Spor Futbolcu Messi'nin deprem için bağış yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Helal olsun böyle sporculara gerçekten duyarlı ünlü sayısı çok az? Futbolcu Messi'nin deprem için bağış yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. ronaldo ve messi ikiside yaptı 0 0 Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Ben Türkiye’ye para yardımı yapılmasına karşıyım. Sonuçta hırsızlar tarafından yöneltiliyor. 0 0 Yorumla
UNFORGETTABLE97 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Helal olsun. Yardım eden herkesin yüreğine sağlık. Kimse suclayamaz yardım yapmasa bile. İnsanlıkla ilgili bir durum. Böyle bi durumda içi yanmayan insan degildir. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
DenizAyse54 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl İşte Messi ` den , Tam Bir Futbolcu Sporcu Hareketi. Helâl Olsun. İnsanmış En Azından. 0 0 Yorumla
332468867097778 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çok para toplandı umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır 0 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Messi'nin büyüklüğü bu teşekkür ederiz sadece 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok güzel bir hareket. Helal olsun. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 970 cevap paylaştı. İnsan vicdanı olan herkes yapmali 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 420 cevap paylaştı. Helal olsun, teşekkür ediyoruz ne denebilir ki. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. helal olsun ❤ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ronaldo ve messi ikiside yaptı
Ben Türkiye’ye para yardımı yapılmasına karşıyım. Sonuçta hırsızlar tarafından yöneltiliyor.
Helal olsun duyarlı olmak iyidir
Helal olsun. Yardım eden herkesin yüreğine sağlık. Kimse suclayamaz yardım yapmasa bile. İnsanlıkla ilgili bir durum. Böyle bi durumda içi yanmayan insan degildir.
Bence de
İşte Messi ` den , Tam Bir Futbolcu Sporcu Hareketi. Helâl Olsun. İnsanmış En Azından.
Çok para toplandı umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır
Yardımsever insanlar her yerde var
Messi'nin büyüklüğü bu teşekkür ederiz sadece
Çok güzel bir hareket. Helal olsun.
İnsan vicdanı olan herkes yapmali
Helal olsun, teşekkür ediyoruz ne denebilir ki.
Böyle sporculara ihtiyacımız var
Helal olsun. İyi ki var.
Helal olsun 👏
Helâl olsun sana be adamsın
kime yapmış bağışı
Kral hareket
helal olsun
helal olsun ❤
Cok tatliiii
Olması gereken