Evet arkadaşlar Trabzonspor Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek rakibine şampiyonluk yolunda darbe vurdu! Maçta yine hakem rezaleti yaşandı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Trabzonspor Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek rakibine şampiyonluk yolunda darbe vurdu! Maçta yine hakem rezaleti yaşandı! Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe çok kötüydü, Avcı dersine iyi çalışmış belli ama eksik kadro da Fb'nin işini zorlaştıran bir diğer etkendi! Hani derler ya kaza sadece bir tek şeyden dolayı olmaz 3-4 aksilik üstüste gelirse kazadır diye... O misal; Fb eksil kadroydu, Ts'nin 6 şutu da gol oldu ( 2'sini hakem saymadı, bence onlarda goldü ), İsmail Kartal yanlış bir plan ile çıkartmıştı takımı sahaya, o ısıran takım yoktu. Ve hakemde skoradirekt etki etti. !
Resmen Fb puan kaybetsin emrini uyguladı sahada. Ts'li oyuncuların en az 6-7 sarı, dolayısıyla da en az 2 kırmızı kartı olmalıyken ( sürekli ayak bileklerine çalıştılar ), Onlara herşeyi serbest kıldı, skora göre de Fb'ye ( hani çalmasa bir şey de diyemezsin denecek yumuşaklıkta olan ) penaltıları çaldı. Hani ben tetikçiliğimi yapayım ama Fb'yi de ezdirmeyeyim onları da kollayayım biraz ama sonuç Ts'nin işine yarasın'' der gibiydi maçın başından sonuna kadar! Henüz 3. dakikada ts defansına sarı verse, o adam daha temkinli oynayacak, Kahvecinin ayak bileğine bastıgı anda da kırmızı görecekken, adam o pozisyona bile faul çalmadı :) Ve buna benzen onlarca pozisyon vardı. Onuachu, daha ilk yarıda ikinci sarıdan atılmalıydı itiraz ederken öyle hiddetliydi ki her defasında kolbastı oyanr gibiydi ve çok sert faulleri vardı.
Bir çok pozisyon var elbette ama Trabzonsporun son atılan sayılmayan gölünde birsey yoktu.
Arap vardı onun attığı golde formadan çekti diye iptal ettiler. Ona bakilirsa. FB nin bir penaltisinda da FB li oyuncu önce Trabzonsporlu oyuncunun formasını çekiyor. O zaman ona da penaltıdan önce faul de? c
Ayağa yapılan mudehale var 2 tane , önce topa mudehale olduğu için hakem birsey dememiş olabilir.
Arkadaşım bana taç pozisyonunu bileğe vurdu diye anlatmisti. İzledim parmak ucuna doğru gelmiş.
Diğer pozisyonda ise yine topa mudehale var. Ama adam ters ayakla indiriyor FB liyi. O pozisyonda da çok zor ters ayagi kontrol etmek.
Hiç biri kasti değildi. Topa vutmasa ts li iki pozisyon da FB ye berilir. Sarı kart , kırmızı değil.
Ayrıca FB li bı siyahi vardı son dakikalar da kendini attı yere sinir oluyorum böyle insanlara. Bide hareketler falan.
Penaltti kararı doğruydu kaleci yanlış çıkmış. Tekrar edilen.
Bunlar hiç gs - FB maçı izlememiş.
Bunların bakış acisina göre maç yonetilse gsb- FB maçları iki takımda 7-8 kişi ile bitirirsi maçı.
Bazı maclarda 7 nin altina düştü diye hükmen mağlup olurdu. Bı gs bı FB 🤣🤣🤣
Her zaman olduğu gibi yine hakem faktörü öne çıktı kimse Fenerbahçe ye verdiği iki penaltıya aldanmasın sebastian a yapılan penaltıyı vermedi onachu ya kart çıkmadı bakesetasın yaptıklarına son dakika da kart çıkmadı penaltıya sebeb olan oyuncuya kart çıkmadı Uğurcan maçın başından sonuna kadar oyuna topu geç sokmakta ısrar ile davrandı kart çıkmadı ferdiye yapılanlarda kart çıkmadı irfancan kahveciye ilk yarı yapılan pozisyonda kart çıkmadı faul verilmedi bugün ilk yarıda trabzon 10 kişi kalsa kimse neden diyemezdi kalecisi kırmızı yeseydi kimse bişey diyemezdi ama iyi ya da kötü yatarak oynayarak maçı aldılar tebrik etmek lazım bu yenilgi Fenerbahçe için iyi oldu eksiklerini görmüş oldu devre arasında net iki stoper gelecektir ismail yüksek kırmızı kart ağır oldu Samet akaydın bugün trabzon spora iki gol hediye etmiş oldu penaltıdan sonra uğurcanın topu alma çabaları kışkırtma eylemi ise farklı şeyler her şey vardı bu maçta umarım bu trabzon spor diğer rakiplere karşıda böyle oynar Fenerbahçe ise tekrar toparlanacaktır ve bu hatalardan ders çıkartıp şampiyonluk yolunda emin adımlar ile gidecektir
Dünkü gs maçında gsnin golü öncesi adamın ayaklarını yerken kesip faul vermedi hakem. Ona niye ses etmiyorsunuz? Gs sene başından beri hakemlerle ite kaka gidiyor.
Cevap
54Cevap
Maçı güzel buldum
Ben hep dedim basit basit maçlara çıkıyor Fenerbahçe 4 atıyor 5 atıyor geliyor. İlk zorlu maçında rezil olacak demiştim oldu. İki tane penaltı veriyo saçma sapan vara gidiyo penaltı tekrarlanmasını istiyo. Maçı fenere vermek için nerdeyse 90 20 oynatacakti. Trabzon'un dördüncü golün de faul varmış falan penaltı verdiği pozisyonda da o zaman Trabzonlu oyuncuya yapiliyo faul onu da ver. İptal et penaltıyı edemez tabi Galatasaray lider olacak ya. Şimdi gelirler fenerliler sizin golde de faul yaptınız diye bunu diyene videosunu atarım adam çekmiyor bile o defansı kendi kendine dolanıp düşüyor temas bile etmiyor. İyi izleyin derim bunu diyecekler.
Her hafta GS'ye hakem hakem dediler ama bizdeki hakem hataları bu kadar değildi. Hakem ve var fener kazansın diye fark yemesin diye elinden geleni yaptı. Fenerin iki golü TS'nin verilmeyen iki golu resmen adamlar kendini yere attı. Ama aynı seyde TS'nin faulunu vermedi. Ayağa basilanlar adam zaten topa vurmuş. Demekki neymiş fener takılınca hakem faktörü. Bide bu hakem bizi doğrar diyorlardi. Kerem'e gslilere kendini yere atıyor diyorlardı gördük kimlerin yere attığını. Biraz daha oynansa bi penaltı daha çalardı. Dişli takım denk gelince ezildi. Ve Trabzonspor resmen ezdi.
Ya bide hakem penaltımızı vermedi demeleri yokmu instaya bakıyorum hep GS'nin pozsiyonlari kendilerine bakan yok trabzon beş sıfır kazandı hakem bunu üç iki yaptı
Aynen öyle ama ben yemem bu numaraları! Galatasaray'ın maçında hakem hatası var dediler özeti izledim ne abdülkerim'in pozisyonu kırmızı ne de neelson'un pozisyonu penaltı ama öyle bir anlatıldı ki sanki hakem maçı vermiş gibi! Işleri güçleri algı yapmak. Onun için maçları izlemediysem bile özetini izlemeden tartışmalı pozisyonlarla ilgili kimeye itimat etmem!
Bende öyle özeti izleyene kadar fener hakkında yorum yapmadım ama bi baktım fenerliler üfleyince atıyor kendilerini. Hakeme maçtan önce o! Kadar küfür ettiler ki gs hakemi diye fb hakemi olsa on tane penaltı olurdu.
Ağlamaya devam ediyorlar hala yok buna niye kırmızı verilmedi yok adamın ayağına bastı üstüne birde hepsi doğru karar demeleri yokmu. Bunlar yine ağlar hep yaptıkları bu
88'nic dakikada Cresponun penaltı pozisyonu penaltı değildi ki. Öncesinde Crespo Trabzonsporlu futbolcunun ayağına basıyor orası faul bir şey olmadan kendini yere atması Crespo'nun sarı kart olmalıydı. Var denilen bir sistem var sonuçta.. Trabzonspor'un iptal edilen son golünde Trabzonsporlu futbolcu ilk rakibini hafif çekerek yere düşmesini ve kalkmasını engellediği için net fauldu.. vs. Hakem diyoruz evet maçın önüne geçti.
Hakem rezalet bir maç yönetti. Fenerbahçe maçı kazansın diye herşeyi yaptı!
Hakem yine sağolsun Fener kaybetmesin diye her şeyi yaptı. Yaw bırakın da birtakım kazanacaksa hakkıyla haysiyetiyle kazansın. Fenerin bu kadar kollanmasi ve sonrasında bir de utanilmadan aklınca ters psikoloji uygulanmaya çalışılıp hakemler Galatasaray i kolluyor diye zırvalamaları yüz karası bir şey.
Fenerbahçe'nin oyununu hiç beğenmedim. Savunmadaki iki stoperin eksikliği ve orta sahadaki Fred'in yokluğu takımı geçen seneye götürmüş sanki
İsmail'in yerine iyi bir 6 numara da mutlaka alınmalı, İrfan Can'i da bir ben hiç beğenmiyorum sanırım
Fenerbahçeli olarak yenileceğimiz banko garantiydi çünkü çok eksiğimiz vardı ben maç başlar başlamaz dedim inşallah fark yemeyiz diye şüphesiz fenerbahçe hala en büyük adaylar içerisinde daha henüz bir şey bitmedi yenmekte olur yenilmekte karşı takımı tebrik ediyorum no comment
Hakem faciasi vardı, penalti penalti degil ts attigi gol foul degil, ismailin ilk yarida cif sari görmesi gerekirken pas gecmesi, ts attigi golde foul olmamasi vs vs. bu hakemlerle bu lig olmaz. Penalti tekrari daha facia neymis ayaklari cizgidemis :D rezillik diz boyu ülke futbolunda.
Maçı yine izlemedim ama bu fenerbahçeyi yenmek ve devirmek kolay değil. Trabzonsporu tebrik ederim. Şimdi sen de içinden diyeceğin , nasıl futbolseversin hiçbir maçı takip etmiyorsun , anlamadım gitti. Eskiden çok takip ederdim , şimdi sadece çok önemli maçlara bakıyorum.
Satılık hakem olmasa, skor 4-0’dı. Ali başarısızlığını hakemlere para yağdırarak bastırıyor anlaşılan
Zorbay Küçük denen hakem bozuntusu, Fener alsın diye çok çabaladı ama elinde patladı.. Futboldan tiksindirecek bu hain adamlar..
ben haftalardır diyorum fener abartılıyor güçlü takımla oynamadı çok açık veriyor hızlı ofansif oynuyor hakem olmazsa tarihi skor olurdu
Samet yüzünden birde trip yapıyor direk soyunma odasına gitti... Mümkünse toptan gitsin
Hakem szymanski yapılan müdahaleye penaltı vermedi ilk yarı
İsmail hoca zacj sevdasınında kaybetmemizde payı var
Livakoviç çok kasıyor kendini kanıtlama için panik yapıyor
Onu bu takima getirenin de transferde pay sahibi olaninda. Ta anasinin a... m... k
Trabzonspor spor maçı 12 kişiye karşı kazandı tebrik etmek gerek
Güzelim maçı katleden bir hakem vardı sadece bunu diyebilirim
Samete dikkat etin hep aynı hareket. Topu kontrol ediyor yvşk gibi bir geriye dönüş ve topu kaptırış. Bire birde kimseye yetişemiyor refakatçi gibi geziyor forvetlerin yanında Kimsin oğlum sen bu özguven patlaması nedir. Hayırdır
Fenerbahçe'ye 20 penaltı vermeliydi. Fenerin hakkı yendi.😂
Ben sana demiştim Trabzonspor maçında takılacaklarını düşünüyorum diye
Haftaya ismailde yok adanada koyar 😅
Öyle olacak gibi 😅
Aynen öyle
fenere bu sefer hakem desteği de yetmedi hamsi diye dalga geçerlerse hamsiyi yerler böyle
İkinci yarıyı izledim fener balonu patladı klasik fb ilk 10 hafta iyi ondan sonra düşüşe geçer hakeme rağmen TS kazandı ve ligin nasıl kurmaca bir lig olduğu çok net anlaşılan bir maçtı
Bir fenerli olarak trabzon bizi fena ezdi varlık gösterdiğimiz dakkakarda oldu ama ismail hocada değişiklikleri geç yaptı hakeme laf yok gene batırdı Trabzon'a tebrikler
Sezon başı dedim Fenerbahçe balondu patlatılmayı bekliyordu ve dün akşam patlamış oldular. Fenerbahçe’nin karşısına adam akıllı rakip çıkmadı herkes poz pohladı geçen seneki gibi 😇
Hakemin verdiği saçma sapan kararlar ezici galibiyeti engelledi. Trabzonsporun 2 golü verilmedi. Fenerbahçe 1 penaltı kaçırdı penaltıyı tekrarlattı yani bir sürü saçma sapan karar verdi, adaletsizlik.
Hakem Trabzonspor'u katletmek için elinden geleni yaptığını düşünüyorum ama yeterli olmadı Trabzon hakemi de yendi tebrik ederiz.
Bence trabzonun 2 gölunu vermeleri lazimdi ve fenere 2 penalty verdiler trabzona bi suru kart gosterdiler
Hakemsiz yapamaz ki fener Iyi ki Galatasarayi tutuyom
Trabzon içinden geçti fenerin ne var ne penaltı kurtaramadı garipleri

şunu başımıza bela edeni ben buradan fizana götüreyim. Fizana gidene kadar da varana kadar onun @wk
Bunun * koyayım *
Trabzon 3-0 önde savunma yapmıyor adam ileri uca çıkacak adam alıyor bizim ismail hoca halen bekliyor. Neyi beklediğini anlamadım ki. FM da ben bile böyle yapmıyorum arkadaş.
Fenerbahçe bugün rezil bir oyun oynadı! Fenerbahçe'ye karşı trabzonspor çok doğru oynadı ve uzun topla çıktılar ve önde dev forveti olan takımlar bundan böyle Fenerbahçe'ye karşı böyle oynar veya oynamalı. Ismail hoca kimse kusura bakmasın ama Fenerbahçe kalibresinde bir hoca değil!
25 24 yıl sonra Kadıköy'de tekrar kazanmış bir tek bu ilginç gelmişti. Takımı tebrik ederiz.
Skandalmhaleö hataları türkiye ligi özeti niteliğinde
Fener top oynamiyordu. Küçük takimlari yendi hep. Avrup' da dahil buna. İlk büyük maçta top oynamadigi gene tescillendi. Geçen senenin aynı versiyonu, futbolcular, hoca değişik sadece
Bunu bir bayan yazması ne güzel
Neden ki
Bir çok erkek bile bunu göremedi feber balon oldu
😂😂😂. Önemli olan büyük maclarda oynamka
Dün hakemler olmazsa Trabzon 5 atacak ti
Fener iki yıldır ilk 10 hafta zayıf rakiplerle oyanadigi için oynuyor gözüküyordu ve ilk zorlu rakipte oynadı sonuç belli oldu. GS ile baş edemez
Aynen fark bundan sonra gelir
Evet
Ne şampiyonluğu anladım ki.. dünden beri herkes bunu konuşuyor..
Fener haksız bir skor aldı hakem bile kurtaramadı
ilk yarıyı izledim bıraktım ilk yarıda hakemi inşallah dövmezler dedim acayip hataları vardı
Trabzon hakederek aldı. Haftaya ads deplasmanı var orada da kaybedecekler diye hissediyorum
Maçı penaltılarla kazanmaya çalışan bir fenerbahçe gördük.
92. Dakikada O. Samuelin kendini yere atması oscarlık bir performanstı.
Hakem resmen Fenerbahce liydi sonuna kadar Trabzonspor un hakkiydi tebrikler Trabzonspor
5-0 bitmesi gereken maç 3-2 bitti :)
Bu kadar basit :)
Zorbay adil olsaydı ilk atılması gereken kişi ilk golü atan çocuktu. Maçı katletti sonra da eyyam yaptı.
Bir yildirma politikası gibi , tabi bunu taraflı söylüyorum. Bariz eyyamlar oldu.
Fazla sevinmeyin bu duruma stoperler ve orta sahanın en iyi adamı yoktu böyle olacağını bizde biliyorduk
Fenerbahçe düşmanı olduğun belli isterse 10 Luk olsun
Maçı izleme gereği bile duymadım vaktimi Premier Ligin maçlarına harcadım
İkisi de çöp takım hazırcı Türk futbol kurumlarımız dan ne beklersin
İlk yarıda Fenerbahçenin net penaltısı verilmedi. Orada oyun dönerdi zaten. Üstüne ismaile 2. Sarı karttan kırmızı da hatalıydı. Maalesef trabzon hiç haketmeden maçı aldı
Trabzon hakeme rağmen fenerin içinden geçti
Ts hakemide yendi tebrikler
Zaten fenerbahçe bir Trabzondan çekiyo birde Mahmut hocadan
Fenerbahçe ve hakem birlikte çok güzel yönetti maçı ama buna rağmen kaybettiler cikcikler😅
Cimbom şampiyon bu sene ♥️💛
Çok sevindim yaşa Trabzonspor
Trabzonspor hakem hatalarına rağmen çok iyi yendi
Fener 2 atardan 9 k aldik bereket versin.
Fenerbahce de benim gibi hep yeniliyor
Hakem iyi kollafı feneri ama yetmedi
En büyük Trabzon djdjdjdkdf
Hakem fb kazansın diye çok uğraştı ama ts kazandı.
Bunu dileyen gsli ise rize maçına iyi baksın hakem maçı size verdi
Hee kesin öyledir
Tabi izle bakalım Rize'nin 1 golü penaltı sı verilmedi attığınız golü n öncesinde rakibe faul yapıyorsunuz ha hakem FB demiştin ya diyelim ki hakemler hep bizim dediklerimize göre hareket ediyor hadi diyelim ki ee şike yapıyorsak neden 10 yıldır kupamız yok ayrıca sana şunu deyim ben Fenerbahçe şike yapmadı demem her takım yapmıştır ama sizin ki gibi bariz bir şekilde yapan olmadı hiç şampiyon olduktan sonra hakemi omuzlarında taşıyan Fenerbahçe değildi Galatasaray dı birde 2000 öncesi Galatasaray a bak bakalım Fenerbahçe nin şu an ki halinden daha kötüydü peki nasıl 20 yılda bu kadar kupa aldınız peki nasıl söyleyim mi sizin futbolcularınızdan bir kaçı Fetullah gülene dileniyordu başlarında da Tanju Çolak vardı o konuşamdan sonra Galatasaray çok kupa aldı ve fetö şunu dedi Galatasaray a sızabildik ama Fenerbahçe ye sızamadık Fenerbahçe nin en iyi sezonkarı 2008 2013 arasıydı dünyanın en iyileri bize geliyordu devamı da gelecekti de ne oldu peki 3 Temmuz fetö kumpası oldu ve o tarihten bu yana başarımız pek yok
Haksız olduğun için, haklı gibi gözükmek için çok uzun yazmışsın
Doğruları söylüyorum ben yalansa bı yalan desene
Sizin yaptıklarınızın biz 10 da birini yapamadık yapabilsek şu an en iyisi siz değil bizdik
Yaptınız tabii fb kadar hak yiyen başka birtakım bilmiyorum. Ts 6 7 tane atıcaktı hakem sizi korumasaydı. Bir maçınız vardı tadic ofsayt cizgisine göre önde olduğu halde gol demişti hakem 😂 kıskanmayın gsyi
Sen salı günü nü bekle Bayern size 5 6 atmadan rahatlarsınız
Doğru fetonun altına yattınızyq ondan kıskanıyoruz diyorduk bizde şu hakemi sırtımıza alsakta sahanın her yerinde bı dolansak diye kıskanıykruz
O maç ta bekao fred ciku olsa a maç öyle olmaz dı
Tabi tabi o yüzden fetocu çavusoglu diye bir eski fb'li yönetici fb'nin * yaptigini itiraf etmişti de mi hahaha
Fetullah ın kendisi dedi Fenerbahçe ye sızamadık diye şöyle düşün Ali koç başkan olmadn öncede o kulüpteydi Atatürk çü birisi Fetullah ı nasıl barındırır
O sırada eski tff ve fb başkanı 😂
haber.sol.org.tr/.../nihat-ozdemir-fenerbahcede-2-milyon-cemaat-mensubu-var-haberi-55326
Türkiye de bir sürü cemmat var kadiri mı nakişibendi mı mevlevi mı bektaşi mı süleyman cı mı cemaat diyor sadece fetö kelimesi yok
Tek yorumum sametin mk atın şu adamı acemi ligine yaaa
A. yav hakemi tam bir bacım. pu. çocuğu ilk yarı penaltımızı vermedi kırmızı kart vardı onu vermedi bu mhk be tff olduğu sürece bi bok olmaz erdem Timur denilen güzel kardeşim iş başında
Ne hakeminden bahsediyosun? Trabzonspor'un iptal edilen iki golü de gol! Fenerbahçe'nin ilk penaltısından önce net faul var! Osayi ikinci sarıdan atılması lazım! Ilk yarıda onuachu'nun kaç tane topu faul diye haksız şekilde kesildi! Zorbay küçük her haltı yaptı Fenerbahçe kazansın diye!
sevindim gerçekten bir gsli olarak
işte bu :)
Heyecanlı
İyi bir maç olmadı maalesef hakem hataları
Çok iyiydi yaa
Bı yerde yenilcekti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?