Diğerleri neden saldırdı anlamadım teşekkürler ben gidiyorum spora )
Neler yaparsam değişir iyi bir sonucu olur mu diye sormuştum
Bu vücut kaç ayda incelip sıkılaşır? ve bu vucuttan bişey olur mu? Hangi hareketleri yapmalıyım? Bide ek olarak yüzmeye de gidicem haftada 1 kez
Kaslarım aşırı zayıfmış bide benim
En son halim bu
Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim))

Sara Forsberg diye Finlandiyalı bir kadın var.
Kendisinin dana gibi kiloluyken nasıl inceldiğini görüp kendini böyle küçümsememeyi öğrenebilirsin
Spor idman falan da değil, kız sadece düzenli yürümek ve boğazını tutmak ile başarmıştı bir de bunları
Şekillenmek için düzenli bir şekilde spor yapman gerekiyor, ağırlık antrenmanı özellikle. Korkma öyle kaslanırım falan diye, kızların kaslanması inan çok zor. Vücudun şekilsiz, popo/bacak antrenmanı özellikle yapman gerekiyor, paran varsa özel PT tut kendine ve o şekilde çalış. Bir seneden önce gözle görülür bir değişim görebilirsin ama asıl sonuç bir seneyi aştıktan sonra görülür. Zayıflamayı aklından çıkart, şekillenmeye odaklan. Kendim de pt olarak söylüyorum sana.
Ağırlık çalışmam yasak benim yani bişeyi kaldırmak açısından özellikle
Kilom çok fazla ama
Kas oranım da çok zayıf benim özel için param yok en azından şu an için
Bacak popo için ne yapabilirim
En büyük sorunum benim popoda sonra bacak ve bel karın kısmımda
Fitnes kötü mü olur ki
Skolyoz olduğu için bende ağırlık kaldırmam yasak diğer şeyleri yapabilirim mesela özellikle bacak çalışabilirim
Bazı şeyler genetik vücut şekli kıvrı gibi bende öyle ama sporda harika bir şey sporla desteklemekte ayrı güzel oluyor bence sporu dene daha farklı sonuç alırsın ama tamamen kıvrım vermez genetik ama kalça bacak bel vs daha çok ince olabilir
Genetiğim iyi değil mi yani
Evet meme küçük mesela bel de ince değil kare şeklinde biraz vucudum
Ama zahıflayıp sıkılaşabilirim
Ay yıl bir şey söylemek zor. Ama spor hayatının her anında olmalı. Fakat tek başına bir şey ifade etmez eğer yağdan vermek istiyorsan BESLENME düzeni şart.
Cevap
88Cevap
2-3 ay sürebilir
Teşekkür ederim sorularıma mantıklı cevap alıyorum hep senden ya)
diyet yapabilsem bide güzel olur
Rica ederim. bence vücudun zaten iyi ve güzel görünüyor belki yap oranın sana fazla geliyor olabilir. bunun için de hem spor hem diyet bir arada yapmalısın. ama her gün spor yapma ayda çok zorlama kendini. bazen dinlenme günü olsun. birde diyet yaparken çok aç kalma yoksa kas kaybedebilirsin. protein içeren besinleri tüket.
Çok teşekkür ederim gerçekten haklısın şimdi hatırladım yazın hocam da öyle diyordu şimdiki kaldığım şehirde o yok
Ve vücudumu beğenmiyorum ben 🥺demekki çokta kötü değilmiş😇
Rica ederim, bence beğenmelisiniz yani gerçekten güzel :) 😇
🫶🏻
bir vücut şu kadar da böyle olur bu kadar da böyle olur diye bir şey olmaz kimse bunu kesin olarak bilemez çünkü senin yaptığın sporun programı, kendini ne kadar zorladığın, nasıl beslendiğin, dinlenmen, aldığın mikrolar ve makroların kalitesi. O kadar faktör var kı anlatamam.
ama şu gerçek ki disiplini sürdürür bu dediklerime dikkate edersen kas oranını arttırırsan tabi ki estetik bir görünüme kavuşacaksın. Bu işin 1. kuralı disiplindir dediklerimi uygulaman ve düzgün yapman gerekir ( daha iyi verim için )
daha sonrasını zaman bırakacaksın yapman gerekenleri yaptıktan sonra vücudun seni ödüllendirecektir illaki.
Yüzme güzel bir tercih olmuş eski yüzücüyüm gerçekten katkısı çok olur.
Bem de çocukken yüzdüm 3 4 sene kadar sonra bıraktım
Vucudumu beğenmiyorum aşırı maskülen sanki zayıf sıkı vucut olsa iyi olur benim için
istediğine ulaşmak için pes etmek nedir bilmeyeceksin, araştırmacı ol :D başarırsın.
Alınmana gerek yokmuş 😍🥳
Teşekkür ederim inşallah ya olur
@frenchgirl16 yok muymuş iyi alınmıyorum o zaman ❄❄😂
Evvvet 🌸🧚🏻♀️
@frenchgirl16 🦋🦋
Herkes çok mükemmelmiş gibi oturduğu yerden yamuk fizikleriyle yorum yapmış bir kere spor istiyorsan önce motivasyonunu yüksek tut hiç düşürme spor yaparsan özgüvenin de gelir bende fiziğimi sporla destekledim genel de ağırlık kaldırdım ve yulaf tükettim ama ben kilo almak için yapmıştım gideceğin spor salonunda ki hocan zaten anlatır her şeyi kafanda şüphe kalmasın istediğin fiziğe ulaşabilirsin
Teşekkür ederim
Üzdü yorumlar biraz ama olsun 2 sene önce 79dum mesela şuan70im 58 falan olmalıyım
Maalesef ki ağırlık kaldırmam yasak
Fitnese gidiyorum şimdi güzel olurum umarım))
Ben erkeğim 1.70 boyunda olduğum için spor salonuna gidemiyorum eziklik hissediyorum öz güvenim yok
Yorumlara inat ve en önemlisi kendin için en sağlıklı olanı yaparsın sen ben sana inanıyorum öyle zayıfladığında deri sarkması olacak bir kilon bile yok gerçekten 58 çok yakışır diyetle sporla zaten hedefine ulaşırsın başarılar diliyorum ♥️
@PaulMartinez inan orada bulunan herkesin amacı zaten sağlıklı olmak ve iyi bir görünüme sahip olmak bu yüzden kimse seni yargılamaz hakkında bir şey düşünmez boyun normal kısa asla değilsin bu yüzden fiziğinle desteklersen özgüvenin kendine geliir
🥰teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ricalar ediyorum ♥️
Disiplin şart. Vücudu şekillendirmekten ziyade bir alışkanlık haline getirmekte fayda var. Benim disiplin konusunda sorunum olduğu için başladığım her şey yarım kalıyor. burada yazanlara bakma hepsi asosyal pc başında oyun oynayan insanlar. Sporu hayatına sok bir daha da çıkartma. Başarırsın. Başaramayacağın bir şey yok. 🥳🧚🏻♀️
Çalışıyorum yavaş yavaş kendimi geliştirmem gerektiğinin farkına daha yeni vardım
Teşekkür ederim ♡
😊
üstüme alınayım mı alınmayım mı şimdi ben ed Pc başında oyun oynayan bir insanım :D
Eğer kırıcı bir yorum yaptıysan alın yapmadıysan alınma 😂🥳
🤣🙃🙃🙃
Ay olarak bir şey diyemem ama iyi bir spor salonu ve hoca ile kısa sürede iyi sonuçlar alınabilir
Vücut kötü değil belki dediğin gibi sıkılaştırmak iyi olur
Yüzme çok iyi, güzel düşünmüşsün 😊
Şimdiden başarılar iyi sonuçlar alman dilegi ile 😊
Çok mu kötü duruyor şu an
Önemli olan senin beğenmen
Beğenmiyorsun zaten o yüzden spor iyi gelir
Haklısın))
😊😊😊👍
Daha mantıklı oldu 😂
Neden olmasın? Spor yapmak her insanı sağlık açısından çok etkiler
İş sadece spor da bitmiyor tabi ki yediğin içtiğin şeylere de dikkat etmeniz gerekir
Spor hayatında başarılar umarım istediğin seviyeye ulaşırsın 💪😊
Teşekkür ederim
6 ayda gözle görülür fark olur bir iki yılda on numara olur
şu an peki çok mu kötü ve kadınsı olabilir mi vucudum
Anladım Çok kötüsün diyenler üzdü beni
Teşekkür ederim))
Herkes kiza laf atmis? Siz kimsiniz ya mis gibi hatun sporla da istedigi gorünume kavusur
🙈Ayy utandım beni korumaya çalışman utandırdı hahhah
Öis gibi değilim tabi ama hiçbir şey yapmamaktan iyidir bişey yapmam))
Çok sağol)
Gerçekten profosyonel iş yapacaksan birinden yardım al ve yeme içmene dikkat et spor yapmak önemli ama diyet programında bir okadar önemli
Özellikle kalça kaslarına ağırlık versen iyi olur popun düşük ve yuvarlak değil ama genel olarak vücut hatların kötü değil sporla tam şekillenirsin.
Teşekkür ederim ben de en çok popomu beğenmiyorum
İradeli ol kendine güven bende spora yazıldım yarın gidiyorum bir tek akbile para yüklemek kaldı evet herkesin gövdesi farklı zayıflayabilirsin.
İnşallah sana da başarılar)
Olurrt ben de hantaldım 2 haftadır filan spor yapıyorum ve her türlü etkisini hissedeceksin merak etme
İnşallah
İyi bir spor hocası, vucuduna ve fizyolojine uygun bir program ve bu programa tam uyum ile, gayet güzel bir vucuda sahip olabilirsin
İnsanlar saldırmak için bahane ararlar zaten, sen takılma bilincsiz yargilayanlara
Özel hoca değil ama ilk geldiğinde ölçülerini alıyoruz sonra da program çıkarıyoruz demişti böyle olur mu acaba
Özel hocaya gerek yok zaten, gittiğin salondaki hocalar yeteri kadar donanimliysa problem yasamazsin.
Teşekkür ederim
Soruyu da silicem insanlar neden böyle saldırdılar anlamadım ve üzdü açıkcası
Fitnıss hariç her siporu yapabilirsin
Neden çünkü çok zayıfsın ve tahminine göre 48 kilo sun bu sebepten Fitnısss sana ağır gelir
Ne bilim zayıf duruyo
Dalga geçilecek konu mu ya
Hahahhs yooo değil
Senin omuzlar geniş sen haftada 3 defa gitsen günlük iki saat 1 bucuk ayda tıg olursun günlük tembolu kosuda ekle yüzme içinde
Genetik bende sanırım bu bide 3 4 sene yüzme geçmişim var ama çocukken)
1.5 ayda ne olurum onu anlamadım şimdi iyi bişey mi bu kötümü bişey mi hmm
Diyet yapamıyorum ben sorun burada daha çok ama hiç spor yapmamaktan iyidir diyete de yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum
Neyi değiştireyimm))
Kilolu değilsin ama sıkılasirsan basen vs daha iyi gorunecegini düşünüyorum
70 kiloyum ben ama
Olabilir. Resimde gördüğüm kadarı ile dışarda görsem bu kız kilolu demem. Kilolu olmak farklı bnce ya. Az basenin olunca , ya da az balık etli olunca kilolu olunmaz ya. 5-6 kilo versen tammdr. Çok da zayıf olunmaz
Göbek var bende diğer yerlerde de var tabi kas yok bide o yüzden spora başlamak istiyorum
Kaç aya sıkılaşır ama bilmiyom
Bı 6 ay sabret değişimi fark edersin kesinlikle
Tamam 6 ay denicem teşekkür ederim motivasyon sağladı bana
İnşallh istedigin vücuda ulaşırsın 🙏
Teşekkür ederim 😇🥰
Spor hiç ilgi alanıma girmiyor ama neden bir şey olmasın ki olur ve bence spora da ihtiyacın yok gibi
Kendine neden haksızlık yapıyorsun bence muhteşem bir vücudun var güzelliğin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor
Çabalarsan her şey olur yeter ki iste olumsuz yorum yapanları aldırış etme 🙂
🥲umarım
Sana kötü yorum yapan ya senden daha kötü ya da laf olsun diye konuşanlardır. Boşuna üzme kendini. Gittigini salonda hocalara danış fizigin o kadar kötü degil bir kaç ayda her erkegi geç kadınların bile dönüp bakacağı bir vücut elde edersin. Sadece sıkı çalışıp diyetine dikkat etmen lazım. Eğer gittigin salon kaliteli ise hocalar zaten ne yapman gerektiğini anlatır.
Şimdiden başarılar sana inanıyorum. ☺️
Kalitesini tam bilmiyorum büyük bir yer biraz diğerlerine oranda ve kalabalık biraz hoca da çekinme bize sorabilirsin dedi sıkıntı yaşarsan
Yani travesti diyene inanamadım burada daha kötü fizikte olanlar da var bişe denmiyor onlara neyse)
Büyük yer olması bir şey degiştirmez kendini şişiren hoca oluyor çevremden biliyorum 6 ay da. 0 bilgi ucuz maaş free salon avantajı kız düşürmek için falan. gittigin salonda insanları gözlemle gerçekten birilerine yardımcı olmaya çalışan insanlara sor.
Biraz hoca öyleydi eski ilişkisinden biraz bahsetti mesela
Haha yol yapiyor işte 😂 Dikkat et ona derdi sana yardımcı olmak degil. Salonlar onlardan dolu. Piyasada hoca olmadıgı için salon sahipleride böyle tiplere katlanıyor maalesef.
Hoca dedi Bunu bana
Yazdığını tam anlamadım ya da ben
Sana yürüyor yani amacı sana bilgi vermek degil derdi seni tavlamak
Ama hoca bu nebileyim yani tuhaf o zaman başka bi salona mı geçeyim ben
Tek hocamı var? aylık üyelik mi aldın yoksa 6 ay? 12?
1 aylık ama ödemedim henüz
Tek hoca yok 2 kişiler
Fit station-Mac fit gibi yerleri tavsiye edebilirim
Fit stationun sadece bayanlara özel bölümü var diye biliyorum
Karışık olması sorun değil benim için
Gittiğim yer bufalo
Bide soruyu kaldırcam sinirim bozuluyor hahah
Ama bayan hocalar senin neye ihtiyacın oldugunu menfaatsiz bir şekilde yardım eder bide bu açıdan düşün 😉 sen bilirsin başaracagına inanmiyorum pes etme ☺️
Teşekkür ederim
Rica ederim
Çok rahat şekil verirsin vücuduna güzel sonuç alırsın merak etme
Umarım)))
Düzeni sağlarsan istediğin formu bulman 3 ayını alıcak bu kadar net 👍
Bazı yorumlar üzdü (
kilolu değilsin sadece vücudunu sıkılaştırmalısın çok şanslısın sıska olmaktan iyi
Kas diye bişe yok bende o yüzden kötü duruyor
İnce olmakta güzel öyle deme
kanka ben 45 klioluyum hiç güzel değil, kilo almak için çok uğraşıyorum ama alamıyorum o yüzden sen şanslısın sende kötü durmuyor sen öyle sanıyorsun
45 iyi ki sen de kendini beğenmiyorsun sanırım
beğenmiyorum biraz
Üzülme be gerekiyorsa yap değiştiremiyeceğin şeyler için üzülmeye değmez))
incelik degil de sekil almasi lazim. 5-6 ay
5 6 ay disiplinli olabilir miyim hiç bilmiyorum ama bidefasında 2 aylık sporla zayıflamıştım baya
Evet hem zayıflamalıyım hem de kas oranını artırıp sıkılaşmalıyım
☺️teşekkür ederim
Aslında çok güzel görünüyor. Biraz sikilassan yeterli
Evet işte 10 kilo verip sıkılaşmalıyım nasıl olucak hatta olucak mı bilmiyorum
Kendini fazla yorma spor ve diyet ile harika olursun
Kaç aya işte onu sormuştum bide benden bişe olur mu ben beğenmiyorum kendi vucudumu
1 bilemedin 2 ayda süper ötesi olursun
Hmm denicemm
Diyet yapabilsem bide))
Hazır yiyecek cips abur cubur yeme. Meyve kuru yemiş ye
🥺depresyondaydım daha yeni çıkıyorum))
Sevgilinden dolayı mı
Hayır
Himmm konuşalım istersen
Olur mu derken neden olmasım siz umutsuzsanız başlamayın
Bence ideal vucut fazla zayiflayacam diye ugrasma yuzemeye git sadece yeter bence
Vucudun güzel. Ama istiyorsan tabiki sporla daha iyi yapabilirsin
Vucudunda birsey yok ki cogu kadindan daha diri guzel bir vucuda sahipsiniz
her vucut sporla afet haline gelebilir. onemli olan beslenme
iyi kanka 4-5 ayda düzene girersin. umutsuzluğa yer yok
3 ile 6 ay arasında vücudun güzel bir şekil alabilir kardiyo ile
spora gerek bile yok zaten inanılmaz bir bel altın var. Kalça sıkılığı ve dolgunluğu inanılmaz. Bel de ince. En fazla squat çalışarak daha fazla kalçayı salabilirsin dışarı
Harikasın ve kendinle barışık ol
🥲saldırdılar resmen soruma teavs olmadığım kalmıştı o da oldum tövbe töbe
Bu tayt niye abartılıyor bu kadar herkes paylaşıyor neyse manyakmıdır nrdirler
Gayet etlisin. Çoğu kişi böyle balık etli sevmiyor mu.
Balık et değil bu şekilsiz biraz
Güzelsin işte sıkma canını. Çok kardio falan yapıp kalbini yorma. Ufak ufak kas çalışabilirsin. Hafif sıkılık için. Ki gerek yok bana göre böyle iyisin.
Sıkı gibi, kadınlar güzeldir zaten azizim. Nasıl mutluysan odur.
Sıkı çalış faydalı olur.
vücut zaten normal kendinizi kasıp neden kalıba sokuyorsunuzki
Sağlıklı vücuda sahip değilim çünkü
sağlıklıdan kastın ne rahatsızlığın var?
Kilom var işte 10 15 kilo fazlam var
Bide skolyoz var onun için zayıf olmalıyım ve stres te yapıyor bu bende
fazla kilon yok diğerini bilemem öyle bi mecburiyetin varsa yap o zaman geçmiş olsun
Ya bi defol kimse saglikci degil git yallah foktora
Kısa sürede güzel sonuç alabilirsiniz bence diyet yapmayın derim
Bir tık daha zayıflaman lağzım ne oran var ne orantı ☺️
Hahaha evet öyle biraz
fiziğin ztn gzl.. bikaç ayda daha da guzel olur inş.. spor ve diyet şart tabi.. spor hayatında başarılar dilerm..
Bence vücudun gayet iyi , yapman gereken sadece beli inceltip , bacakları sıkılaştırmak. Bunun için bol bol karın hareketi yapmanı öneririm
Vücudun güzel ideal aslında sen cok zayıf olmayı seviyosun bence
Spora ek olarak kaslarını güçlendirmek için balık yağı kullan
Fiziğin mükemmel ötesi bence fazlada zorlama kendini gayet iyisin
Bacaklar kalın. 80 dakikalık tempolu yürüyüş öneririm
Şapşik yani biraz vücudun 💃💃
Nesi şapşik
6-7 aya bir şey ler olur
Çok mu kötü böyle peki
Hmm anladım
İyi görünebilir mi peki 6 7 aya
Sevindim bazıları çok kötü demiş sence de öyle mi yani kadınsı değilmiş iğrençmişim öyle mi duruyor kenardan
Neden kaba davrandın ki şimdi
Evet 19yaşım var napim sen büyüksen)
Biraz maskulen duz ama illaki olur
Karakter olarakta maskülenlik var bende
Belli dış görünüşünde de yansımış ama bu kötü bir şey değil yanlış anlama gayet düzgün bir şekilde sporunu yapıp hoş bir fiziğe sahip olabilirsin
Denicem
Başaricaksin inaniyorum boy kilo kacti
166 falan boy 70kiloyum
Klona göre vücudunda çok güzel Durmuş kilo alma biliyor musun yani maskülen Durmuş yağlı değil yanlış anlama benden yukarısında göremediğim için göğüs ve omuz kısmına bir şey diyemiyorum
Ortadan ikiye ayrılıyorsa olur 😂
Ne ayrılıyorsa
odun gibi biraz güöt dümdüz one
Napim)
2-3 aya şekil alır
Kız sen beni dinle
Denerim
Popona ne koydun sen 😂
Hiçbişe
Üst kıyafeti mi soktun
Evet ama o popomun kendisi hsjsjsnsk
Kız öyle popo mu olur sarkmış m. eme gibi 😂😂orada bir cikintu var doğal olmayan 😂
Hepsi siyah ya yanlış anlaşılıyor orada o yüzden
Popom şekilsiz işte
Öyle bir şekil olamaz.. aşağıda çıkıntı var.. içine pok düşmüş gibi 😂😂
İyy iğrenç ya popom yan duruyo o yüzden off
Oraya bir şey girmiş.. kıyafet uzantısı olabilir
İç çamaşırı belki sıkıştırmış olabilir
Olabilir
Toto sağlam çivi iyi çakılır
Sende yok kıskanıyorsun benimkini
Estafurullah kasan sağlam
Arkadan işe yarar aynen
Nee yarıyo