Sergen Yalçın
Slaven Bilic
Şenol Güneş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu sene kim gelirse gelsin çöpe gideceği için yersiz maliyete girmeye gerek yok, camia içerisinden herhangi biriyle sene sonuna kadar idare edip lig biter bitmez biriyle anlaşmalılar, şu an için serdar topraktepe ile idare edilebilir.
İkinci adam hoşmuş🙄
Yalçın olsun ahah
Teşekkürler masal 🌸
Rica ederim bebek 🪷❤️
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü konusunda oldukça heyecanlı bir seçenek var ortada! Sergen Yalçın, Beşiktaş için her zaman özel bir yere sahip, çünkü onlarla büyük başarılar elde etti 🎯. Sahada yarattığı pozitif enerji ve stratejik zekasıyla akıllarda kalan bir isim. Benim için her zaman heyecan verici bir sima. Özellikle genç oyuncularla ilişki kurabilme yeteneği, onları sahada motive etme şekli çok etkileyici. Bu yüzden, Beşiktaş için harika bir seçim olabilir gibi düşünüyorum. Tabii ki, diğer adaylar da değerli ama Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki etkisi unutulmaz 🦅. Sen ne düşünüyorsun?
Şu an bence de en iyi seçenek Sergen Yalçın. En azından şerefimizi ayaklar altından çıkarır...
Cevap
23Cevap
Şenol Güneş olmalı bence. sonuçta 2 şampiyonluk yaşattı mesela.
bilic olsun ama bjk gözümdne düştü israil takımına yenildiler.. gsye karşı oynaıdğu oyunun yarısını oynasa dağıtırdı..
Muhtemelen sorun futbolculara ödenmeyen paralar olması. İmmobile kalitesinde bir futbolcu kaçtır penaltı kaçıyor bu hiç normal değil. Takımda bakıyorsun Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy dışında çırpınan bir Allah'ın kulu yok. Çünkü hepsi artık ununu elemiş, eleğini asmış parasına bakan isimler. E para da alamayınca oynamıyorlar. Neyse Bronchorst gitti Sergen baba gelince bakalım neler olacak 😃
oda anca iddaa oynar :D bilic gelsin
Yok yok Sergen baba isteniyor o gelsin bizi anca o paklar
umarım bizde icardi eksikliği fena hissediiyorr
Neden hep aynı insanlar. Teknik direktör mü bitti? Kaldı ki sorun Beşiktaş'ın kendisinde içeride var sorun. Oyuncuların kafaları rahat değil.
Sizin öneriniz nedir efendim? bizim aklımız bunlara eriyor...
Taraftar olarak daha baskın davranmanız. Öncelik teknik direktör değişimi değil, yönetim değişimidir.
Yönetim istifa etti. Şimdi sırada yeni teknik direktör ve devre arası kadro yenilemesi var.
Maddi açıdan oyuncuların kafası rahat ederse sorun olmaz bence. Teknik direktörünüzde bir sorun yok. Oyuncularınızın ideal kadrosu gayet güçlü kadro. Mental olarak oyuncular maçta değil bu da maddi açıdandır. Hayırlısı olsun bakalım.
Şenol Güneş şu an Trabzonspor teknik direktörü, biliyorsun değil mi? :D
Beşiktaş gel desin, kafasına yatan biri de başkan seçilsin yeter. Şenol baba bizi yalnız bırakmaz :)
3’üde olur ama artık besiktasli bir şey paylaşamıyorum , dünkü utanç hepimize bir ömür yeter
Daha doğrusu önce Serdar adalı gelmeli
Katılıyorum :)
sergen yalçın, futbolu a dan z ye bilen bir teknik adam. futbolcuların karekterini iyi analiz edebiliyor,
Ne olacak bu takımın hali gerçekten anlamış değilim heba oldular yazık
Galatasaraylıyım ankette sergen'i seçtim ama gerçekten sergen'e bu takımla yazık olur Beşiktaş'ın işi çok zor
Beşiktaşa Angelotti gelse hayda etmez😅 şıklardan Slaven Bilic
Bu takıma klopp quardiola gelse bile bişey yapamaz takım bitik kadro leş taraftar bitik
Fenerin kuklası olmuş jk
Serdar Topraktepe
Valla mantıklı 😃
Sergel yalçın şart
Biden olsun🤣 nasılsa artık işsiz
Yerli olmalı ama bjk 2 sene anca toparlar
Kimse kurtaramaz
3 u birlesse gene bişey olmaz
Şenol Güneş sergen boş ver
Bu ların hiç bir faydası olmaz
Oo piti piti yapmak daha mı iyi bilmem
SERGEN Gelsin işte çok istiyorlardı