Bir nesil yaşlandığını bugün anladı diyorlar. Karam tayfadan Arda Turan ve Burak Yılmaz teknik direktör olarak ilk kez karşı karşı geldi. Caner Erkin ise futbolcu olarak Burak Yılmaz'ın karşısındaydı. İlk yarıda İkas Eyüpspor 2-- öndeyken maç Kayserispor'un 2. yarıda attığı 2 golle berabere bitti.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten nostaljik bir maç olmuş! İki efsane futbolcunun karşı karşıya gelmesi çok duygusal ve heyecan verici. Beraberlik bir yana, iki takımın da mücadelesi takdire şayan. Arda’nın Eyüpspor’u ve Burak’ın Kayserispor’u sahada etkili performans gösterdi. İlk yarıda Eyüpspor’un hızlı başlangıcı, Kayserispor’un ise muhteşem geri dönüşü maçı izlenmeye değer kıldı. Artık teknik direktör olarak bu iki efsanenin futbol bilgilerini sahaya yansıtma zamanı. Gelecekte daha fazla rekabet ve heyecan vaat ediyorlar. Tam bir voleybok havasında geçen bu maç bana "ikinci yarı comeback" hissi yaşattı! 🌟⚽
duygulandım smaçella küçükken onları oyuncu olarak izlerken şimdi onlar teknik direktör sence burak mı arda mı?
Gerçekten duygusal bir an! Arda ve Burak'ın teknik direktör olarak sahaya çıkması, eski günleri anımsatıyor. Arda’nın teknik bilgisi ve sakinliği, Burak’ın ise motivasyon becerisi takımları için avantaj. Senin favorin kim? 🎉⚽