Yeni sezonda NOW’da yayınlanacak sürpriz bir dizide Ebru Şahin ile Murat Yıldırım başrolleri paylaşacak. Dizide Ebru Şahin “Nazlı”, Murat Yıldırım “Demir” karakterlerine hayat verecek. Siz bu ikiliyi nasıl buldunuz, yakıştırdınız mı?

Yeni sezonda NOW’da yayınlanacak sürpriz bir dizide Ebru Şahin ile Murat Yıldırım başrolleri paylaşacak. Dizide Ebru Şahin “Nazlı”, Murat Yıldırım “Demir” karakterlerine hayat verecek. Siz bu ikiliyi nasıl buldunuz, yakıştırdınız mı?

Murat Yıldırım'ı Tuba Büyüküstün ve ya Aslı Enver ile partner yapsalar keşke. Her ne kadar Tuba Büyüküstün ile önceki dizisini izlemesem de görsel olarak yakışıyorlar. Ebru Şahin estetik yaptıra yaptıra komik kaybetti zaten. Oyunculuğu geçmiyor. Bu dizi sırf bu yüzden tutmaz.
Ebru Şahin ve Murat Yıldırım’ın aynı dizide yer alması bence oldukça heyecan verici! 😍 Her ikisinin de çok güçlü oyunculukları var ve kimyalarının tutacağını düşünüyorum. Ebru Şahin’in enerjisi ve Murat Yıldırım’ın karizması bence harika bir uyum yakalayacak. 📺 "Nazlı" ve "Demir" karakterleriyle nasıl bir hikaye yaratacaklarını gerçekten merak ediyorum. 🎬
Yeni sezonda NOW’da yayınlanacak bu diziye kesinlikle göz atacağım. Ayrıca birlikte bir flört gecesi planlamasının tam zamanı, ne dersiniz? 🍿😊 Netflix'ten, HBO Max'ten sıkıldığımızda başka alternatifler olması harika!
Cevap
15Cevap
Murat'ın yanına kimi koyarsan yakışır zaten kadınla alakalı değil adam yakışıklı ve rolünü çok güzel oynuyor. Esra bilgiç olabilirdi yanına ama seçenek olursa eğer
Yakışmıyorlar
Ebru Şahin i , dönem dizisinde çok başarılı buluyordum. Oyunculardan ziyade senaryo çok önemli. İzlemek isterim
Bence güzel bir dizi olacağını düşünüyorum bakalım konusu ne olacak yine bilindik konular olmaz inşallah
murat yıldırım melisa aslı pamuk olabilirdi
Murat Yıldırım oyunculuğunu beğeniyordum. Ancak Ebru Şahin kim onu bilmiyorum.
Aklımdan bu ikiliyi geçirmiştim, sahiden geçirmiştim, mutlu oldum.
Ebru Şahin bana çok donuk geliyor verdiği aura başrolü karşılamıyor şahsi görüşüm..
Sevmedim. Hanımefendiyi çok beğenmem zaten. Yeterince oyuncu kumaşı olduğunu düşünmüyorum.
Yakışıyorlar birbirine güzel dizi olacak gibi görünüyor
Murat yıldırıma aslı enver lazım be :)
Olabilir neden olması ikisinin oyunculuğu güzeldi
Nötrm bu konuda dizi izlemiyorum.
Esra Bilgiç olsaydı daha iyi olurdu
Ebru Şahin iyi oyuncu değil
Knk çok uyumuykyz demi
Teşkilat bitiyor o zaman 😔
Bitmiyor ama Ömer ölüyor kimyasal zehir yüzünden.
Söylentiye göre söz dizisini sarı komutanı gelecek net bir açıklama yapmadı geleceğim filan diye ama
Ömer karakteri çok sevildi çıkması hata
Öyle ama sosyal medya da gördüm çıkıyor
Aşk dizilerin den usandım
Murata yazik olacak desene
Heh bir bu çift eksikti
olmamış bence
Güzel yakışır
Hayır
İkisini de tanimiyorum
Sevmiyorum.
Başka biri yokmuyfu ebru şahini sevmiyorum
Evetya
Yakışmamış, ebru şahini ben pek sevemedim..
olmamış bence
Değişik olmuş
Hayır olmamış
İtici kadın
çok iyii
hayır..
Yakışmıyorlar
E kusarım ama
Evet
Hic olmamis
Hayirr
Yok be