Diziler & Filmler Neslihan Atagül'ün partneri eşi Kadir Doğulu oldu! İkilinin oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Güzel oyuncu Neslihan Atagül'e eylül ayında başlayacak olan Gecenin Ucunda dizisi için eşi Kadir Doğulu uygun görüldü. İkili Fatih Harbiye adlı rekortmen dizide de birlikte başrolü paylaşmıştı. Neslihan Atagül'ün partneri eşi Kadir Doğulu oldu! İkilinin oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Cevapla Dizi Soruları Partner Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hayır, oyunculuğu bıraksalar Yerli dizi sektörü bir şey kaybetmez. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Evet oyunculukları da iyi gayette iyi bir çiftler bence 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Evet oyunculukları da iyi gayette iyi bir çiftler bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisi de çok iyi oyuncular. Fatih Harbiye dizisini öneririm. 0 1 Yorumla Prista +1 yıl İzlendi. ❤ Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl neslihan fena değil oyunculukta ama kadir gerçekten kötüydü.. 0 0 Yorumla
lgbttranserkek Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl neslihan iyi kiz basarilar diliyorum neslihana 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ne şans ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır, oyunculuğu bıraksalar Yerli dizi sektörü bir şey kaybetmez.
Evet oyunculukları da iyi gayette iyi bir çiftler bence
Evet oyunculukları da iyi gayette iyi bir çiftler bence
İkisi de çok iyi oyuncular. Fatih Harbiye dizisini öneririm.
İzlendi. ❤
neslihan fena değil oyunculukta ama kadir gerçekten kötüydü..
neslihan iyi kiz basarilar diliyorum neslihana
Evet beğeniyorum
Ne şans ya
Saçma
Hayır