Kaan Yıldırım ve Hadise 2 ay önce ayrılmışlardı. Hadise hemen ardından yeni bir ilişkiye başlarken Kaan Yıldırım sessiz kalmıştı. Ama yakışıklı çocuk tabii bulmuş yeni birini. Tuğçe Açıkgöz ile birlikteymiş. Kız oyuncuymuş ben ilk kez duyuyorum. Sizce yakışırlar mı?
E Hadise ile bu kişi çok büyük aşk yaşamamışlar mıydı? İkisi de hemen ardından yeni ilişkilere başladılar hayret birşey… hayatları gibi aşkları sevgileri de sahte
Yakışmayan tek bir şey var oda bunca ayriliklarin olması.. Arkadas her insan kendi eksiklikleriyke mücadele etse ortak nokta bulunsa bunca ayrılık olmaz hatasız kul mu ariyorsunuz yok ben demiyorum Kuranı kerimde yazıyor.. Yakismayan tek şey Insanın kendi eksiklikleriyle mücadele etmeden hemen ayrıl hemen suç at yahu kardeşim herkesin hatası vaaar ayrıl ayrıl nereye kadar ne anladınız anlamadım ya
Bu hadise Belçika'da kimse dinlemedi hâlâ dinlemiyor TV'ye çıkarmiyorlar burada silinmişti acun sayesinde yine zengin ve popüler edildi türk malı sağ olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
E Hadise ile bu kişi çok büyük aşk yaşamamışlar mıydı? İkisi de hemen ardından yeni ilişkilere başladılar hayret birşey… hayatları gibi aşkları sevgileri de sahte
Yakışmayan tek bir şey var oda bunca ayriliklarin olması.. Arkadas her insan kendi eksiklikleriyke mücadele etse ortak nokta bulunsa bunca ayrılık olmaz hatasız kul mu ariyorsunuz yok ben demiyorum Kuranı kerimde yazıyor.. Yakismayan tek şey Insanın kendi eksiklikleriyle mücadele etmeden hemen ayrıl hemen suç at yahu kardeşim herkesin hatası vaaar ayrıl ayrıl nereye kadar ne anladınız anlamadım ya
Bunlara prim vermeyın bosverın açın iki kıtap okuyun çayınızı ıcın doğayı fılan ızleyin gününüz güzelleşsin
Hadise’den sonra bir havası kalmadı Arizona kertenkelesine benziyor
Sigaraya yine zam gelmiş zaten. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Adamda tip yok yanına ne koysan ay parçası gibi durur zaten
Ben yeni kuşak sanatçıları tanımıyorum maalesef. 😫
Hiç yakıştıramadım ikiside birbirine kerç ediyor bence
Bu hadise Belçika'da kimse dinlemedi hâlâ dinlemiyor TV'ye çıkarmiyorlar burada silinmişti acun sayesinde yine zengin ve popüler edildi türk malı sağ olsun
Nasil yani
@seytanin_avukatiO kadar haklısınız ki
Kim kime dum duma diye eski bi değim var. fuhuşu ünlüler yapınca adı aşk. başkası yapınca zina... mk sizin
Güzelik geçici önemli olan iç güzelik ama eski eşini anımsatıyor
sen kimsin de hadiseden sonra bu kelle paçapaçozabakarsın allahın cezası maloş fgebver öl.
Hadise değil de Ezgi'den sonra hiç kimseyle yakıştırmam
Birbirini beğenmişlerse kime ne?
İsteyen istediğiyle takılır
Bize ne bunların çarpık ilişkilerinden.
Ünlülerin hayatını neden takip ediyorsunuz ki?
Hayır yakışmıyorlarda bu kız kim?
Hadise'yle Kaan daha iyiydi bence ya.
Kim kimi s... Belli değil
Genç ćocuk boş duracak değil ya.
Hadiseden daha cok olmasa da yakisirlar
Çok hızlı yaşanıp tükeniyor her şey
Hadise acıkgoz ve tugce acıkgoz hmm ilginc
Banane milletin aşk hayatından
#Hükümdar
Bana ne ya ne tamam yesinler
Yakıştıramadım ama gönüller bir olsun
bize ne
Yakışmış lar
Olabilir
Bence hayır ama seviyorlarsa bize düşmez
Yakıştırmadım
Oğlan güzel kız güzel, tabii yakışırlar.
Eh işte :s
Yakışır lar para var.. her şey yakisir
Yakışmışlar
Ezgi ye benziyor 🥺
Bilmem ünlüler zerre umrumda değil ki
Kız Ezgi’ye benziyor
yakıştılar
Mutlu olsunlar
İdare eder işte
Güzel kadın
Yakışırlar evet
Hatun güzel