İlk kez spora kayıt oldum. Kilo almam lazım. Boy 1.74, 52 kiloyum. Salonda herkes yürüyen teneke gibiydi. 40 yaş sevgilim "Kız elden gitti, seni kesin kaparlar" diyor. Kaslı erkek sevmiyorum diyorum, inanmıyor beni bırakırsın diyor 😂

İlk kez spora kayıt oldum. Kilo almam lazım. Boy 1.74, 52 kiloyum. Salonda herkes yürüyen teneke gibiydi. 40 yaş sevgilim "Kız elden gitti, seni kesin kaparlar" diyor. Kaslı erkek sevmiyorum diyorum, inanmıyor beni bırakırsın diyor 😂

Hayırlı olsun, başarılar. Tavsiyem kilo alırken yalnızca kas kütlesi olarak almaya çalış. 52 olan kilonun rakamsal olarak artması demek doğru yolda olduğun anlamına gelmez. Düzgün bir fiziğin varken bunu bozabilme ihtimalin yüksek, haberin olsun. :)
Cevap
17Cevap
Tebrikler ve başarılar dilerim. umarım hedefinize ulaşırsınız
Yol yakın iken dön bak sana çok dedim günaydın 😃
Dönücem sanırım günaydın 😂
Kiloya abanamalisin, herkes senin gibi olmak için uğraşıyor. Sadece sıkı ve fit olmak için egzersiz yaparsan çok daha iyi olur. Yapma 🤷🏻♂️
Bende zaten spora gidip kas kütlesi arttirmaya çalışıyorum en azından kasla 51 kilodan 60 a çıkarım belki yağla dediğiniz gibi vücut şekilsizleşir
Herkes halinden memnun değil, olmayanı arıyor maalesef. Bu da hepimizi hatettigimiz mutluluğu yasamimizi engelliyor. Bu boy kilo konusunda çok arastirma ve gozlem yapmistim. 174 boy için. 55 maks 57 kilo sıki bı vücutla iyidir. Daha fazla yüklenme. Bir gün hevesin geçer vazgeçersin ama geri donemezsin. Çok bildiğim bir alan bana güven. Maks 55 -56 da kal..
Ben şuana kadar 53 kiloyu hiç gecemedim. Hayalim sivil havacılık veya polislik okumak ama bunlar için boy kilo endeksi lazım, yoksa almıyorlar. Benimde isteğim 59-60 kilo olmak çünkü ideali o. Fakat olamıyorum
Hayirli olsun, fizigine bakinca cok yol kat etmen gerekir gibime geliyor, azimli ve sabirli ol
Biraz boyuna göre kilo alman ve onları kasa çevirmen lazım spor hocası olarak sana tavsiyem
Fiziğin fena değil senden olur gibi
Hayırlı olsun bol bol keserler seni 😂😂
Ayna karşısında foto çektikten sonra bırakma ama
sende potansiyel var
Pek spora ihtiyacin yok gibi yinede hayırlı olsun
belin kalın ne kilosu kilo ver sen
halen kapılmadı :D
Oha bu fotoğrafı ne zaman çektim diyom bende 2 senesi var djdjd Moralimi bozan adam nerden çıktın sen yaaa 🥲
Bence de geliştir fiziğini
vay vay vay
Adam haklı rıza baba
İyi yapmışın
Büyüt memitoyuuu kalçayııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?