Arda Turan futbola geri döndü! TFF 1. Lig takımlarında Eyüspor'da Zafer Turan'ın görevine son verilmişti. Yeni teknik direktörü de Arda Turan oldu. Sizce başarılı olur mu?

Arda Turan futbola geri döndü! TFF 1. Lig takımlarında Eyüspor'da Zafer Turan'ın görevine son verilmişti. Yeni teknik direktörü de Arda Turan oldu. Sizce başarılı olur mu?

Her başarılı futbolcudan iyi hoca olamayabilir. Mesela Ümit Karan gibi ama Arda Turan'ın futbol sevenler çoğunlukla olumsuz bakıyor olsa da ki bazıları sırf kariyer sonlarındaki yaptığı futbol dışındaki olayları yüzünden başarılı olamayacağını düşünüyorlar ki alakasız ve haksız bir önyargıyla yaklaşıldığını düşünüyorum. Başarılı olabileceğini söylemek zor sonuçta ilk adımını atıyor ama daha ilk günündeyken başarılı olamaz demekte doğru olmaz. Zamanla göreceğiz bakalım, hayırlısı olsun. 💛❤️
Eyüpspor Galatasaraydan fahiş fiyatta oyuncu transfer edip onların transfer tahtasını artıya çevirmek için uğraşan paravan bir kulüp zaten.
Ömer Bayram, Alparslan Öztürk ve Babel transferlerindeki rakamlar ortada.
Arda da Galatasaray ın arka bahçesinde staj yapacak. Takım şu an lige çıkma potasında zaten. 5ac oynatıp ben lige çıkardım dedirtecekler.
Cevap
29Cevap
Bence başarılı olabilir
Pek zirvelerde olacağını sanmıyorum gadası
Onun bunun kollamasıyla bir yerlere getirilmez umarım. Emre Belözoğlu şimdiden Başakşehir üzerinden Türk futboluna musallat edilmeye çalışılıyor.
Türk futbol tarihinin en leş nesli bunlar, fazla gözükmeden kaybolurlar umarım.
Futbol bilgisi yüksek bir oyuncu, o klüpte bir şeyler oluyor ama henüz anlamış değilim kaç puan öndeyken durum bölye olunca kafa karıştırıyor
Başarılı olmasını çok ama çok istiyorum ölü Eyüpspor'u canavar gibi oynatacak ve süper lige çıkacaktır inanıyorum
Bence olur. Başarılı oyuncu. Farklı klüpleri farklı hocalarda. Birinkitisi çok Kişiliği bozuk olsada yeşil sahalarda iyi biri
Hayatta en önemlişey tecrubedir , tanimiyorumnasil birisi oldugunubilmiyorum.
Kimin başarılı olup olmayacağı belli olmuyor ama Arda da öyle liderlik yapacak yapı yok gibi.
Şu adam dünyanın en tehlikeli futbolcusu olabilmek için daha ne yapsın
basarili olmasini isterim
ki zaten yaptigi her iste de basarili oldu
Ufak at
@havalıçıtırrr buyukmu geldi diyorsun
İnce'ye sorsana
@havalıçıtırrr sen kalin ince ne biliyorsan sor ben biliyorum
Bilmiyorum ki bende ince'ye sor sen gerçekten
@havalıçıtırrr bilmeyen sormaz mi?
Ben biliyorum dedin ya bilir kişi daha hoş durmaz mı
@havalıçıtırrr bilir kisiyim :)
arda futbolcuydu :)
oynadigi klupler ulkenin en kariyerli futbolcusu
:) bunun daha biliri kisisimi var bunu anlayabilmek icin ekstra zekaya gerek yok ki :)
Canım ya ben soruları karıştırmışım muharrem ince sorusuyla. Bu arada ardanın başarısı deyio6 güldürme
@havalıçıtırrr ince sorusu bilmiyorum ama arda ulkenin en kariyerli futbolcusuyken basarisiz diyenler bir zeka problemi yasiyor demektir
Başarılı olabilir daha iyi yerlere gelebilmek için tecrübe edilebileceği bir yer olabilir
Sanmam başarılı olqcağını ama tecrübe edinmesi için bir yerden başlamalı
İyi örnek olur futbolcularına. Hastane basmayı, başkasının hatununa sulanmayı, babası yaşında gazeteci dövmeyi falan öğretir genç dimağlara.
Gereksiz herif
Bu ve bunun gibi bir kactanesi futbolla alakası bile olmayan tipler
Olacağını düşünüyorum. Başarılar!
Hayırlı olsun
Bu adamdan bi bk olmaz. Şerroo
Eyüpspora geçmiş olsun
Hayırlı olsun koca kafa yakışır kaptana
Bu adamı hiç sevmiyorum.🙂
başarılı olacağını düşünüyorum..
egosuyla başarısını dengelerse. halleder
Her genc kziin basina gelebilir, uzulme lutfen
Bilmem klabilir