Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda kazanarak şampiyonluk yarışında ki Galatasaray maçı önceki en zor deplasmanını da kayıpsız geçti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda kazanarak şampiyonluk yarışında ki Galatasaray maçı önceki en zor deplasmanını da kayıpsız geçti. Maçı nasıl buldunuz?

Vallahi nereyi döndü bilmem tek bildiğim Trabzonspor lige havlu attı Fenerbahçe akıllı oynadı bizde bi mal kaleci var onun Allah belasuni versun harbiden versin geleni aldı içeri güzel maç oldu bu kadroyla yapılacak her şeyi yaptı bide şu hakemler bi bıraksa oyunu daha güzel olacak tüm fenerli arkadaşları tebrik ediyorum
Mac guzel kalite acisindan tecrube olarak fenerbahce bir tik daha iyi idi ttabzon acemice hatalar yapti tedesco dogru oyun plani yapti. Ismail yuksek, talisca, assensio ve kerem macin yildizi. Trabzonda Onuachu iyi idi.
Maç full maraton temposundaydı kanka 🏃♂️⚽ Fenerbahçe fiziksel olarak çok diri durdu, son bölümde kondisyon farkı net gözüktü. Trabzonspor kontra kovaladı ama savunma geçişlerinde çok açık verdi. Şampiyonluk yarışında böyle deplasmanda kazanmak resmen mental fitness testi, Fener onu geçti diyebilirim 💪🔥
Cevap
10Cevap
Benim bu maç tahminlerim hiç mi tutmaz yalandan söylüyorum yine tutmuyor inanarak söylüyorum yine tutmuyor ben oynamıyorum ya nsjs
Fener yine yaptı şikelğini 😃😃 ama Trabzon da kötü oynadı yalan yok
Uzun yıllardır izlediğim en iyi Trabzon fener maçı
İki takımda sadece futbol düşündü
Eski sevgilim fenerbahçeliydi şimdi ne sevinmiştir💔
Fenerbahçe çok doğru oynadı hak ederek kazandı
Bence o kadar sürmez Galatasaray fikstürü çok zor takılır birinde
Bencede Galatasaray takılacak ama bana göre Fenerbahçe'de takılacak. Ve Fenerbahçe'nin derbi maçına kadar puan olarak öne geçse bile 3 puandan fazla fark olmaz ve düğüm derbide çözülür. Ben Galatasaray'ın kulübesini çok yetersiz görüyordum ama devre arası transferleri ve singo'nun falan iyileşmesi Galatasaray'ın kadrosunu da iyi hale getirdi. Fenerbahçe'nin ise santrafor almaması çok büyük bir hata!
Hocasını çok beğeniyorum santrafor varken ilerde yavaş kalıyorlardı şimdi Talisca oynuyor forvetten ne eksiği var
Talisca özellikle çok iyi bir şutör, ama öyle rakip savunmayı yıpratmasını falan kimse beklemesin. Fenerbahçe santraforsuz olduğu için en ummadık yerde saçma puan kaybı yaşarsa kimse şaşırmasın. Tedesco'ya gelince, gerek sahaya olan konsantrasyonu gerek rakibe gösteriği saygı ve sadece futbola ve sahaya oldaklanması kavgadan kaçınması Fenerbahçe'nin hocalığına çok yakışıyor. Taktiğini santrafor almayışını eleştirebiliriz o ayrı, ama adam tam bir büyük takım hocası. Fenerbahçe'nin başkanı da aynen tedesco gibi sadece sahaya konsantre olmuş ve dikkat edersen ne ortamı gerecek açıklama yapıyor ne de futbol dışında olayı başka yerlere çekiyor ve bu iklim hem özlediğimiz hemde Fenerbahçe'yi şampiyon yapacak formüldür. Ve ben daha da ileri gidiyorum eğer olurda Fenerbahçe kıl payı şampiyonluğu kaçırsa bile hem tedesco ile hemde sezon sonu kongrede sadettin başkan ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Fotoğraf belli oldu eğer Fenerbahçe bu başkan ve hoca ile en az 3 sezon devam ederse hem şampiyonluk gelir hemde avrupa'da başarı.
Aynen katılıyorum yazdıklarına zaten Fenerbahçe şampiyonluğu her sene Anadolu takımlarına karşı oynadığı maçlarda kaybetti yine aynısı olabilir
Bileğimizin hakkıyla gittik aldık 3 puanı 💛💙
Bol gollü bir karşılaşmaydı.
Lig'de şampiyonluk yarışı iyice kızışıyor, hem FB hem de GS formda.
Maç olaylı geçebilirdi
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum
Zor deplasmandı. Önemli 3 puan.
Güzeldi genel olarak hakemi beğenmedim
Trabzonspor bizim için kek takımdır
Maçla uzaktan yakından alakam yok 😂
Iyiydi bana ne
maçı izlemedim.
Ne zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?