https://www.bundlehaber.com/detay/c12eafc2-d4ce-48a3-bdca-4c3134bafc5e?l=1

Bu çok iyi bir haber bence neden derseniz kripto paralara ciddi anlamda adapte olunmaya başlandı. Bu da demek oluyor ki piyasa yükselecek. Özellikle spor alanında bu tip işler yapan CHZ adlı kripto parada artış olacak... Tabi yatırım tavsiyesi değildir bu yazdıklarım :)
Cevap
21Cevap
"Fan tokenlar", Chiliz blok zincirinde basılan tahsil edilebilir dijital varlıklardır ve Socios. com taraftar etkileşim platformu, dünyanın en büyük spor organizasyonlarının, taraftar nüfuz ve ödüllendirme ekosistemine bağlanmasını sağlar.
Kimse bilmiyor fantokeni 😂
Ama bana ilginç geldi beden kripto kabul etti acaba. Bu durumda PSG tokeni alınabilir belki kâr bekleniyor demektir...
Bu haber yayinlandiktan hemen sonra psg fan token aldim. Az biraz kâr elde ettim ama daha da yükselmesini bekliyorum. Bide Ronaldo yu alma beklentisi var simdi dünyada. Onu da açıklarlar ise iyi kâr kazandırır bana 😊
PSG Fan Token sahipleri için iyi bir haber o zaman. Zaten son günlerde aşırı değerlendi. Param olsa birazcık alırdım.
Güzel reklam artan Kripto para kullanımı futbola sıçramış Messi ön ayak olmuş bılundu👀
Fan token PSG uçsun diye yapılmış balon 🎈 bir kaç güne patlar
banane adam cebini dolduruyor sizde izliyonuz zengini malı fakirin çenesini yorarmış
gayet güzel..
öyle ya da böyle token, coin kabul görecek dünyada..
parayı laf edecek biri dğeil bence okadar serveti var yarısınıda öyle alsın adama koymaz ki.
Messi sayesinde PSG fun token için alıcı baskısı oluşturmaya çalışacaklar bu sayede daha çok insan duduklenecek 😀
Messi Messi Messi yeter yaa
Fan token ne allasen yok mu bunun Türkçesi
Güzel bir reklam politikası olmuş
Bende bi tane PSG vardı kaç oldu acaba
Fan token ne? 🤔
Ne düşünebilirim/düşünebiliriz?
O ne demek ki fan token
fan token yanındaki mi
Fan token ne
Almasa olmaz simdi
Bereketini görsün
İstediğini yapar beni ilgilendirmez