David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin Lionel Messi'yle sözleşme imzalamaya yakın olduğu belirtildi.

David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'nin Lionel Messi'yle sözleşme imzalamaya yakın olduğu belirtildi.
Ronaldo'nun R si olamaz derken şaka yapıyorduk adam 38 yaşında hala meydan okumaya aç aklında yapamadıkları var Messi de Parise gitsin Fransada şampiyon olurlar her sene 😃 Amerika'ya gitmez bence Barça ya dönecek
Messi ona kıyasla daha rahat adam 😂
Bana da gitmez gibi geliyor ama bakalım.
Messi paranın kuklası olmuş 😃
Arjantin milli takımının maçlarını gece yarısı uykumdan feragat ederek izleyen ve sabahları kalktığımda da ilk baktığım haber içeriklerini oluşturan şeylerden birisidir Messi haberleri ve net şekilde söyleyebilirim ki yalan bir haber bu.
PSG kendisine 2025 yılına kadar sözleşme önermiş, Barcelona geri isteyen kulüpler arasında ama artık Laporta yüzünden gitmeyeceğini yakın arkadaşlarına söylemiş. Bu takımların dışında sezon sonu sözleşmesi bittiği için Manchester City ve Chelsea kulüpleri de ilgileniyormuş fakat Dünya kupasından sonra da bekleyip sezon bitince karar vereceğini duyurmuştu.
Eline sağlık 🙂
Arttıran olmazsa eig'lik yazmışsın 😂
Ben de zannetmiyorum ama hayat bu, bakalım...
Eyvallah sağolasın.
İleride belki gidebilir ama şu an erken.
İnşallah kariyerini de Avrupa da 50 yaşlarında falan bitirir.
50 görür mü sence?
Sigara içen ve göbekli hallerini hatırlıyorum, bana göremez gibi geliyor 😀
Şakasına dedim de keşke görse ya.
Eski oyuncular yok zaten yani ne bileyim şu an piyasada Zidane gibi İniesta gibi oyuncular pek yok ve bana göre estetik futbolun Tanrısı bu adam.
Futbolu bırakırsa muhtemelen bende büyüj ölçüde bırakırım futbolu onun için ne kadar oynarsa o kadar iyi benim için.
Ben de isterim bunu.
Fakat çok doğru ifade ettin "estetik futbolun Tanrısı" ve böyle kişiler yani yaratıcılığı yüksek kişiler genelde diğer konuları pek önemsemiyorlar ama bakalım...
Messi hastasıymışsın yalnız, güzel 😀
Öyle ya severim kendisini.
Bu haberin gerçeklik payı-0000000. Eğer bu haber gerçek olsun bende Fenerbahçe forması giyip gezeceğim. Fanatiğin uydurduğu haberler 😂
Bak bunu unutmam haberin olsun 🤣
Olur, unutma. Peki haber yalansa sen ne yapacaksın?😂😂
Haha, güzel 😂
Ben bir şey yapmayacağım çünkü iddiada bulunmadım, yemezler 🤣
😂😂😂
Cevap
4Cevap
Bence olabilir ama haber doğru mu bilmiyorum
Her şey olabilir Beckham takımının reklamını yapıyor bile olabilir 😀
Beckham reisten beklenir :D
😂
Amerika görsün beyimiz kültürlensin dünyayı tanısın :D