Magazin Demet Özdemir'in yeni sevgilisi Kerem Bursin olmuş! Yakışmışlar mı? MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Demet Özdemir de bir benimle sevgili olmadı sanırım jssj Güncellemeler+1 yıl Demetin yanında çocuk gibi kalıyor bursin, olmamış 👎🏻 Demet Özdemir'in yeni sevgilisi Kerem Bursin olmuş! Yakışmışlar mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Centilmen_Herif Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Sınıf ayrımı edebiyatı yapıyordu dün bu qiç, garson sevgili bekliyorduk yine tencere kapak çıktı 1 1 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Haha aynen Yorumla
Füʀᴇʏᴀ Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Yahu bu adam şu uzun sarı bir kız vardı, onun sevgilisi değil miydi? 1 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Ooo sen cok geri de kalmışsın serenayla sevgiliydi ayrıldılar serenayda simdi cem yılmazla sevgili jsjsj Yorumla Füʀᴇʏᴀ +1 yıl Hadi ya. Mahmure'ye daha fazla takılmam lazım demek ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar ne kadar samimiler dimi bu unlulerinde hic sevgisi bitmiyor her gece farkli tenlerde 1 0 Yorumla
SSefa58 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Bu kız herkese yürüyor. Bir tek biz kaldık 1 2 Yorumla MyᏇorld +1 yıl Haha aynen her an size de yürüyebilir hazırlıklı olun sjs Yorumla SSefa58 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Egeliuzun Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 36% +1 yıl Ben ünlülerin aşklarına pek inanmıyorum 1 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Şu anda da Oğuzhan Koç ile işte.. :)) daldan dala. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sınıf ayrımı edebiyatı yapıyordu dün bu qiç, garson sevgili bekliyorduk yine tencere kapak çıktı
Haha aynen
Yahu bu adam şu uzun sarı bir kız vardı, onun sevgilisi değil miydi?
Ooo sen cok geri de kalmışsın serenayla sevgiliydi ayrıldılar serenayda simdi cem yılmazla sevgili jsjsj
Hadi ya. Mahmure'ye daha fazla takılmam lazım demek ki
Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar ne kadar samimiler dimi bu unlulerinde hic sevgisi bitmiyor her gece farkli tenlerde
Bu kız herkese yürüyor. Bir tek biz kaldık
Haha aynen her an size de yürüyebilir hazırlıklı olun sjs
😂😂😂
Yakışmışta sonu ne olur acaba 😁
Ben ünlülerin aşklarına pek inanmıyorum
Bunlar elden ele geziyor heralde sjd
Karantinada da boş durmuyorlar sjsj
Kerem demetin yanında cok çocuksu kalıyor
Yok be yakıştırmadım ben
Şu anda da Oğuzhan Koç ile işte.. :)) daldan dala.
Hayır
.
Bu kız erkeğin orrrrr... Neyse
Ne e oha çok iyi ya 😂😂 Serenay'a kapak olsun👌👍
Maşaşşaallh diyelim
Mükemmel
Hiç yakışmamışlar
Bos isler bunlar
Yakışmamışlar