Bir sıcak gelişmeyi belirtiyorum, yarım saat önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Barcelona, Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin takımdan ayrıldığını açıkladı. Herkes şimdi Messi'nin hangi takımda oynayacağını merak ediyor. Kulübün Sosyal medya hesabındaki açıklamaya göre; "Tarafların anlaşmasına rağmen, kulübün ekonomik durumu ve La Liga düzenlemeleri sebebiyle Barcelona, Messi ile sözleşme yenileyememektedir." Messi, yakın zamanda PSG'nin yıldızlarıyla bir araya gelmiş, bu aynı zamanda Messi'nin fransa'ya gidebileceğine dair yorumlanmıştı. Transfer döneminin başından beri, sözleşmesi sona eren Messi ile Barcelona arasında görüşmeler sürüyordu ispanyol basınına göre görüşmeler de anlaşılamayınca Messi, kendisine gelen teklifleri değerlendireceği belirtildi.
Sizce efsane isim Messi'nin yeni adresi neresi olmalıdır? Hangi lige hangi takıma gitmelidir?
Bir devrin sonu! Barcelona, Messi'nin takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Sizce yıldız ismin bir sonraki durağı neresi olmalıdır?
Messi ya bırakır ya da psg veya Manchester city'e gider bence. Anca onlar alabilir messiyi. Yıllık 70 milyon euro alıyormuş kim karşılayacak adamın ücretini?
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Bir devrin sonu! Barcelona, Messi'nin takımdan ayrıldığını resmen açıkladı. Sizce yıldız ismin bir sonraki durağı neresi olmalıdır?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence tamamen zirvede iken futbolu bırakmalı.
Başka takıma adapte olana kadar kendisine karşı kullanılan efsane kelimesini unutturabilir.
Lionel Messi Galatasaray'da!!! 😏
Adana Demirspor'da desen inanırdım da buna inanmam 🤭
David Luiz transferinde Adana'ya rakip çıktı... Real Madrid... biliyor muydun?
Sen söyleyince öğreniyorum futbolla ilgili gelişmeleri 🤭 yani Madrid mafyasının Adana mafyası ile savaşa girmesi an meselesi desene 😂
David Luiz'in hiç düşünmeden Adana'ya gitmesi lazım. Neden söyleyim mi? 😏
Neden?
Düşünürse sıkıntı... dhsksksk
Ya öf sjxjdjcjdjf
Ahahaha 🤣🤣
Mesai emekli olmadı mı daha yeter artık bırak bea😂
Buffon, 43 yaşında oynamaya devam ediyor... beterin beteri var 😂
Messi ya bırakır ya da psg veya Manchester city'e gider bence. Anca onlar alabilir messiyi. Yıllık 70 milyon euro alıyormuş kim karşılayacak adamın ücretini?
21 sene sonra Barcelono'dan Messi'yi koparan Rabbim bizim de beklediğimize kulak verir mi, diyen bir duvar yazısı okumuştum🤣🤣
Ronaldoyla aynı takıma gitsin bari son bir defa görelim ikisini aynı anda
Ronaldo'nun yanına gitsin. Bari ölmeden önce ikisini birlikte izleyelim be.
Ankara bence sjdj ankarada bi takım messiye teklifte bulunmuş 😹
İngiltere’ye gitmesini isterim
Hangi takıma yakışır?
Newcastle United
psg olursa mükemmel olur
Bir devir daha kapandı...
Bence zirvedeyken bıraksın.
Akhisarspor kulübü
Dur hele Aksihar gibi bir takımın formasını kimse üzerinde kolay kolya taşıyamaz Messi'nin Akhisar'ı ikna etmesi lazım... dkdkdk
jsksjsksj
Kimse kulüpten daha büyük olamaz. Messi de dahil... djdksk
O zaman Messi'yi Erzincanspor'a alalım
Erzican küçüktür mü demek istiyorsun? Erzincanlıları karşına mı almak istiyorsun? Ksksks
Ben erzincanlıyım, kendi topuğuma sıkmam sjlsksn
Erzincanspor varken Psg, manchester city veya liverpool da kimmiş zaten... djdksk
Aynen öyle ndlsks
benim takıma gelcek ;)
Nasıl yani 😃
benim alt takımımlara gelcek :D
Alt takımı derken? 😃
Kulüp tam gotluk yapmsi
aldığım duyumlara göre galatasaray'a gelecekmiş
Mancheste city
PSG ye gidicek gibi hissediyorum.
emekli olmalı artık yeter @mk
Sen bunu Buffon'a söyle adama 43 yaşında hala oynamaya devam ediyor 😂
buffon bırak artık s. ikecem