Diziler & Filmler Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde partneri Alina Boz oldu! İkiliyi yakıştırdınız mı? İnciKüpeliFreud Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Süslü Korkuluk dizisi Tv8’de yayınlanacak. Çağatay ve Alina da başrol olacak. İkiliyi nasıl buldunuz? Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde partneri Alina Boz oldu! İkiliyi yakıştırdınız mı? Cevapla Dizi Soruları Partner Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eh işte, çok iyi değil.Alina Boz'u Burak Deniz'den sonra kimseye yakıştıramıyorum. Güzel bir ikili olmuşlardı. 0 0 Yorumla
bdrtpc Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Artık dizi izlemiyorum. Sadece bana yakışan biri olursa onunla ilgilenirim 😅 0 0 Yorumla
fastieedd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Alinayı beğeniyorum iyi oyuncu ama çağatayın yanında kardeşi gibi duruyo 0 0 Yorumla
Rabiş061907 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Oyunculuklarına bir şey demiyorum ama yakıştırmadım 🤨 serenayla olsa keşke yeniden 1 0 Yorumla
ŞaraplarveKadınlar_ Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence iyi bir ikili olacaklar merakla bekliyorum diziyi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Sevemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Eh işte, çok iyi değil.
Alina Boz'u Burak Deniz'den sonra kimseye yakıştıramıyorum. Güzel bir ikili olmuşlardı.
Artık dizi izlemiyorum. Sadece bana yakışan biri olursa onunla ilgilenirim 😅
Alinayı beğeniyorum iyi oyuncu ama çağatayın yanında kardeşi gibi duruyo
Oyunculuklarına bir şey demiyorum ama yakıştırmadım 🤨 serenayla olsa keşke yeniden
Bence iyi bir ikili olacaklar merakla bekliyorum diziyi
eved diziyi merak ediyom
yakistiramadim nedense
alina güzel kadın, beğendim :)
vay bu harika öpüsmelerini istiyorum
Sevemedim
Yakışmışlar güzel
Yakışmışlar
Yakıştırmadım
İzlemem.
Çağatay işini bilir
Fena yakışıyorlar🚀