Evet arkadaşlar Trabzonspor - Fenerbahçe'yi maxi lopez'in ve trezeguet'in golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk yarışına tutundu! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Trabzonspor - Fenerbahçe'yi maxi lopez'in ve trezeguet'in golleriyle 2-0 yenerek şampiyonluk yarışına tutundu! Maçı nasıl buldunuz?

Jorge Jesus haklı. Kırmızı kartlar Fenerbahçe'ye diğer takımlara nazaran daha kolay gösteriliyor. Ben kırmızı kart haksız demiyorum ama eminim bu akşam Fenerbahçe dışında başka birtakım olsa maç 11'e 11 tamamlanırdı. Fenerbahçe'nin 3 mağlubiyeti var ve 3'ü de tek devresini 10 kişi oynadığı maçlarda geldi. Ve ikisi son iki lig maçında geldi. Sonuç olarak; Trabzonspor ve Galatasaray potaya girdi. Kirli eller umarım bu sezonda hakkımızı yemez..
Yaptığın yoruma katılmıyorum nedeni ise kırmızı kartlar sadece fenerbahçe'ye değil diğer rakiplerede gösteriliyor, mesela galatasaray hakem konusunda baya sıkıntılar yaşadı. Onun dışında fenerbahçe bu sene bayada penaltılar kazandı eğer hakemler fenerbahçe'ye karşı olsa öncelikle bu penaltılar verilmezdi. Bence fenerbahçe sezon başından beri iyi futbol oynuyor ancak sanki puan farkından dolayı son haftalarda biraz rahatlama var takımda ve hemen toparlanmaları gerekiyor... Bu akşam maç 11'e 11 oynanırken bile fenerbahçe o alıştığımız oyunu oynayamadı.
Ben de senin bu fikrine katılmıyorum. Joshua King'in maçın başlarında direkten dönen bir topu var. O gol olsa, psikolojik üstünlük Fener'e geçebilirdi. Neyse geçmişi konuşmak bir şey kazandırmıyor. Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıların hepsini incele. Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun tartışmasız penaltı hepsi. Hakemler adil maç yönetsin, başka bir şey istemiyoruz.
Bende fenerbahçe'nin penaltılarına penaltı değildi demedim ki zaten, demek istediğim eğer hakemlerin fenerbahçe'ye karşı bir art niyeti olsa bu kadar penaltı çalmazlardı haklı olsa bile. Mesela galatasaray'ın iki maç baya başını yakmışlardı... Joshua King pozisyonu gol olsa üstünlük fenere geçebilirdi evet ama maç boyunca o şut dışında fenerbahçe'nin pozisyonu bile yok. Fenerbahçe son maçlarda puan farkından dolayı rehavete kapılmış...
İlk olarak uzatmaları artık bu şekilde uzunca oynamaları güzel olacak, ikinci olarak birkaç sene önceye kadar Fenerbahçe'de olan psikolojik üstünlük Trabzonspor'a geçti diye düşünüyorum. İyi maç oldu iki takımda kazanmak için oynadı, tebrik etmek gerekir.
İkinci yarı Trabzonspor için daha fazla risk almasını bekliyordum ancak Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra çok kasmadan rahat bir galibiyet aldı. Kırmızı kart doğru karar hakemlik bir durum yok maçta. Hakeden kazandı.
Fenerbahçe diye birtakım var. Türkiye kupaları bile kendi evinde oynanıyor. Yenileceği zaman 10 dakika 9 dakika uzatma veriliyor. Gol atamayacağı durumlarda direk penaltıLAR veriliyor. Bu rağmen fenerbahçe adında ki bu takım yeniliyorsa bu takımda ciddi bir sorun var demektir. Hakem onlar için daha ne yapsın? İlk yarı çıkmayan bir sürü kart var.
Federasyon iyi kıyak geçiyor ama fenerbahçe adında ki bu takımda iş yok.
Cevap
3Cevap
Fener alır demiştim ama olmadı, Kırmızı kart doğru karardı bence. bunun dışında iyi bir maç oldu
çok iyi oldu
ooo harika bi maç oldu, çok eğlendik 😂
Wilyan Arayi
Atilla Salayi
Samuel ossurayi
Crespo Siçayi
Fener batayi
İyi oldu
Aynen o yüzden dedim zaten 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?