Efsane penaltı asisti
Kural dahilinde bir penaltı ama Türkiye'de olsa tekrarlatılırdı gibi geldi bana.
Kural dahilinde bir penaltı ama Türkiye'de olsa tekrarlatılırdı gibi geldi bana.
Kurallar dahilinde bir penaltı... Ama benim görüşüm bu tip bir penaltı kaleciyi şaşırtır o yüzden kaleciden veya direkten dönmedikçe ikinci bir futbolcu topa dokunamaz kuralı getirilmeli...
Aynen kural dahili olduğunu söyledim zaten
İddia da messi 2 gol atar oynayıp messinin bu hareket yüzünden 1 golde kalmasıyla kuponu yatan adama vicdanim sizliyor :)
Öylesi var mıdır dersin 😀
Şimdi benim de vicdanım sızladı 😀
Zayide teyzenin firikiği daha güzel.
kazete.com.tr/img/haber/haberResim30906.jpg.jpg
Çok havalıymış 😀
Off be kalecinin unutamayacağı bir gol olmuş sad. Sa. D
Kaleci hakem seyirci spiker hiçbiri unutamaz
aynen :D
Cevap
17Cevap
Tepki alacak bir şey yok bence adamlar çok zekice bir penaltı kullanmışlar. Messi de Ronaldoya güzel bir ders vermiş Ronaldonun takım arkadaşı gol atınca nasıl kıskandığını unutmadık hala.
Ronaldoyu niye kattın şimdi. Bazıları konu messi olunca ronaldoya çamur atmaktan geri kalmıyo sende onlardansın anlaşılan ama kıyas yapmıyoruz burda herkes kendine yakışanı yapar
Ben ne diyorum o hâlâ Ronaldo diyo ya
Ders vermişden ziyade çamur attın ne yazdığını bir tekrar oku
Kıskanmadığını iddia etmiyorum o kadar iyi videosunun arasından neden bunu paylaştın?
Bu ronaldonun karakterini ortaya koyan bir video. Ben Ronaldoyu takdir eden biriyim ama o kadar hırslı ve messiyle yarışamadığı için hırsından deliriyor bazen bu yanlış. Yoksa Ronaldo kötü bir sporcu değil sadece kazanmaya o kadar odaklanmış ki çocuk Ronaldoyu unutmuş
Ronaldo küçükken böyle değilmiş
https://www.ligtv.com.tr/haber/ronaldonun-iki-yuzu
Ben hırslı insanları seviyorum evet futbol takım oyunu ama belki kendini o maçta mutlaka gol atmaya odaklamıştı o yüzden sevinemedi önemli olan takımın golü takımın aldığı 3 puan hırs böyle bişey işte
Tekrarlanmaz. Bildiğin duran top. Atılalı baya oldu bu gol. Efsane oyuncu Cruffy'nin golüdür.
Burası Türkiye hangi kural düzgün uygulanıyo türk futbolunda adama göre takıma göre muamele
Kurallar uygulanmadığı için hakem hataları oluyo zaten
yoo normal penaltı o.. dünyada ara sıra örneklerı oluyo..
Evet çok normal
Madem öyle Suarez kullansaydı. Gösterişten başka bir şey değil..
Rakibin küçük düşmesi de var
fantazi meselesi. aslında neymar atacakmış ama suarez atmış
Yooo bu kuralida bilmicek hakem yok. tamam hakemler kotu ama bu kadarda degil
Bu kadarlar burda hakemler sadece genel kuralları biliyolar
Yok bunu bilirler. o kadar degiller. genel kurallari biliyolar diyosunda neyin ofsayt neyin penalti neyin sari neyin kirmizi kart oldugunu bilmiyolar. boyle nadir olan seyleri biliyolar
Sen iki yıl önceki donk pozisyonunu hatırlamıyosun galiba kuralda yazan kırmızı kart ve penaltıydı hakem bunların birini bile vermemişti neymiş ilk defa karşılaşıyomuş burda hakemlik bu kadar maalesef nadiri de bilmiyolar
Ama o pozisyonun aynisi chelsea macinda oldu gs nin orda noldu sari kart. demekki tek turk hakemleri degilmis o pozisyona o dudugu calamayan
İzlemedim onu link atsana aynımıymış bakalım
Netten bak. gs chelsea terry yaz cikar
Baktım ama pozisyon aynı değil burda topu diğer yöne orta sahaya doğru atıyo donk ceza sahası içinde adamın ayağında ki topa atmıştı. Burda da sayılmayan gol var ama yine kötü bir durum böyle oyuncuları futboldan men etmeli
Penalti degil ama bu pozisyon sari degil kirmizi kart yine ama sari cikti demek istedigim bu. ikisindeki amacta ayni. ayni yazdimda benzer yazcaktim o ustteki yorumda.
paslı penaltı, değişik olmuş. :-)
Aynen
Valla cok iyi yaptı 😄😄 Eğlence kattı
Aynen 😀
ilk gördüm zaten şok olmuştum ya :)
Tam messiden beklenen hareket ama
barcelonadan beklenir penaltıda bile pas yapıyolar
Bu güzeldi 😀
Kural hatası yoksa gol
Kural hatası yok ve gol sayıldı zaten
Ronaldonun gol krali olammasi icin
Bilemicem artık