Lider Trabzonspor, İstanbul'da Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak, şampiyonluk yolunda önemli bir puan aldı! 17'nci dakikada İrfan Can Kahveci kırmızı kart gördü.
Maçın golleri Nwakaeme (22') ve Zajc'tan (71') geldi...
Maçı nasıl buldunuz? Trabzonspor şampiyonluğu garantiledi mi sizce?
Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor: Lider Trabzon, İstanbul'dan bir puanla dönüyor! Maçı nasıl buldunuz?
Galatasaraylı olarak Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Gerçekten 10kişi kalmalarına rağmen trabzonu sahadan silip attılar. Keşke bizde böyle mücadele edebilsek.
Biz bunları 11'e 11 iki macta da rahat yenip atardık. Ne hikmetse iki mactada ilk 20 dakikada kırmızı kart gördük. 10 kişi olunca daha denk oluyoruz sanırım. Herhalde bu Trabzon lobisi bizim beceriksizler in sağı solu belli olmaz 20 puan farka güven olmaz deyip her hafta hakem ayarliyorlar. Hiç böyle maça gece vakti hakem mi atanirmis. Bir de kötü bir hakem yani. Neyse maçı öylesine izledim. Fenerbahçe'nin kötü oynamasını bekliyordum ama taraftar ve hırs güzeldi. Sanırım bu sezonun en iyi maçını koydu ortaya.
Yav önce bizimkilerin maçına baktım top oynuyorlar yani hepsi koşuyor ama yok yani mahalle maçı gibi sonra City & United maçını izledim adamlar futbol oynuyor adamlarda sadece 8 kişi koşuyor o da 4 lü defans hattı bizde 20 kişi birden koşuyor
Maçı nasıl buldum Fener bastırdı Trabzon Şampiyon oldu bu kadar.
Evet ama fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra trabzonspor'un ayarı bozuldu ve boş paslaşmalar yaptı! Fenerbahçe iyi mücadele etti ama bence çok net pozsiyonları yok ve son bolümlerde trabzonspor yinede kazanabilirdi...
Hacı yanlış anlama ayağını çekme durumu yoktu bence ha tabi ben bir Fenerbahçeliyim taraftar olarakta bakıyor olabilirim ama ligin pek bir tadı tuzu kalmadı ne biliyğm ya bunlar bana pek faul gibi gelmiyor