Spor Güçlenmek ve fit olmak için haftada kaç gün spor yapmak ideal? ErkeksiLezbiyen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Nispeten güçlenmek ve fit olmak için 3 gün 4 gün 5 gün Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güçlenmek ve fit olmak için haftada kaç gün spor yapmak ideal? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Bence bunun için belirli bir programınız olmalı haftada başlangıç için 3-4 gün yeterlidir. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Spor konusunda 984 cevap paylaştı. Vücuda bağlı ama genelde haftada 3 gün yeterli oluyor. 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Gunluk hayatinizi cok fazla kisitlamadan haftanin 4 gunu yapilabilir. Pztesi, Sali, Persembe ve Cuma. Haftasonu eglenme gezme isleri oldugu icin ve vucudun dinlenmesi icin 2 gun dinlenme cok iyi gelir 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. 3-4 gün yeterli 0 0 Yorumla
asenayalçın Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Şu anki durumuna bağlıBen her gün azar azar yapmanı öneririm 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. 5 gün ideal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence bunun için belirli bir programınız olmalı haftada başlangıç için 3-4 gün yeterlidir.
Vücuda bağlı ama genelde haftada 3 gün yeterli oluyor.
Gunluk hayatinizi cok fazla kisitlamadan haftanin 4 gunu yapilabilir. Pztesi, Sali, Persembe ve Cuma. Haftasonu eglenme gezme isleri oldugu icin ve vucudun dinlenmesi icin 2 gun dinlenme cok iyi gelir
3-4 gün yeterli
Şu anki durumuna bağlı
Ben her gün azar azar yapmanı öneririm
Bir git bir gitme üşeniyorsan.
3-4 gün bence
Öneri:5 gün
Günlük yapmak zorundasın
Haftanın her günü yapabilirsiniz
Ay ben yapamıyorum ya üşeniyorum
Allahtan spora ihtiyacım yokkk
5 gün ideal
4 iyidir