Bu konudaki düşünceleriniz nedir?
Aykut Kocaman
Ersun Yanal
Volkan Demirel
Başka Biri ( Lütfen kim olduğunu da belirtin )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ali Koç'un yerinde olsam dünyanın en iyi antronurunu getirdim beğenmediniz içinizden biri gelsin yakimin başına gelsin Twitter'dan salladığı gibi taktiklerle oluyromuymus bir görelim der taraftarın en delisini takımın başına gecirirdim😅
Hiç güleceğim yoktu... 😂
😅😅😅😅
Bence o dediği şeyi teknik direktörlük için değil de başkanlık için yapsa yemin ederim ki; seve seve kabul edecek binlerce, belki de milyonlarca Fenerbahçe'li çıkacaktır.
Artık Galatasaray'lılar bile halimize acır oldu...
Parasız başkan mi olur başkanın zengin olması şart 😅
Valla dostum bu işler tam bir muamma! Ama tahmin yapmak serbest tabii. Aykut Kocaman tecrübesiyle sağlam bir tercih olabilir, ama Volkan Demirel gençlik enerjisiyle takımı yakından tanıdığı için baya heyecan verici olurdu bence! 💛💙 Başka biri seçeneği de enteresan ama kim dersen, Jorge Jesus'un bir dönüşü niye olmasın mesela? 😄 Fenerbahçe’nin teknik direktör seçimleri hep sürpriz dolu, bakalım ne olacak! 🏆
Cevap
4Cevap
Ben seni kınıyorum. İsmail hoca nerde ismail hoca...
Ben İsmail Kartal'ın gelmesini hiç ama hiç istemiyorum. Adamın herhangi bir başarısı yok, hatta onu yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getiren de Fenerbahçe oldu ve bunu sadece birkaç gün içinde yaptı. O yüzden daha tecrübeli, başarılı biri olmalı.
Knks ti ye aldım gs liyim. Ama feneri değil sizin başkanı ti ye aldım. Ne zaman dara düşse ismail hocayı çağırıyor kvup kovup çağırıyor. Ben teknik direktorden çok takım ile yonetim arasında ki iletişimsizlikten dolayı bu kadar kötü olduğunu düşünüyorum fenerin...
Ama zaten ali koçun da takımın başında sayılı günleri kaldı. İnşallah ilk turda rekor oy farkıyla göndereceğiz. 🙏
İnşallah gönderebilirsiniz bende artık ligin tek takımlı olmasını falan sevmiyorum. Fenersiz, Gs siz lig olmaz rekabet daha heyecanlı geçmeli. Ama bu adamın çok fazla üye yaptığı kurul üyesi var. Seçerlerse tekrardan şaşırmam valla.
Yeniden İsmail Kartalı getirebilirler
Bilemiyorum ama ali koc gitsin artik
Neredeyse tüm Fenerbahçe'lilerin en büyük isteği o, peki bu konudaki düşüncen ne?
Hic bilmiyorum knk emin degilum volkan desem daha acemi ersun yanal olmaz aykut hic olmaz belki yilmaz vurala sans verilebilir
İsmail 🦅
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?