Bulk dönemi dedikleri şeyin içindeyim kilo alıyorum bacaklarımın kalınlaştırıp belimi de inceltmek istiyorum bel inceltmek için kalori açığı gerektiğini söylüyorlar ama ben kilo almaya çalışıyorum bu nasıl mümkün olucak?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence squat yapın
herkes bişeyler sallamış squat diyen var bu cahillik başa bela her neyse sorunun cevabı hem bel inceltik hem kilo alamassın önce kilo alıp belli kütleye geldikten sonra definasyon kalori açıgı karın calısmasıyla yapabilirsin bacagın kalınlasıp belin incelmesi için bacagın yeterince büyüdügünü dusununce definasyona gir karb düşür proteni arttır
Neyi nasıl yapacağını bilmiyorsun ama Bill döneminin içindeyim diyorsun 😁😁
Bill ne ya
Sağlıklı kilo alma dönemine bulk deniliyor ama kafam karışık boş konuşacağına yardımci olsaydin
Bulk yaş tel düzeltmiş pardon 🤦♂️
O döneme başlamadan önce yardım alman lazım ama işin uzmanı lazım sana her şey oyel gorundugu kolay değil düzenli spor düzenli beslenme bulk ta vücut komple kilo alır ama sen düzenli bir beslenme dönemine bile girmemissin vücut robot değil düz mantık düşünmek her zaman işe yaramaz broo
Okul ev spor salonu + pt için fırsatım olmadı saatler bana uygun değil keşke böyle Bi şansım olsaydı
Pt ne?
Zaten evde spor yapiyorum kiloda alıyorum bölgesel kilo alma diye bisey de yok ayrıca
Personel trainer yardım koçu
Vücut hatlarını görmeden kimin ne demesini bekliyorsun ki yani bence yanlış düşünüyorsun zaten bulk dönemi ile kilo alıp sadece bacaklarının kilo alacağını dusunuyorsun ama önce senin düzenli beslenme ve düzenli spor yapman lazım sonrasında ekstra olarak bel bölgesini çalıştırman daha sonrasında kilo alman lazım ama sen kisadan ben kg alayım zaten spor yapiyorum düşüncesindesin sanırım
Onu bende biliyorum ama sen bilmiyormuş gibi davranıyorsun baksana senin bu dönemde kilo alma isteğin neden o zaman 😀
Sadece bacaklarımın kilo alacağını dusundugum yeri ss at bana ya körsün ya da okuma becerin yetersiz tüm vücut olarak kilo aldım saglikli bisekilde bel den kilo verme konusunda fikir arıyorum
Tamm sensin şampiyon 😁 hareketlere bak yaa 😁😁
Sorunlumusun ya
Senin kadar değil broo 😁 en iyisini en doğrusunu sen biliyorsun broo devam et böyle 😁😁
Öyle bişey demedim lafı g*tünden anlama gibi Bi özelliğin var heralde dogru oku şu yazdiklarimi varsa yardımcı olabileceğin konu soyle yoksa değerli vaktimi harcama
Değerli vaktin mi ne kadsr boş olduğunu ne zmaan anliycaksin 😁 neyse senin seviyenr inip küfür edemiycem 😀
Yazma kanka
Yazma cevap vermiyeyim.
Toksik 3 iq
Kendini anlatmana gerek yoktu ben zaten senin durumunu anliyorum 😀
Komik o. evladi
Ben bulka girdim 20 kg aldım. Şimdi kilo veriyorum. Bulktan bir türlü çıkamadım.
Kilo verince bacağımdan vermek istemiyorum kiloyu ne karışık şey ya
Bunu yapman çok zor. Kilo verirken ve verdikten sonra bacak çalışmaya devam et.
Beli nasıl incelticem 🤣
Kilo vererek incelticen başka nasıl yapmayı düşünüyorsun kanka
Kilo al ver vücudun dengesi şaştı
Şaşar zaten ben senden daha fena durumdayım evlenme aşamasında olduğum sevgilimden ayrıldım sigara alkol bağımlısı oldum kilo aldım eski kaslarimin üstünü lanet olası yağ kapladı ama şimdi eski halime dönmek için çalışıyorum. Ve başka bir kadın bulup nikahı basicam. Zengin ve dul kadın ile evlenicem. Bu kadar işte ya
Boş hayat
Güzel bir işim var ve çok param var sen kafanı yorma istediğim kızı elde ederim
Bu kafayla sana bakan kızda 3 iq
Bence sen zekasızsın kanka. Fakir sevgiline selam söyle. Paramla ezerim onu ahahahhaha
Bir erkeğe muhtaç olucak kadar ezik degilim zeka olarak yetersiz sen kaliyosun insanları parayla ezme düşuncesi egosunu tatmin eden sevgisiz bi p*c olmakta üzücüdür heralde
Senin “elde edeceğin kız”ın kendisine saygısı yoktur. Kimseye de bir yararı yoktur. Paranla boğul
Ben böyle mutluyum. Düzgün kız yok ki sevgi verelim. Düzgün kız bulsam bende iyi adam olmaya çalışırım yemin ederim.
@gülamadepresyonda sen kendi tipine bak o ne öyle be kardeşim ahahahhahaha
Profilimdeki ben değilim, tipim gayet iyi sana bakmayacak kadar.
@geregikadars*ki*m sonik 3 iqlu maymun kızın pp miim onu bile bilmiyosun a*m*k cahili seni
Beni görseniz çaresiz bir şeker gibi erirsiniz bana neyden bahsediyorsunuz hâla?
Ya Bi sus Habeş maymunu seni
Kudurmaya devam et. Senin gibi değersiz bir et yığınını ne yapayım ben. Kesin tipsiz ve obezsin.
Tamam hint pers kırması goril evladı
Sarışınım renkli gözlüyüm ve iyi bir genetiğim var. Sana DNA mi bile aktarmam. Kendini şanslı hissetme diye.
Obez diyip 150 kilo olup kilo vermeye çalışmanda zortlattı sarışın olmak güzel olduğun anlamına da gelmez hayali kadın olan ucubenin bunları demeside ekstra zorlattı sen KS de git maturelere yaz yakışıklıyım diye kendimi oksa ucuz goril evladi
Ben kilo veririm. Ama sen o küçük beyninin içinde yaşamaya devam edeceksin. Bana mature ayarlasana ya nolurrr aşkooo
S*ktirgit deli o. evladı
İğrenç bir varlıksın sen. Kız bile değilsin. Mide bulandırıyorsun ve aşırı iticisin. Bunlar yüzünden hep yanliz kalmaya mahkumsun. Senin gibileri bakkal Rıfat abi sever ancak.
He öylemi olmuş kanka
Kanka toksiklik yapma durduk yere kavga başlatan sensin
He öylemi olmus kanka
Evtt
Yazma daha
Sen yazma yoksa kötü olur
Harbiden habes maymunusun yanına goril getirsek daha insani Bi şekilde davranır
Ben bir aygırım zaten kendimi aygırboğan bir ayı olarak tabir ediyorum. Besin zincirinin en üstündeki adamım.
Aygirsin demedim maymunsun dedim kör o. cocu
BEN GORİLİM EN GÜÇLÜ MAYMUN BENİM. SEN İSE MAYMUNUN SOL TASASISIN
Git paranla tedavi ol
Sanane lan
Knk bence bu ciddi anlamda gerizekwlı allah yardımcısı olsun valla ne diyim
Kudur
Korse kullan beline olur bence
Özel masajlarla
Benim genetik bu
Soruyla alakasi ne
Diyorum ki genetik sporla çok zor
Sporla başaran milyonlarca kadın var