Evet arkadașlar Fenerbahçe - Trabzonspor'u Talisca'nın hat trick yaptığı maçta 4-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe - Trabzonspor'u Talisca'nın hat trick yaptığı maçta 4-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Trabzon zaten 11. sırada bununla övülmek çok mantıklı bir şey değil bu sezon berbatlar, ama tabi şampiyonluk açısından önemli bir maç oldu puan farkı 3e düşerek
Cevap
10Cevap
maçı güzel buldum ama şampiyon gs olur
Sonucu görünce acaba gözlerim mi bozuldu dedim. Fenerbahçe'den böyle bir performans beklemiyordum çünkü
2 ci yarı güzeldi samsun maçını vermesek şampiyonduk
Talisca hamsileri gömdü..
net ve rahat skor ile koyduk geçmiş olsun ts ye gslilere :D
Bedava bir penaltı ile maça ortak olan klasik bir fenerbahce izledik
Tabi efendim sjsjk
İsterseniz siz fenerli olarak bir Galatasaray'liyla bu konulara girmeyin rezil oluyorsunuz kaç senedir sahanızda 😂😂😂
Gördük son maçtaki şikelerinizi, hakemin gsli olduğunuda biliyosundur umarım:D
Son maçı ve attığınız golü tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum iyi geceler
Kuralları tekrardan okumanızı istiyorum. İyi geceler.☺️
@Dyrab Hakkımızla aldık o maçı, hatta o maç penaltımız bile verilmedi. Trabzonlu arkadaşım bile kabul etti hakkınız yenildi ona rağmen söke söke aldınız dedi, daha sen ne konuşuyorsun ya.😹😹
😂😂😂😂😂😂😂😂
🫠
Bak işte kabulleniyorsun penaltı olmadığını hakkımızla aldık dediğin maçın olmayan penaltısı 1-0 siz gerideyken verildi hatirlatirim yani maça ortak etti sizi bende onu sonradan gördüm yoksa tebrik bile etmiştim ama bu durumda hakkınızla alamamissiniz penaltımiz verilmedi diyen utanmazlar neden verilmediğini anladimi şimdi
@Dyrab He he ondan dayı
@Dyrab Lafı nerende anlıyon ya tövbe Allah'ım sjksksk
@Dyrab Ya hâlâ nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyosunuz şaşıyorum... Neyse bişe demek istemiyorum bir gsliye, çünkü anlatsam da anlamazsınız hadi bb.
Kafanı boşuna yorma @Dyrab mourinho sahaya mıcsa sahada cicek açtığına inanan bir kitle var bunlarda 11 senedir o sene bu sene diye her denilene inanıyor garipler
Birde bu maça sizin meşaleleri nasıl soktuğunuz ortaya çıktı bunun için ne diyeceksiniz
Kendi adına konuş öyle yüzsüz bir taraftar değilim çok şükür)
Sözün bittiği yerdeyiz
Meşaleler allahtan sıkısmadan alev almadı stada girerlerken facia olurdu 😂😂😂
Ezdik geçtik olması gerektiği gibi, bu ligde bizi yenecek takım zaten yok biraz konsantre olsak
Fenerbahçe hep umutlandırıyor bizi 🥺
Ben gs ı yenmesini istiyorum sadece
Talisca = yeni nesil baroni
Demek babam o yüzden mutlu
Tranbzondan bi bk olmaz şampiyon olamayacak pis fb
İyi oldu güzel oldu gsliler mutsuz uyuyacak
Başarılı
Şaşırtıcı fb değişik birtakım
Yine Ümitlendik son hafta Gs şampiyon olur
💙💛💪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?