Evet arkadaşlar fenerbahçe maçın ilk 15 dakikasında bulduğu gollerle erzurumspor'u 3-1 yenerek ikinciliğini sürdürdü! Maçın golleri 6'sosa (p) 12'valencia ve 14'te pelkas'tan geldi, erzurumspor'un tek golü 81'de özgür'den geldi... Bu arada maçı kaybeden erzurumspor büyük ihtimalle küme düştü! Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe, Erzurumspor'u 3-1 yenerek ikinci sırada ki yerini korudu! Maçı nasıl buldunuz?
Galatasaray'ın beşiktaş'ı yenebileceğini düşünmüyorum! Ankaragücü Fenerbahçe maçı fener alır diyecem ama çok tehlikeli maç ankaragücü'nün konumundan dolayı...
Beşiktaş’ın orta sahası sağlam defansa bakma maç orta sahada bitiyor oyunun kontrolü orta sahadan geçer Trabzon gs macında ilk yarı Trabzon gs yi skor olarak değil oyun olarak ezdi
olm siz ne ayaksınız 1. haftadan beri takılcaak takılcak diye diye hepinize taktık gelelim abou olmassa ghzella sakatlanırsa? abou yokken 4de 4 atiba yokken 3de 3 yapmış ne oyuncu ne kadro farketmiyor beşiktaş basıp geçiyo ghezzal sakatlarnırsa görürüm beşiktaşı diycek akdar düştünüz yani))? zaten siz kabullenmişsiniz bu zaten şampiyon beşiktaş demek hadi by by bildirimi kapadım
@ʙᴀʟ_ᴘᴏʀꜱᴜɢᴜ Seninde galatasaraylı olduğunu gördüm ya inanamıyorum :D Bu maçta galatasaray kazansa bile fenerbahçe 1 hafta sonra ki maçta16 maçtır yenilmeyen sivas'a takılır :D
ben maçı yorumluyorum böyle maçlar yani derbilerin atmosferi farklıdır. İyi futbol, eksik vs belirlemez. Böyle maçların psi. motivasyonu farklıdır. Bunları bilmek futbolu bilmekten gelir. Üstelik deplasman... bunları söylemek bir takımlı yapmaz bir insanı, burda futbol konuşuyoruz. Sivas maçını gününde konuşurum 😄
bu da laf mı 😂 sence neyi istemeliyim. her sıra için mücadele edilmeli, haketmiyorsa olmasın zaten. mücadeleden neden geri durulmasını bekliyorsun ki 😂
her takım takılabilir ama her ne hikmetse bjk takılmaz iddiası özgüveni nerden geliyor. Bir yerden garanti mi aldınız 😉 futbol bu matematiksel her durum masada...
En İyi Cevaplar