30 yaşındayım 20 yaşında birisinden hoşlandım diye adım sapığa çıkacak neredeyse. Tabi bizim sevgimiz gerçek sevgi onun için bizim sevmeye hakkımız yok. Çok içerledim bu habere yine öyle ağırıma gidiyor ki. Zaten bu zamanda erkeksen hoşlandığın kızla evlenme hayali kurmayacaksın. Niyetin bozuk olacak, gönül eğlendirmek olacak ki, değer göresin.
Ya yorumlara baktım da herkes para ile yorum yapıp kınamislar. O adam da ki servetin yarısı burdaki erkeklerin olsa çorap değiştirir gibi tiplerine bakmadan manita değiştirirler adamın yaşam tarzı bu şekilde bizim sadece hayal etmekte yetinecegimiz mankenleri hatunlari adam leblebi gibi götürüyor ister para ister şöhret saygı duymak lazım
Adam 55 yasında 20 lık kız bırakmadı piyasada.. burada hala sevgilim 5 yaş büyük , 10 yaş büyük , cikayim mii diye birbirimizi yiyoruz.. oo baban yasında vs vs.. Adam dünyayı götürdü , biri de kalkıp subyanci desin hadi bakayım..
Türk milleti çok dedikoducu. Sonra da insanlar yakınıyor dünya gündeminden uzak, gerçeklerle uzaktan yakından alakası olamayan programlar, haberler çıkıyor diye. Ne yaparsa yapsınlar sonuçta ikisi de yetişkin insanlar
Simdi kizlar bunu gorunce Iyy igrenc bu ne boyle, erkeklerde ohaa dedesi yasinda herifle cikiyor kiza bak derler... Ama onlarin yerinde olmayida icten icten isterler;)
@KaRa-MaSKe1 sıkıntı burada iste.. Sen o kizi istersin ama mehmet ali erbil olmak istemezsin, o kizda seni istemez onu ister. Kuru kuruya istemek olmuyor yanii..
Adamı geçtim zaten tüm Türkiye onu biliyor da yahu sen eli yüzü düzgün bir kızsın, gidip kendinden 30 yaş büyük saçma bir adamla birlikte olmayı nasıl miden kaldırıyor hayret ediyorum.
Kız şöhret peşinde adam sevgili :) Mehmet Ali bunları ünlü ediyo sonra sıra başkasına geliyo hep böyle. Kendini kullandırtmak isteyenler olduğu sürece bu hep böyle devam eder.
Bu pe. evli değil miydi ya? Bunu yapan bir Arap "petrol" şeyhi olsa adamlar üzerinden etmedik laf bırakılma zİslama. Ama gel gör ki bununkine alıştık. Türkiye çok garip. Bu adam (!) arın konuşulduğu bir gündemimiz var malesef.
klasik toplum psikolojisi: asla onun kadar fırsata sahip olamıcaz yaptıklarını hep yericez ama birgün fırsat elimize geçerse bu hatuna sahip olmayı bizde isticez
medyayı biraz bilsen... burada açık bir kazan kazan anlaşması var. biri ün yapcak fiyatını katlıcak diğeri itibarını parlatcak... vs vs gerçekte olan bişey yok
Sübyancılık büyük sıkıntı birde kudurmuşluk eklenince ortaya bu adam gibi şeyler çıkıyor işte, kıza gelince o apayrı bir konu zaten Allah önce şifa versin sonra affetsin...
Sırf bu memo yüzünden yağsız kalıyor benden söylemesi facebook bir paylaşım görmüştüm kız arkadaşı olmayanlar üzülmesin çünkü daha bizimki doğmadı o noktaya geldi
Yav bir * git bu mehmet ali erbilin sevgilisi olur ama anca rüyasında :D asdasdadda Eğer bu gerçek ise Benim sevgilimde Adriana Lima Yenegenize Yavşamayın Erkekler :D asdasd
En İyi Cevaplar