Diziler & Filmler Murat Yıldırım & Melisa Şenolsun partner oldular! Sizce dizi tutar mı? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Murat Yıldırım, Aziz isimli dizisinde başrolü Melisa Şenolsunla paylaşacak. Sizce uyumlu olmuşlar mı? 💙 Murat Yıldırım & Melisa Şenolsun partner oldular! Sizce dizi tutar mı? Cevapla Dizi Soruları Partner Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Türk dizi ve magazin gündemini hayatım boyunca hiç takip etmemişimdir. 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Pıtırcık yaz dizilerinden sıkılmamışsanız tutar benim tv ile işim olmuyor 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Soldaki Ecevit, sağdaki kim lan, yeni yeni karılar türüyor memlekette.. 0 2 Yorumla AçılınBenKs_ci +1 yıl Nasıl tanıman ula! Atiye'deki karı... Güzel mi değil mi tartışması yaptık ya... Yorumla Oluştur +1 yıl @AçılınBenKs_ci Hee o muydu bu, bu fotoğrafta bambaşka birine benziyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne alaka yaaa iyice saçmaladılar, Esra Bilgiç 'le mükemmel uyumluydular sanmıyorum başkasıyla öyle olacağını 0 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Murat Yıldırım’ı pek sevmiyorum artık. 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Aferin onlara hadı bakalım 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 322 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Alacaaaaaaaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl En fazla 10 bölüm olur bu kızla hiç yakişmamiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türk dizi ve magazin gündemini hayatım boyunca hiç takip etmemişimdir.
Pıtırcık yaz dizilerinden sıkılmamışsanız tutar benim tv ile işim olmuyor
Soldaki Ecevit, sağdaki kim lan, yeni yeni karılar türüyor memlekette..
Nasıl tanıman ula! Atiye'deki karı... Güzel mi değil mi tartışması yaptık ya...
@AçılınBenKs_ci Hee o muydu bu, bu fotoğrafta bambaşka birine benziyor
Ne alaka yaaa iyice saçmaladılar, Esra Bilgiç 'le mükemmel uyumluydular sanmıyorum başkasıyla öyle olacağını
Murat Yıldırım’ı pek sevmiyorum artık.
Hiç enerji alamadım bu ikiliden
Aferin onlara hadı bakalım
Sanmıyorum
Yakışmamış
Esra iyiydi. Melisa başarılı oyuncu değil. ☺
En fazla 10 bölüm olur bu kızla hiç yakişmamiş
Bakalım bir görelim.
hayirr
Bakacaz
Hiç sevmem