+1 yılSiz bu kafayla şampiyonluğu rüyanızda görürsünüz. Trabzonspor ١a 2.0 Galatasaray١a 3.0 Beşiktaş١a 4.2 yenilen takımın ve hala umut besleyen taraftarın haline bak. Ankaragücünü zar zor penaltı dahi olmasa gol atamayacak durumda olan bir takıma hala destek veren taraftarın beyin hücrelerine pampalayayım. Koskoca bir camiayı utanmadan şampiyon olmuşcasına sevinen zavallı başkanı ve taraftar gurubu. Türkiyede ki tüm taraftar gruplarını bir kenera al Allaha yemin olsun ki şu Fenerbahçe taraftarı kadar futboldan anlamayan cahil cuhela ve nankör bir taraftar gurubu yok. Lan ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bir başkanı 3 sene şampiyon olmadı diye al aşağı ettiniz. Yerine getirdiğiniz adama bak. 5.5 senedir kupayı bırak maşapa bile kazanmamış adama Hala destek verenler varsa bana özelden mesaj atsın istedikleri özel hastaneden beyin nakli ameliyatı yaptırayım yaptırmazsam cümle alem ağzıma s.. Allah'ıma kitibıma tüm masraflar benden.
Fenerbahçe şampiyon olacakmış...
Ali Koç sülalesini getirse tüm servetini Fenerbahçe'ye hibe edip transferler yapsa 30 milyon Fenerbahçe taraftarı 30 aylık maaşını Fenerbahçe'ye hibe etse İnanın bu Ali Koç la bu takım şampiyon OLAMAZZ.
Ah alan adama Allah yardım etmez.
Pısırık beceriksiz korkak adamdan satan adamdan her şey olur yönetici idaresi başkan olmaz.14 Yorumla- +1 yıl
Yanlız ben sadece soruyu sordum üstüme de alınmıyorum çünkü Fenerbahçe taraftarı değilim ve kulüp takımı da tutmuyorum sadece milli takım. Ancak dün Fenerbahçe yine uydurma bir penaltıyla kazandı lale orta denen sözde tarafsız ama aslında Fenerbahçe taraftarı olan o zat'ın talimatlarıyla her maçta 1 penaltı vererek hedefleri Fenerbahçe'ye 9'da 9 yaptırmak! Işleri güçleri eyyam!
- +1 yıl
Benim sözlerim zaten sana değil gardaş. Stada giden ve Ali Koç denen sözde başkana destek veren beyinsizlere. Merak ediyorum niye acaba bu fenerbahçe taraftarı ruhlar aleminde biraz beyinlerinin içine akıl almamışlar.
- +1 yıl
Fenerbahçe taraftarı maalesef nankörlük yaptı aziz başkana! Seversin sevmezsin ama adamın yaptığı hizmetleri ve kazandığı başarıların daha yüzde 5'ini bile kazanamayan 5 yıldır takımın başkanı olan ali koç'a boş şekilde destek veriyorlar! Bu gidişle Fenerbahçe bir 5 yıl daha şampiyon olamaz.
- +1 yıl
Nankör adama Allah yardım etmez. Hile hurdayla bir yere gelen adam Allah yardım etmez. Ah alan adama Allah yardım etmez. Galatasarayın beşiktaşın elinden fazla para verip transfer çalan adama Allah yardım etmez. Seversin sevmezsin dediğin gibi bu ülkenin devletine Hükümetine amigolara para verdiğirip talimatla hükumeti yuhalatan adama Allah yardım etmez. Fenerbahçenin stadını devlet desteği bile almadan yaptıran fenerbahçeye bir sürü tesisler kazandıran fenerbahçe için ceza evinde yatan adamı yuhalatan adama Allah yardım etmez. Etmiyor da 5.5 senedir bak bırak kupayı maşapa bile kazanmamış bir adam. Bu adamın arkasından gidenin münasip yerlerindeki vidaları gevşemiş demektir. Ali başkanlarına gidip sıktırmaları gerek. Çok seviyorlar ya Ali başkanları iyi sıkar.
En İyi Cevaplar
+1 yılUyduruk bir penaltı aldılar ama yedikleri haklar elbet çıkar. Böyle yaptıkları için şampiyon olamıyorlar. Galatasaray lehine bir karar verilse kara gece diyenler kendileri kapkara gecede galibiyet alınca Real Madrid'i yenmiş gibi seviniyor. Galatasaray Juventusu elediği zaman bile bu kadar sevinmemisti. Adamlardaki vizyon o kadar küçük ki Ankaragücü galibiyeti onlar için destan sayılır.
00 Yorumla
Koyu Fenerbahçeliyim yine GS tayfası algı operasyonuna başlamış net penaltı oyun olarak iyi oynamadık ama sonuna kadar savaşarak hak ettik bu galibiyeti GS bir maç kaybetsin gerisi gelecek kırılgan bir oyuna sahip
02 Yorumla- +1 yıl
Konya maçını kaybetti, neden gerisi gelmedi?
+1 yılYine uyduruk bi penaltı yahu diğer takımların fenerin yarısı kadar penaltı atmış bu hakemler penaltılarla kurtarmasa Galatasaray şimdiye şampiyonluğunu ilan etmişti
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha belli değil gadası
10 Yorumla - Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır GS şampiyon olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArda Gulerin ceza sahasında rakibine yaptığı net penaltı verilmedi.
Rossinin Ankaragüclü 17 numaralı oyuncusunun bileğine arkadan basması penaltı ama verilmedi.
Fenerbahçe nin kazandığı beleş penaltı komedi.
Tutarsız hakem kararları ile kazanılan 3 puan.
Beşiktaş derbisindeki beleş penaltısının üstüne hatalar devam ediyor.42 Yorumla- +1 yıl
Yorumunun tamamına katılıyorum ama yapılan hata falan değil, bilerek isteyerek ve talimatla fenerbahçe lehine verilen bir penaltı! Eğer o penaltı gol olmasaydı bir penaltı daha verirdi, veya Crespo o golü atmasa yine son dakikada bir penaltı verilecekti çünkü lale orta ve talimaltı hakemleri fenerbahçe'yi son maça kadar yarışta tutacak!
Cevap sahibi+1 yılİttire kaktira yarışta tutuyorlar haklısın
+1 yılBu kadar Fenerbahçe düşmanlığı olmaz daha dün Galatasaray lehinde verilen kararların haddi hesabı yoktu ve aynı şekilde Karagümrük maçında dayak yiyen oyuncular verilmeyen penaltı ve iptal olan golümüz, Trio da gol nizami ve Valencia penaltı dendi bütün spor programlarında aynı şeyler söylendi. Dün Nelson kırmızı yemedi, rashica orta sahada adama sarılıp durduruyor sarı yemiyor böyle bir şey olamaz.
Arda'nın pozisyonu dışarıdaydı sadece faul + sarı kart atlandı
Penaltı diyenler var demeyenler var
İsmail'in haksız sarı kartı
Fenerbahçe lehinde gri kararlar dahi bu kadar rahatsız etmesin korkmayın sizi şampiyon yapacaklar.16 Yorumla- +1 yıl
Gri pozisyon, penaltı diyenler var demeyenler var adam güç uyguluyor ve kendisi de düşüyor itme gücü uygulamasa ayakta kalabilirdi.
Dün önde olmasına rağmen GSye verilmeyenleri dile getirdin mi? - +1 yıl
Ofsaytımsılar, adana Demirspor maçıyla yarışa soktular zaten bizi dimi 😀
- +1 yıl
Nihat Kahveci Kemal aslan Alp pehlivan da penaltı dedi.
- +1 yıl
Erman toroğlu ahmet çakar penaltı yok hatta uydurma penaltı dedi! Kimi kaale alacağız bir iki eski futbolcuyu mu? Yoksa uzun yıllar hakemlik yapan eski hocaları mı? Güldürme beni hala eyyam yapıyorsun, aynı penaltı ankaragücü'nün lehine verilse haklı olarak dünyayı ayağa kaldırırdınız!
Gizli Üye(36-45)+1 yılPenalti verilen pozisyona bak. Yenilen bu haklar bir sekilde cikiyor iki yakalari bir araya gelmiyor. O haksiz penaltı
Irfancandan
Hakemden ve lale ortadan hatta en sevdiklerinden ciksin. Haram zıkkım olsun bin beter olsunlar. En sevdiklerinden ciksin110 Yorumla- +1 yıl
Ailesi falan beni ilgilendirmez ama derhal kovulmalı hatta hepsi defolup gitsin! Mhk, tff ve kurulları derhal istifa etmeli ve seneye yabancı hakem ve var gelmeli! Çünkü sadece var yabancı olursa bile bu eyyamcı hakemler var davetine rağmen var'a gitmeyerek lige ayar vermeye devam eder!
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Uefa bu ise neden el atmiyor hala anlamis degilim. Bizim ulkemizin en buyuk sorunu gorev basina namuslu insanlarin gelmemesi
Cevap sahibi+1 yılOzaman coluk çocuklarından ciksin hepsinin
Cevap sahibi+1 yılGuncellemedeki link acilmiyor
Cevap sahibi+1 yılSimdi okudum. Resmen yarışta tutuldular. Ama coluk cocuklarindan ciksin hepsi
+1 yılBir Fenerbahçeli olarak söylüyorum sadece Fenerbahçe değil genel olarak ülkece futbolumuzda sıkıntı olduğunu düşünüyorum zira Manchester City, PSG, Bayern Münih, Real Madrid, Barcelona gibi takımların maçını izleyince aldığım keyfin yarısını bile bizim ligde alamıyorum. Bu saydığım klasmandaki takımlar öyle bir oyun çıkarıyor ki neredeyse hatasız oynuyorlar ve en küçük hata golle sonuçlanabiliyor gerçek futbol budur.
10 YorumlaBen kendim Fenerbahçeliyim ama böyle kazanılacaksa kazanmayıverelim arda harici bitane adam yok sayabileceğim izlersem o cocuk için izlieyip kapatıyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Arda güler dışında şöyle yıldız diyebileceğimiz bir tane oyuncu yok! O da jésus arda güler'i sezon başında oynatmayarak adeta fenerbahçe'nin 6 puan geride olmasının baş sorumlusudur! Bu arda sezon başından beri oynatılsa belki fenerbahçe galatasaray ile puan puana veya lider bile olabilirdi!
+1 yılFener şampiyon olmaz (olamaz değil olmaz) çünkü taraftarı bunu yaşamaya hazır değil, taraftarına kıyamaz.
22 Yorumla
+1 yılkazanılan penaltı ne kadar doğru
bilemem
ama bir şekilde feneri kurtarıyorlar sağolsunlar:)31 Yorumla- +1 yıl
Penaltıyla uzaktan yakından alakası yok, böyle rezillik olmaz!
+1 yılErman hocam bir Ankaragücü’nü zor zahmet yenmek ile yolun sonu şampiyonluk olsaydı kolay değil o kadar o işler
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe fenerbahcenin nede özellikle galatasarayın hakem olmadan kazandığı maç yok. Birisine kırmızı verilmez. birine sürekli penaltı. Ve ne hikmetse genelde 90 küsür dakikalarda. O yüzden hangisi şampiyon olursa olsun haketmeden olacak.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFenerpenaltibahce oldu. Beşiktaş maçında komedi penaltı. Bu maçta da aynı. Sürekli penaltı. Gs desek hakemler onlara kırmızı vermeye falan korkuyor galiba. O yüzden ligi artık umursamıyorum
Cevap sahibi+1 yılGitselerde değişmez bu düzen maalesef. Gidişat umut verici değil
- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldakika 85 olmuş Ankara yeniyor hakem baktı fenerin atacagı yok böyle komik birşeye verdi penaltıyı. sonra cıkar ali koç ve jesus ağlarlar masada kazanılıyor diye. bu skorla mı şampoiyonlugu hakedecek
28 Yorumla- +1 yıl
valencia rekorlar kitabına gircek zaten bu gidişle. adama dokunmasa sırf adama baktı diye penaltı vercek herhalde. hakem çorumlu amir galiba :D
- +1 yıl
15
- +1 yıl
@çoktaumurumda 15 sadece valencia'nın kullandığı penaltı sayısı olmalı. Batshuayi ve pedro'da penaltı kullandı
- +1 yıl
en yakın adamın bile 6 7 tane penaltı golü var
- +1 yıl
evet sadece gol kralı efendinin penaltı sayısı
+1 yılNef Stadyumu'nda 6 tane yiyince aklın başına gelir o zaman şampiyon olursun kanka.
23 Yorumla- +1 yıl
UEFA acilen ligi incelemeli, adam 1 sezonda 50 penaltı golü atacak. Sürtüğün tekini MHK'nın başına atamışlar kadın ne anlar futboldan?
Spor konusunda 318 cevap paylaştı. Bu şekilde devam ederse feneri şampiyon yaparlar beleşe alınan kaçıncı maç bu
13 Yorumla
+1 yılResmen hayat öpücüğü gibi bişey oldu Fenerbahçe'ye ama şampiyonluk için hala Galatasaray çok büyük avantaja sahip. Fenerbahçe bu sezon penaltılarla buralara kadar geldi sahada hiç oynamiyolar ceza sahasında düş yeterki hemen penaltı çalıyor hakemler
10 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra feneri hakemler de kurtaramaz Galatasaray rahat bir şampiyonluk elde eder bu sene
11 Yorumla
+1 yılAhaahh şampiyonluk mu unutalım biz onu çünkü bok gibi oynuyoruz rezalet
12 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası beni futboldan soğuttu Fenerbahçe yerine cr7 daha çok takıp ediyorum
Konu Fenerbahçe olunca Amazon yamyamları gibi salyanız sümüğünüz akarak saldırıyorsunuz. Galatasaray'ın adına son 10 yılda yapılan lehine hataları konuşmuyoruz hiç? Verilmeyen kırmızılar verilmeyen penaltılar, eyyamın kralını yapıyorsunuz sonra Fener kollanıyor 10 senedir kim en çok şampiyon olmuş haksız yere haramzadesiniz bir de gelmişsiniz Fener eyyamla kazanıyor bilmem ne, Erden Timur Galatasaray leş gibi top oynarken ligin ilk yarısında Fenerbahçe üzerinden algı yapıp bu ligi bitirtmeyiz diyerek tehdit etmedi mi? Bu lafı Fenerbahçe kulübü başkanı söylese emin ol taşlamadığınız kalmazdı. o yüzden ilk önce gidin siz şampiyonluk posterlerinde saklamak zorunda olduğunuz yüzleri ve derin ilişkilerinizi bir temizleyin kulübünüzden ondan sonra oturup konuşuruz.
03 Yorumla- +1 yıl
Siz derken ne demek istiyorsun? Ulan Fenerbahçe neyse Galatasaray'da aynı halt! Biri her maç penaltı alır, diğerine ise kırmızı kart çıkmaz! Fenerbahçe ile Galatasaray bu sitede eleştirilemez diye bir kanun var da ben mi bilmiyorum? Madem ki eleştiriye tahammülünüz yok ne halt yemeye yorum yapıyorsunuz?
- +1 yıl
Ne salya sümük'ü be sitede yenisin galiba! Benim yaptığım eleştirileri okumadığın belli, zaten okusaydın şaşardım hepiniz alehinize yorumlar olunca ne hikmetse kuduruyorsunuz! Galatasaraylılar da beni fenerli diye suçluyor eleştirince aynı senin gibi, hepiniz aynı haltsınız zaten!
+1 yılHer zamanki gibi penaltıcı hakemler sayesinde dönderebildi maçı ama yapcak bişey yok bizim lig böyle 😂😂 ama Cimbom varken siz zor görürsünüz şampiyonluk Allah'ın izniyle 😂
10 Yorumla- Spor konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılFener kaybederse puan farkı açılır Reyting düşer bunun için elbette penaltı verecekler bu penaltı ineğin daha fazla süt verebilmesi için kıyak besin verirsin ya onun gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kadarda ittirerek yarışta tutulmaz ama yaa ligin kalitesini düşürüyo lar gerçekten penaltı rekoru kıran takım şampiyon olursa ne olcak
Spor konusunda 611 cevap paylaştı. Acilen tff olsun mhk yabancılar tarafından yönetilmeli bu kaçıncı sahte penaltı
14 YorumlaŞampiyon belli bence Galatasaray 2 maç kayıp etse bile sampiyon. Ki Fenerbahçe’nin zor maçları var. Büyük maçlarında kazanamıyor. Bence fener 3 olur
10 YorumlaFener zaten şampiyon olamayacak, Ankaragücü’nün hakkını yedi haram işlerin krallığı Türkiye futbolu, devleti
10 Yorumla
+1 yıl- Penaltı komedi resmen
- 2. Gol temiz güzel
- Arda güler kalite 🔥 umarım aynen devam eder.
10 Yorumla
+1 yılYıkılsaydı Fener'in şampiyonluğu gitmişti ama ben hala Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılTarafsız gözle bakacak olursam eğer son haftaya kadar şampiyonluk umudu taşımak daha büyük bir kahır sebebi olacak ama kendileri bilir.
10 Yorumla
+1 yıl1 tane derbi kazanamadık yahu, şampiyonluk mucize olur bu saatten sonra..
20 Yorumla
+1 yılİddaa girdikten sonra işin içinde futbolda gelecek artık kağıt üzerinde
10 Yorumla
+1 yılMaç şüpheli son dakika birşeyler oldu haketmediler kazanmayı
10 Yorumla
+1 yılBir Fenerbahçeli olarak diyebiliriz. Penaltı haricinde gol atamıyor resmen adamlar.
114 Yorumla- +1 yıl
@king4775 iyide zaten haksız penaltı veriliyor dememiş ki penaltı harici gol alamıyorlar demiş bende fenerbahçeliyim ama haklı
- +1 yıl
@king4775 ben gerçekten koyu bir fenerbahçeliyim ama penaltılar sayesinde kazanıyoruz adamların oynadığı topa bak Allah aşkına koskoca fenerbahçe hücum yapmaktan çekiniyor resmen paslaş paslaş nereye kadar
- +1 yıl
@YıldıZnisanur kesinlikle katılıyorum 👍🏻 bende bunu demek istemiştim
- +1 yıl
@XenopeltisSs olaylara biraz objektif bakan çoğu kişi böyle düşünür zaten
- +1 yıl
@YıldıZnisanur Galatasaray da Fenerbahçe de her hafta istikrarlı oyın oynayamıyo sürekli form değişimi oluyo iki tarafta da
- +1 yıl
@Büşrayımmmm_1905 bencede gerçekten çok haklısın
- +1 yıl
@YıldıZnisanur derbiler heyecanlı oluyo sadece onda da sizin hücum hattınız pasif kalıyo sadece ama gs ile bjk nin hücum hattı büyük maçlarda çok etkili
- +1 yıl
@Büşrayımmmm_1905 kesinlikle öyle çünkü biz önemli maçlara inatla 3'lü çıkıyoruz
- +1 yıl
@YıldıZnisanur evet defans olarak ta zayıfsınız yaa bizde nellson sacho boey Abdülkerim varken sizde sadece iyi olan bi serdar azizi görüyorum
- +1 yıl
@Büşrayımmmm_1905 o kısımda da çok sevgili başkanımız sayın Ali Koç un ticari zekası devreye giriyor
- +1 yıl
@YıldıZnisanur bılmıyom valla knk yaa iki takımında son 8 maçı kaldı puan farkı 6 yani lig nefes nefese geçer artık ikiside bırakmaz şampiyonluğu
- +1 yıl
Penaltı penaltı değildi
Hayal görmeyelim her mac penaltı hediye edilmeyecek size 😂
11 YorumlaMaçı izlemedim Penner valencia attı mı kesin penaltı olmuştur
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHedef 1 milyon penalti
53 Yorumla- +1 yıl
Gsjsjslslskskslsldkkddlldjdjd
- Spor konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılŞampiyon kesinlikle Galatasaray diyorum 💛❤️
21 Yorumla- +1 yıl
İnşallah 🔥
Hayal ürünü penaltılarla fenerbahçeyi yarışta tutmaya calışıyorlar
10 YorumlaPenaltıbahce olsun takım adi
11 Yorumla
+1 yılİteleye iteleye buraya kadar getirdiler bundan sonrası zor gs kuşlara ve avanelerine hadlerini bildirecek
10 YorumlaBende Fenerbahçeliyim ama sapmiyon falan olamayız her yıl aynı şeyler bıktım artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenaltı rekorunu GS den alacaklar
1996-97 sezonunda fetocu hakan şükür ün penaltı rekoru kırdığı sezon Galatasaray ligde toplam 18 penaltı kullanmıştı.
Bu sezon Fenerbahçe 17 penaltı kullandı. Ligin bitmesine 5 hafta kaldı.
00 Yorumla
+1 yılFenerliyiim ama bunlardan bi yol olmaz yazik günah o verilen paralara
10 Yorumla
+1 yılHakemle nereye kadar yatına kalır yanına kalmaz fener
10 Yorumla
+1 yılrahat maçımız yok 23 yaşında 30 gösteriyorum yaktın fener beni yaktın
10 Yorumla
+1 yılSampiyonluk mu 😂 güldürmeyin beni
11 Yorumla
+1 yılgs şampiyonluğu bırakmaz.
30 Yorumla
+1 yılYa ne şampiyonluğu, keşke olsa : ) zorrr
13 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan bi penaltıydi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir Fener Klasiği :) son dakikada golü atıp maçı kazanmak
00 YorumlaÇok beklersiniz daha şampiyonluğu
10 Yorumla
+1 yılBu sene gs alır bence
10 Yorumla
+1 yılFener her sene 2. Olmaya yemin etmiş
10 YorumlaFener neden hep 90+ da atıyor golleri ya
10 YorumlaHayır daha şansımız baya düşük
10 Yorumla-olabiliriz:)) önemli olan neticedir...
10 Yorumla- Spor konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yıl18 penaltı kolay değil
10 Yorumla Evet.
Galatasaray'ın şampiyonluğu
10 Yorumla
+1 yılPenaltı penaltı değil
10 Yorumla- Spor konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBu fenerden bi cacık olmaz
10 Yorumla
+1 yılŞampiyon Galatasaray
10 Yorumla
+1 yılFenerbahçeliyim ama pek sanmıyorum
10 YorumlaHakemle birlikte güzel galibiyet aldılar, doğru.
10 YorumlaŞampiyon Galatasaray boşuna hayal kurmayın
12 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne