İster Acun olsun ister Cem Yılmaz olsun hepsi yan yana geldiklerini ne kadar komik olduklarını göremiyorlar. Acaba o para, ün, şan, şöhret onlarda olmasa bu kızlar onlara bakar mıydı? Hiç yakıştıramıyorum. Bu da bir sübyancılıktır bence. Bunun neresinde aşk, sevgi.. Hepsi gönül eğlendirmek ve seks peşinde kadınlar da para ve ünlü olmak derdinde.. Yazık gerçekten yazık
Hiç yakıştıramadım. Bu Adamda ne buluyorlar bilmem, “para” diyecekler. Serenay’la ilişkisi vardı, eee ve Serenay’ın paraya ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum 🤷♀️ Ama işte kırk tane gönlüm olsa birini vermem. Adam dediğin güven kokacak, Cem Yılmaz maalesef özel hayatıyla güvenilmez bir imaj çiziyor.
Bu adamın yanına hiçbir kadın yakışmaz, kim olursa olsun ondan güzel kalır çünkü, kadınlardaki bu zevksizlige de para için bile anlam veremiyorum nasıl onunla yalnız kalma cesaretini gösteriyorlar hayret. İnsan da biraz mide olur ya, parası batsın...
Aralarındaki yaş farkından ziyade Cem Yılmaz çok yaşlı gösteriyor. Kenan imirzalıoğlu'ndan 1 yaş büyük yani yaşıtlar ama Kenan imirzalıoğlu'nun amcası gibi duruyor adam. Bu kız kenan'ın yanına yakışır ama maalesef Cemle yan yana yakışmıyor onlar.
Yaş önemli deyil çıkın artık su beyin hapisanesinden, top model olup anlaşamayıp ayrılan insanları duyuyoruz. Benim kalbime iyi gelen, kalbine iyi geldiğim, kafa olarak anlaştıgım insan bas tacımdır.
Kezban diye boşuna isim takmiyiruz bunlara. Sanki kiyafet kombinler gibi insan kombinliyorlar. Tipi uygun olacak egitimi uygun olacak yaşı uygun olacak yoksa uygun olmazlar birbirlerine.. Bunlar bildigin süzme s* lak tipler, ama kendilerinin gram farkında değiller.
Birbirlerini seviyorlarsa yorum yapmak bize mi düşüyor? Ben 20 yaşımdayken 30 yaşında bir kadınla sevgili olmuştum çok eleştiri aldık da kimin haddine başka işiniz gücünüz yok demek ki acizler.
Yani yakışmışlar ama 21 yaş birazcık fazla tamam yaş farkı iyi bir şey olgun erkek gayet iyi ama 16’dan ya da 17’den sonrası kritik 21 biraz fazla gibi
Bunlar sadece aile kuramayıp da, yaşlanmayı kendine yediremeyen insanların paralarıyla kendilerine genç kız '' tutmalarıdır ''. Ötesini hayal edemiyorum ve rezillik.
Babası yaşında adamla sevgili olan kızların ya aklı yok ya da parayı çok seviyor ya da kendileri rezil etmeyi çok seviyorlar ama sorsan seviyorum deyip üstünü örtmeye çalışırlar 🤣
Bu adam kafasını okutsun aga. Bu kaçıncı genç kız? Bize ne evet ama yani bir yerden sonra irite oluyorsun. Kızlarında parasından dolayı birlikte olduğunu düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Yakışır cem abime. Para var adamda istdiğine “seni karım yapacam” der :D
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Olgun erkek fantazisi ile genc manita arzusu bir araya gelmis
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
20lik ergen "dayicilar" diyen kiz cocuklarini gorelim. Sizin Cem dayi ne yapmis oyle...