Evet arkadaşlar Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği maçta 90+5'te yediği golle Istanbulspor ile 3-3 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği maçta 90+5'te yediği golle Istanbulspor ile 3-3 berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Hakem kararlarını neden yazmıyorsun? 2-0'dan vermemiz hakem kararlarını örtmez. GS maçında verilen saçma sapan penaltı ve ilk gol öncesi faul vardı ve netti bunlar. Bugünde Fenerbahçe aleyhinde direkt skora etki eden kararlar verildi, gol iptali gibi yine skandal bir karar çıktı. Ferdinin penaltısı bile şaibeli. Bünyamin Gezer ve Bülent Yıldırım penaltı yok dedi ve penaltı var diyen hakemler dahi Var müdahale edemez dedi, çünkü hakem görüp devam ettiriyor. Resmen Fenerbahçe yarıştan koparıldı bu kadar net.

Fenerbahçe'nin golü bence gol tartışılacak tarafı yok! Penaltıya erman hoca penaltı dedi ve kabul et veya etme böyle penaltılar büyük takım lehine çok verildi. Ancak hakem mağduruymuş gibi bu maçı hakem sayesinde yenildi demek futbol bilgisizliği olur! 2-0 öndesin hadi bir şekilde 2-2'ye yakalanıyorsun ama ne olursa olsun 3-2'den taçtan öyle gol yersen şampiyon falan olamazsın! Evet bu maçta Fenerbahçe'nin hakem tarafından golü verilmedi doğru ama fenerbahçe jesus'un saçma sapan oyun taktiğinden dolayı maçı berabere bitirdi! Hakemlere gelirsek Fenerbahçe neyse Galatasaray'da aynı halt! Birisine sürekli olmayan penaltılar verilir, diğerine ise bir türlü kırmızı kart çıkmaz! Fazla uzağa gitme, beşiktaş ve ankaragücü maçlarında ki penaltılarla, galatasaray'ın kayserispor maçında kırmızı görmeyen nelsson ama sorsalar hep mağdur olan sizlersiniz! 😅
Bak hatalı kararlar başka maça direkt müdahale etmek başka, bariz goller iptal ediliyor bırak penaltıyı kırmızı kartı. Adana Demirspor, Alanya ve son olarak İstanbulspor 3 gol de net goldü ama iptal edildi. Lig tarihinde daha başka takıma olmaz bu, 2-0dan verilebilir futbol bu ama hakem hataları göz ardı edilemez. Ferdinin pozisyonu gri pozisyon, 3-4 hakem penaltı değil diyor, gri pozisyon da dahi fener aleyhinde karar
Istanbulspor maçında ki pozisyona zaten gol dedim, alanyaspor maçında bahsettiğin pozisyona bakıcam şu anda hatırlayamadım! Adana Demirspor maçında ki mert hakan'ın golünde el var, pozisyonun videosu twitter'da verildi sana gönderirim istersin, yani dediğin gibi bir mağduriyet yok!
Hadi el var diyelim 3 net penaltı es geçildi ads maçında. Bahane mahane yok ligde Fenerbahçe aleyhinde verilen kararlar hiçbir kulübe verilmedi hakemi yeniceksin diye bir şey yok hakem alır karşıya verir
Ceza sahasına en çok giren takım biziz senin mantığa göre penaltı futbolun içinde yok, tam cimbomlu zihniyeti kimle tartışıyoruz
Hakemden en çok zararı gören biziz, ligde kaç takımın bariz 3 golü iptal edildi? ya da GSnin tek bir golü iptal edildi mi ya da Sivas'ın iptal edilen gölü kime yaradı? her şey tarafsız biri için net ve açık kararlar hep GSye yaradı o yüzden zirvedeler
son dakikada yenilen golle maçın berabere bitmesi, herhangi bir futbol takımı taraftarı için hayal kırıklığı yaratan bir sonuç olabilir. Futbolda her zaman beklenmedik sonuçlar olabilir ve takımların performansları maçın herhangi bir anında değişebilir. Önemli olan, takımın yenilgiye karşı nasıl tepki verdiği ve gelecek maçlarda neler yapabileceği konusunda çalışmasıdır.
Bu maç bir dönüm noktasıydı Fenerbahçe kazansa şampiyonluk moduna girecekti taraftarlar ama gittiler ligin en zayıf takımını yenemediler bide Jesus artistlik yapıp taraftara el kol yapıyor, Jesus bana göre hoca falan değildir oynattığı futbol berbat bir kere sanırım kovulup tazminat almak istiyor bu tavırlara başka diyecek bişey bulamıyorum.
Hakem tarafından katledilen maç mı? Olmayan penaltı yüzünden yenilen gol.. Fenerbahçe'nin iptal edilen golü de.. Net Fenerbahçe taraftarı değilim ama haklının yanında durmak lazım..
Tam aradığım yorum katılıyorum hakkı yeniliyor haklının yanında durup haksızın karşısında duracaksın
Fenerbahçe taraftarıyım ama verilen penaltı doğru maalesef. Ama Fenerbahçenin nizami atılan golü verilmedi o konuda haksızlık var. Kaleci Pedroya çarpıyor. Hakem faul veriyor saçma.
Cevap
30Cevap
İki tarafta güzel oynadı gadası
Maçı güzel buldum
baktılar 6saray berabere kaldı şimdi boş bi penaltı ve 10 dakika uzatma vermeseler fener kazanır aradaki puan farkı düşer verdiler jokeri :)
baktılar 6sarayla puan farkı acılacak iyice 6saray şampiyon olcak ankaragücünde penaltı başakşehir bedava kırmızı ile hala 6 sarayın dibinde :D
@scorpion026 hakkımızdı aldık bize yapılan haksızlıklar neden konuşulmuyor peki adana demir spor maçı gibi
hakkınız bedava penaltı tabi :D konuşulcak haksızlıklar varsa bu sadece size değil. 19 tane penaltı kullandınız az mı bu?
Helalin var aynen öyle
@scorpion026 belli gol atıyoruz sayılmıyo kalecimize penaltılık hareket var verilmiyor bizim maçlarımızda futbola yeni terimler katılıyor ofsaytımsı penaltımsı elimsi oyumsu buyumsu
Pıhshdhahahshha
o kadarını her takım yaşıyor bi siz değil
@scorpion026 eh sizinkini de her takım yaşıyor bi siz değil susup oturun o zaman
her takım yaşıyor haksızlık ama sizin kadarda torpil geçilmiyor mesele orada :D
@scorpion026 aynen torpil geçildiği için fenere operasyon yapıldı bu gece yine
e canım 19 penaltınız var 20 oluvermesin bugünde :D
@scorpion026 peki tamam cahille münakaşa etmeyeceğim ya sinirini zıplatır ya da yazık olur adabına derlerdi doğruymuş
klişe laflar bunlar. burada tarih tartışması yapmıyoruz cahil olalım. açar bakar izlersin maçları her şey ortada. sen hatırlamazsın bi sizin elle smac attgınız golleride biliyoruz cahil derken aynaya bakın :)
@scorpion026 cehalet tek konuda değil her konuda olur bunu bilmemen bile bir cehalet göstergesi bende saysam sizin neleriniz çıkar ama o kadar çok ki aklımda bile tutamıyorum teşekkürler iyi akşamlar
cahil olmam için uydurmam ya da emin olmayan kaynaklara bakmam lazım. ama 19 penaltınız için aç macları izle bunun cahilliği yok. sen aklının erdiği kadar sayarsın 10 senelik ben sana kaç senelik yaptıklarınızı sayarım :D iyi akşamlar
@kizlaryardimedin01 @scorpion026 Bırakın mağdurları oynamayı! Yok Galatasaray kollanıyormuş Fenerbahçe adana demirspor maçında mağdurmuş, yok Galatasaray sivasspor maçında ofsaytımsı gol atıyormuş vesaire! Birisi her maçta penaltı alır, diğerine ise ne hikmetse kırmızı kartlar bir türlü çıkmaz sonra'da çıkıp hakkımız yeniyor diye ağlarsınız! Fenerbahçe ile Galatasaray aynı halt, ikiside hakemlerle bu kadar fark açtı! Biri olmayan penaltılar şampiyonu, diğeri ise verilmeyen kırmızı kartlar torpillisi! Al birini vur ötekine! 😂
Her zaman fener mi atacak son dk birazda diğer takımlar atsın şimdi bizi destekliycek hepsi gs yi yenelim diye
dün dalga geçenler bugün nerdeler. Allahın adaleti şaşmaz işte
Komedi ya 😃 nasıl oldu peki bu , kapanmadiklari için mi
Valla ne denir ki hiç beklemezdim Gs takıldı böyle maçta sen de git İstanbul gibi bir takıma takıl haftaya lig finali olabilir Gs BJK’yi Sivas da Fener’i yenerse şaşırmam
Şaşırcak bişey yok onda ztn
Arda iyi oyuncu. Fener rakibi hafife aldı. Dünden bugün maça çıkmadan Galatasaray ile puanı 4 düşürdük hesabı yaptılar.
hakeme penaltı verecek dakika bırakmamışlarki 90+9 da golmü atılır :D
pardon yanlış bakmışım olsun yinede süre bırakmamışlar :D
Jesus ile Ali koç sezon sonunda birlikte gitsinler !
Ayağımıza gelen en temiz fırsatın yüzüne bile bakmadık bravo ne diyeyim
Ligin bitimine 2 hafta kala Gs derbiye şampiyon çıkarsa alkışlar mısınız
Aslında çok koyu fenerbahçeliyim ama böyle oynamaya devam edersek kaçınılmaz bir durum olacak yiğidin malını ye hakkını yeme demişler alkışlar mıyım bilmiyorum ama haklarını yemem
Fener şampiyon üzülme ilahi adalet bizden yana gelecektir
Hay ben fenerin de onu tutan yıllar önce ki çocukluğumu da. Ahh acı çekiyorum film bitmiştir.
beter olsunlar, havalara girip eline geçen fırsatı değerlendiremezsen olacağı budur, ama şaşırmadım türkiye de en iyi kayak merkezi saraçoğlu stadı
İlk haftalrda da diyordum fener top oynamıyor. Büyük maçları bekleyin diye ve sonuç ortada. Büyük maclarda sahada yok resmen
Zengin bir kulüp olmasa bi b0ka yaramaz bu FB.
Fenerbahçe ligin bitmesi yaklaştı ama hâla takım olamadı şampiyon hiç olamaz
Süpriz sonuç, favori olduğu macı 3-3 bitirdi izlemedım sanırım fb iyiydi.
İstanbulspor' puanı son dk larda aldı
Son maçta Gs yenildiğimizde bile şampiyon olacağımız bir duruma gelsek biz yine şampiyon olamayız
Cimbom puan bırakınca Operasyon Çocuğu gönderdiler hemen suratından belli maçı katledecegi ilk yarıda çıkan sarı kartlar alakasız oradan belliydi fenerin tek hatası öndesin be mallar defansı yapıp kapalı oynasa şu an tüm taraftarlar mutluydu
Dep 3.5 üstünden 8.55 oran yakaladım rakımı yudumluyorum
Aga be üzüldüm
Sence deplasman 4 atarmı akıl ver mantık var be brom
3 atacağı belliydi bro herkes 5.5 üstüne girdi ben dep e girdim 😄
İçimin yağları eridi desem yeridir 😅
Sevenlerini hasta ediyor hastaaaa
fenerbahçe taraftarlari = kanserlendin
Farkı indirme şansını kullanamadilar
Dünyanın en sa*lak kulübü 😅😅
Maçı izlemedim ama sonuç güzel 😂
Çok iyi olmuş böyle devam jsjjx
Tertemiz gol harcandı arda erken yaşlanmak istemiyorsa durmasın gitsin
feneri de fenerlileri de sevmem yüzleri gülmesin
Gs şampiyon zaten
Hiç olmadık yere penaltı verdi or. ç. hakem onu hakem diye oraya çıkartanın avrdn s2yim!!!
Gs için birtakım çalışmalar
Ya kardeşim FB nin son 5 maçını izle şu yazdigindan utanirsin
Zavallli fener, beter ol beterrr
fener işte me beklersjn
Fener devti bitti
Kaç maötır son dk fener atıyodu. İyi oldu 😅🤣
Hahahah. Şampiyon cimbom
Rezalet
😪😪😪
Fenerbahçe bana göre bitiriliyor içten ve dıştan.
Nerden vardın bu sonuca. ?
Sen niye her fener yorumuna atlıyosun
Evet bitiriliyor derin konular sen anlamazsın
Gelirirm. Ben hakkının yanındayım. Takım farketmez. Objektif bir insanım. ,
Merak etmeyin , sizde ki lobi hiç bir yerde yok. Öyle FB yi kolay kolay kimse bitiremez. GS 5. Yıldızı taksın söze de takacaklar. Hak etti geçmiş şampiyonluklar diyecekler. İşte sizde öyle bir lobi. Var
Umutlanmıştım..
beni fanatik yapanın
Öyle deme iyi günde de köyü günde de FENERBAHÇE
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?