Evet arkadaşlar Beşiktaş - Alanyaspor'u Cenk tosun'un yıldızlaştığı maçta 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan daha aldı ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Alanyaspor'u Cenk tosun'un yıldızlaştığı maçta 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan daha aldı ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı! Maçı nasıl buldunuz?

Son yıllarda gördüğüm en güzel oyunu oynadı ve en güzel galibiyeti aldı Beşiktaş. Fark 10 olmasa şu oyunla şampiyon net olarak Beşiktaş diyebilirdim.
Beşiktaş sezonun en güzel maclarindan birini çıkardı. Şenol Güneş Cenk ve Delle Allinin performansını çok yükseltti. İsmail döneminde 10 maçta 1 gol atan Cenk Şenol güneşle 11 maçta 9 gol atti.
Gedson zaten her maçtaki gibi iyiydi. Muleka ise etkisiz kaldı nedense takıma adalte değil. Aboubakar ın enfes golu ofsayt olmasaydi keşke. Son 5 maçın hepsini kazanan Beşiktaş içeride Galatasarayı yıllardır yendigini düşünürsek şu an liderden 4 puan geride ve rüzgar arkasında.
Aynen kardeşim, beşiktaş'ı yarışın dışında görenler bugün beşiktaş'ın da yarışta olduğunu net biçimde gördüler! Şenol güneş farkı hissedilmeye başladı, ve sezona eğer bu hocayla başlansaydı şimdi değişik şeyler konuşuyor olabilirdik. Ama her şeye rağmen ne şampiyon belli ne de kaybedilmiş bir şampiyonluk var, yani yarış beşiktaş'ın içinde olduğu şekilde devam ediyor...
Beklediğim bir sonuçtu. Şenol hoca sonrası çıkışa geçeceğini düşündüğüm Bjk sürekli olarak evinde yendiği Alanyasporu tekrar yendi. Sonuç kaçınılmazdı. Zira deplasman karnesi kötü ve bol gol yiyen Alanya'nın o stattan galibiyeti geçtim beraberlik alması yüzde 10 gibi bir şeydi. Sonucu belliydi kısaca
Attıkların dan fazlasını kaçırdılar Alanya gerçekten aşırı saçma oynadı 5 büyük takıma karşı kaleden oyun kurarak çıkılmaz defalarca kalelerin önünde top kaptırdılar uzun topla çıkmamak için inat ettiler az bile yediler
Cevap
14Cevap
Güzel maç
Bu sezon izlediğim Beşiktaş'ın en iyi performansı olabilir. İyi oynayıp kazandık
Beşiktaş baskılı oynadı karşılıklı güzel ataklar vardı ama abounun pozisyon ofsaytmiydi dikkat etmedim
Alanyaspor un kalecisi gol yemek için her şeyi yaptı bugün Alanya oyuncular inanılmaz hatalar yaptı sonuç kaçınılmaz
Beşiktaş'ım güzel oynadı, Alanya'da kaçırdı
İç sahada bir başka oynuyor beşiktaş valla. Ama Alanya da 7 tane net gol pozisyonuna girmiş. İnsan birini atar bari be
Cenk kafaya koymuş takımı arşa çıkaracak :) dele hayata geri döndü sadece kazanmamıza değil buna da sevindim ve tabii ki ABOUBAKAR
Ilk yari o kadar belliydi ki demistim 2 3 e gider diye oylede oldu zaten
Ölürüm ölürüüüüümmmm❤️🦅🦅
Maçı izlemedim ama tebrikler
Yanina abubakar da geliyor simdi
Beklentimden farklı gelişmiş tebrikler Bejeke
Beşiktaş şampiyon olur bu yıl
Güzel bir maçtı
Harikaydı
Normal
Maçı değilde futbolcuları beğendim zksksk
Şampiyonluk şansi BJK nin yok pek
İzlemedim