta Beşiktaş ve ondan sonra ki Başakşehir maçından sonra lig şekillenir. Bence Galatasaray bütün maçlarını kazanamaz, ama Fenerbahçe'nin de bu ite kaka futbol ile her maçı kazanamayacağını düşünüyorum!
Yani gs de ligin başında şu an ki fener gibiydi, ite kalka maç alıyordu sonra düzeldiler şu an seyir keyfi iyi bi’ futbol izletiyorlar. Yani, dünya kupası ve ara bize iyi gelmezken bizden başka herkese yaradı.
Dediğim gibi bi’ ümidim yok, keşke yenilseydik en azından diğer maçları takip etmezdim
Sadece tiksiniyorum artik. Yorum yapilacak yani yok. Basaksehir 11 sarikart goruyor bu sari kartlara bagli olarak 2 si kirmiziya dönüşüyor. Bir sekilde yine kazandiriliyor. Her mac alistik bu senaryoya.
Leş futbolla yine kazandılar. Başakşehir 9 sarı 2 kırmızı kart yemiş. Komedi🤭
18 faule 11 kart verildi, iki kişi oyundan atıldı. Maç çok da Fenerbahçe'nin hakkıyla kazanılmadı. Her hafta olduğu gibi 37. haftadaki derbiye kadar Fenerbahçe'nin şampiyonluk iddiasını sürdürmesi için Fenerbahçe'yi puan alması için ittiler.
Maçı izlemiyorum artık hep aynı senaryo. Galatasaraylı olarak hakeme rağmen kazanmaktan bıktım ayrıca, stres atmak için maç izlemek yerine strese sokuyorlar bizi nasıl bir ülkedeyiz Allah'ım...
maci izlemedim de turkiyenin her alaninda tiyatro dönüyor bir sey bu kadar konusuluyorsa arastirilmali ve kimin eli varsa cezalandirilmali. diger turlu bu kadar goy goy yapilmaz.
izledim küfrede ede ağlaya ağlaya izledim neyse ki son dakikalarda pedro güldürdü yüzümüzü baygınlık geçirecektim cidden
Hakemler tarafından itile kakıla bu günlere kadar geldiler hadi hayırlısı bakalım. Her Firavun'un vardır bir Musa'sı.
İzledim seyir keyfi çok düşüktü sonu güzel bitse de oyun olarak keyif vermiyor maalesef takımımız
Fenerin penaltı jokeri yerini 2 kırmızı karta bırakmış uwu
gecen penaltıyda kurtarıldı şimdi ayıp olur diye kırmızı kartla yardım ettiler herhalde. hep son dakikaya kadar geride geliyor bi penaltı bi kırmızı öne geciveriyor. 2. sarıyı yerken adama napmış ki?
başak şehiride bir zahmet yensin zaten pek sevmediğim birtakım Fenerbahçe
Fenerbahçe maçlarınin senaryosu aynı. Tiyatro ilgimi cekmiyor.
Hakem bir tane kırmızı kart verdi. Baktı yenemiyorlar bir tane daha verdi. Ya bu lige renk katan birtakım değil Fenerbahçe. Alttan gelen takımlar daha çok renk katıyor, ne olur lig normal seyrinde devam etsin ey hakemler...
Zar zor yendiler berbat oynadılar gereksiz bir maç fenerbahçe için
Yalnız Serdar Dursun adam ne asist yaptı öyle
Değiş şampiyonluk Teneke Ziraati bile alamayız bu oyunla.
Gene mi kazandı bunlar en son dk 85'de kapatmıştım 😅😅
Şike bahcem gene yapti sovunu atti son dakika kurtarici golünü hakem sagolsun hep başakşehire oynadı dirwk sari faul vere vere artik ne bilim
Kalpten gidiyordum izledim tansiyon hastaları izlemesin ne maç oluyor öyle havaya zıplayıp oturduk 😂😂
Tribünde o kadar sevindiler ki bu taraftara bir sevinci çok gördüler yıllardır sürünüyoruz
Fenerbahçeliyim bu gidişle yakında kalpten gideriz hepimiz
Hayır, sadece Galatasaray'ı izlerim
Fenerin hiç bir maçını rahat izleyecek miyiz
Ne kadar puana yükseldi kaçıncı sırada ligde falan acaba
Hakemin ilk yari vermedigi penalti yuzunden maci katletmesi kotu oldu. Izledim
Maç sevmem maç terimlerinden bi golll anlıyorum o kadar berbatım😅
İzledim. Pedro döktürdü.
1-0 yenilicez diye çok korktum son an 2 gol guzel gitti😅
Kanser etmeden maç kazanamıyor fenerim illa bi stres yaşatıcak
Bu ligden midem bulaniyo ite kaka 2. Olacaklar😅😅
İte kaka, şansla aldılar
Dünyanın en saçma maçı
Izlemedim kardeşim Beşiktaşlıyım ben dhdh
40 yılın başı bişey başarmış sonunda 😃
İzlemedim ama sonuca sevindim FB taraftarı olarak
2-1 skora 500 atmistim geldi
hayret sonunda maç mı aldık
Jesusun son demleri diye düşünüyorum...
Fenerin maçlarına artık yorum yok..
Sesim kısıldı beee
Beşiktaş taraftarı olduğum için izlemedim
Fener yenmediği son 5 haftadır hakemler yendi , lütfen.
Kanser olmaya az kalmisti
Fenerbahce = Kanser etmek
hakemlerle
rezalet bir maçtı
Kırmızı veya penaltı olmazsa şaşarız zaten.
İzledim iyi oynamadık ama kazanmak onemliydi
Evet yürek dayanmadı
Sinir bozucu
izlemedim ama tebrikler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?