Çok istiyorum başlamayı hem sağlık hemde kendimi daha iyi hissetmek için. Ama bazıları zaten görünmeyecek diyor saçma değil mi? Karın ve sırt ya da kol çalışmayı düşünüyorum sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Benim kaslarımda sırtım da gözükmüyor ve kimseden de eleştiri aldığım yok annem dışında öküz gibi oldun diyor hep bana kendini geliştirmek insanı daha iyi yapar
Sende öyle yap kimseye aldanma ne derse desinler benim omuzlarım vs. Heryerimi geliştirdim ve şu an tam formumdayım01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgünahları dert ediyorsan uygun şartlarda gidebilirsin tabii, kadınların kadınlara diz kapağıyla göbek hizasının haram olduğuna dair yaygın fetvalar var yani üst bacağının ve kalçanın belirgin şekilde gözükmemesine dikkat etmen gerekiyor.
sadece kadınların olduğu vakitte gitmen gerekiyor. gitmek istiyorsan gidebilirsin kurallara dikkat ettiğin vakit, sana iyi gelir
ha yok ben bunlara dikkat etmem, tesettür yeterli diyorsan sen bilirsin
bildiğin gibi alkol alan, zina yapan tesettürlüler de var00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de tesettürlüyüm seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Ama bu tür şeyleri dert etme, uygun giyineceğinden eminim ztn insanlara bakma kendini iyi hissetmek için yap bunu boş ver kim ne derse desin. Ayrıca görünmez ne demek ya sen spor yap bakayım bir elbise giy nasıl da tay gibi görünürsün, hemen başla aslan kankam benim
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun çok sevindim böyle düşünmene ama ne bileyim :/
Cevap sahibi+1 yılÖzgüven problemin var senin ben de öyleyim biraz..
Soran+1 yılAslında özgüven değil kendime güveniyorum sadece saçma sapan düşünen insanlar neden öyle düşünür onu anlamıyorum
+1 yılZaten görünmeyecek mi? Spor sağlık için yapılır ona buna ne kadar sıkı olduğunu göstermek için değil nefret ediyorum bu düşünceden.
Sana verilen hediyeyi süslemekten daha iyi ne var? Başla hemen00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
61Cevap
+1 yılKim diyor yapamaz diye? 🙄
Bazıları görünsün diye yapıyorlarsa o onların sorunu senin değil.
Spora başla yardımcı olurlar, çekinme. 👍🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılYa en basitinden soruma gelen yorumlara baksana tayt giyme şu bu ne bileyim :/
- +1 yıl
Yahu takma özellikle buradakileri hiç takma. Tayt giyersin basenlerini kapatacak bir üstle çokta rahat olur. Senin ne istediğin önemli, kimin ne dediği ve düşündüğü değil.
O eleştirenler kendine bir baksın. Sürekli insanları kategorileştirmeye gerek yok.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ♥️ ben sadece öyle düşünenler neden öyle düşünüyor onu anlamiyorm
- +1 yıl
Rica ederim. 🙂
Fesatlık diyelim...
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer senin kendine saygın olmazsa diğer insanlar sana niye saygı duysun. Yani, tereddütlü olmak veya olmamanın hiçbir önemi yok. Sakın böyle saçma düşünceleri aklında getirme. En azında Karma olmayan spor yaparsın. Sana tavsiyem ise aletli pilates. Bu vücudunu sıkı ve çok seksi yapar. Bu da senin kendine olan güvenini müthiş arttırır.
tamam mı gizlicik😊😊11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlığın önüne ne tesettür nede başka bir şey geçer. Kaldı ki spor yapmak için tesettürde bir engel değildir. İlk başta insanların bakışları ve ortama alışma süreci uzun gelebilir ama herkes bir yerden sonra alışır. Bence tereddüt etmeden başlayın
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıyafet konusundada ne giydiğinin ne önemi var. İstersen çarşaf gibi bol bir şeyle git. Spor yapan daracık giyinicek diye bir şey yok. Bunları normalleştiriyorlar maalesef.
Soran+1 yılEvet kesinlikle yani normalde de eşofman giyen biriyim orada da giyebilirim bence
+1 yılMahkeme salonuna şapka ile giremezsin. Muhtemel olasılıkla mübaşir seni uyaracak ve sen de çıkarırken burun kıvırmayacaksın. Buradaki şapka bir aksesuardır.
Ama aynı mahkeme salonuna başörtüsü ile girmek istesen ve mübaşirin uyarısına maruz kalsan bu durum canını sıkacak, çığırtkanlık edecek ve dini gerekçeler üreteceksin.
Ah ah bi bitmediniz !00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet de yapabilir. Yapamayacağını söyleyenler gevezelik ediyor. Ben tesettürlü değilim ama erkeklerin olduğu bir yerde rahat hareket edemiyorum açıkçası. İstanbul’da birçok belediyenin kadın erkek ayrı olacak şekilde spor salonları var ve ben de onlardan birine gidiyorum. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bu tarz yerleri araştırabilirsin varsa. Eminim sen de bu şekilde daha rahat hissedersin. Kimin ne dediğini takma, ağzı olan konuşuyor 🙂
00 Yorumla
+1 yılBen de gidiyorum kesinlikle git kendine aynada bakman yeterli kim ne der falan umrunda olmasın
10 Yorumla
+1 yılTesettürlü sporcular var..
Uygun giyindiğiniz ve dar giyinmediğiniz sürece sorun olmaz..
Ayrıca bazı spor salonlarında sadece bayanlara ait olduğu saatleri olanlar var..
Araştırabilirsiniz..
00 Yorumla
+1 yılBen de spora gittiğim sürece annem tesettürlü onu da aliyordum yanima. Neden sorun olsun? Sorun erkeklerse sadece kadına özgü spor salonları var orada daha rahat edebilirsin ama yok diyorsan sa kimsenin farkli düsüncegini sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılTabikide yapabilirsin tesettürlülükle ne alakası var bende onu anlamıyorum. Evde bile yapabilirsin kolaylıkla.
25 Yorumla- +1 yıl
Çok üzerlerine gitmemek gerekir, oldukça hassaslar ve çabuk kırılabiliyorlar.
Her haltı yiyebilir; KS'den tut Tinder'a kadar üyelik açabilir ve metroda telefonla sesli bir şekilde konuşarak 'yiyişmeseydiniz abiieo' diyebilirler.
Mazur görmek gerekir, bez parçası her şeydir.
Dini bütünlerdir.
Genelleme yapmaksızın...
Soran+1 yılBen kendim için yapmak istiyorum. Benim anlamadığım sadece bunu söylediğimde görünmeyecek zaten diye düşünen insanlar tesettür benim için her şey ve zaten ona uygun da yaparım yaparsam.
- +1 yıl
Ya şu sokaklara inip şeriata uygun bir şekilde önünüze envai türden cemaatçi cemiyetçi değişik tipleri alarak eyleme felan kalkışmayın artık da ne yaparsanız yapın.
Gerçekten bunaldık artık; yok tesettürlüyüz diye almadılar, yok türbanlı bacılarımız yine mağdur felan filan.
O hep diline doladığınız dönemde değil de şu dönemde böyle bir sorun olsaydı ve ben de bir üniversitede rektör olsaydım, yasağı uygulayan ilk rektör ben olurdum.
Farkında olunmazdı ama dini bir değerin saygınlığına hizmet ederdim.
- +1 yıl
@seksikomodoejderi Bana mı diyorsun?
- +1 yıl
@Zekikız2022 soruyu soran kişiye, size değil.
+1 yılYapar neden yapamazsın bazı salonlarda bayanlara özel yer alıyor bazı sporcu bayanlar da var ona göre spor kıyafetleri oluyor biraz araştır bulursun kapalılar için bunlarla yaparsın ne olacak ki
00 Yorumla
+1 yılKadınlara özel birçok spor salonu var. Onlara yazılabilirsin. Kim demiş kadın erkek karışık bir yerde spor yapmak zorunda olduğunu? Rahatça spor yapmak herkesin hakkı ¢
00 Yorumladünyaya bir kere geliyorsun spor salonunda kimseyi sqmiyorlar korkma sporunu yap sağlığını kazan insanlar spora sağlığı için gidiyor âm sqmeye değil ön yargılarınızı sqym
00 Yorumla
+1 yılO bazıları sadece kız ya da erkek düşürmek için yapıyo sporu burdan sen anla zaten zeka seviyelerini boş ver istediklerini söylesinler sen vazgeçme.
00 YorumlaYapar niye yapamasın haftanın belirli günleri spor salonları kadınlara özel oluyor işin ters tarafi erkeklerin olduğu günlerde spor salonuna gidersen ters olan taraf bu taraf olur
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yap ben eve alet aldım kadınlar için daha çok var insan iyi hissediyor. Ayrıca fiziği güzel kızın kapalı olması apayrı bir boyut 😅❤️
00 YorumlaSporu bence kendiniz ve sağlığınız için öncelikle düşünmelisiniz ayrıca ileride müstakbel eşiniz için de hazırlanmış olursunuz.
10 YorumlaGörünmeyecek diye bir saçmalık var mı ya. Başkaları için değil kendin için bunu yapıyorsun. Sağlıklı olmak için. Ve yapabilirsin de.
00 YorumlaYapabilirsin elbettr bir engel yok. Giyim konusunda da uyhun giyimler var ve de belediyelerin spor salonları bayanlar erkekler ayrı şekilde çoğu bölüm
00 YorumlaYapabilir kadınlara özel salonlar var bende pilatese gitmiştim hatta gayet rahat güvenilir ara netten bul
00 YorumlaSadece kadınlara özel salonlar da var, daha rahat hissetmek istersen öyle bi salon da bulabilirsin belki
00 Yorumla
+1 yılBaşla normal bir şey senin neyin eksik ki evde de yapabilirsin youtuneden bak evde yapılacakları yap doğal hakkın
00 Yorumla
+1 yılGorunmiycek ne demek ya sen insan değil misin senin görmen iyi hissetmen yetmiyo mu illaki teşhir ürünü mu olmak gerek
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bizler evlenince, eşimiz spora başlarsa, zaten göremeyeceğim ne gereği var mı diyecekmişiz🤔
00 YorumlaBaşkalarına göstermek için spor yapılmaz, gösteriş yapanların amacı başka. Sağlık için yap sporunu, kendin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTayti giyiceksiniz , ya da eşofman , ama her şey ortada olucak, tesetturlu birisinin spor yapmasina karsi degilim ama gittigin ortam erkek ortami cogunluk, bunu bile bile gitmek istiyorsan git , yine bakacaklar
00 Yorumla
+1 yılYapar tabiki niye yapamasin? Bütün fiziksel sporları zaten yapiyolar merak etme 🤦
01 Yorumla
Soran+1 yılBütün fiziksel sporlar?
+1 yılyapa bilir ama dar giyinir isen çok dikkat çekersin
02 Yorumla
Soran+1 yılDar giymem zaten eşofman giyilebilir bence
- +1 yıl
aynen ama tayt giyer isen bütün gözler sana döner kadının erkeği s... bakar
- Spor konusunda 375 cevap paylaştı.
u +1 yılTunıkle de spor yapılmaz kı ama evınde yap sporu olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka neden yapılmasın
- +1 yıl
NAzar deger
spor kendini iyi hissetmek için yapılır , başkasına gösteriş için değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlık açısından yapman lazım genetiğin kötüyse kesin yapman gerekiyor benim ailemde şeker hastalığı çok yaygın yapıyorum o yüzden ilerde hasta olmayayım diye insülin direncim var
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin. Bol giysiler giyerek. Millet görmese de olur önemli olan sağlıklı olmak için yapman
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin sadece kızların olduğu yere gidersin
00 YorumlaEvet saçma. Tabiki yapabilirsin sporun tesettürlüsü tesettürsüzü mü olurmuş.
00 YorumlaNeden kapandın deseler ne diyeceksin günah diye değil mi?
00 Yorumla
+1 yılYapabilirsin spor sağlık için yapılır şov için değil
00 Yorumla
+1 yılSadece kızların olduğu spor salonu var orada rahat edersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürle alakası ne abarttınız bu tesettürü iyice. Spor sağlıklı olmak için yakışır milletin gözüne sokmak için değil sosyal medyayo bıraksın artık bu mllet
00 YorumlaYspor yapanları desteklerim. Bence başla ileride eşin görür hem fenamı olur
00 Yorumla
+1 yılNormal de yaparsın da dinen yapamazsın sanırım evde oturup babanın ayaklarını yıkaman lazım
00 YorumlaNe alakası var tabiki yaparsın öyle bi kıyaslama olamaz
00 Yorumla
+1 yılBaşlayabilirsin. Sadece kadınların gittiği saatlerde spor salonlarına gidebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSen kendin için yapmayı düşünüyorsan kimsenin dediğini takmazsın ve kapalılığı engel olarak görmen saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 5 kilo verince bile herkes naptın diyor nası görünmeyecek acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenin gibilerin yeri değil orası ne işin var orada git evde yap sporunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini iyi hissetmek ve sağlıklı olmak için spor yapabilirsin nir bir engel göremedim
00 Yorumla
+1 yılElbette yapabilirsiniz bende sporcuyum ve inanin çok tesettürlü ablalar geliyor tabi spor salonumuz sadece bayanlara ait erkek yok yani
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Ne çalışabilirim peki
- +1 yıl
Mesela ben genelde kas yapiyorum kol çalışıyorum karın kası sıkılaşmak sonra bacak sırt çok faydalı hem güç hemde sağlık kazanıyor insan
Soran+1 yılBende karın ve sırt düşünüyordum
Gizli Üye(18-24)+1 yılYabılabilir, bayanlara özel spor salonları olmuyor mu? Rahat bir şekilde de yaparsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece kadınların gittiği spor salonu vardır. orada rahat edersiniz ve spor yaparsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki spor yapabilirsiniz bunu neden ulaşılmaZ olarak görüyorsun
00 Yorumla- Spor konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılspor yapman normal ama karşı cinsle beraber yapman normal değil
00 Yorumla
+1 yılMillete Aldırma Başkasına Göstermek İçin mi Spor Yapacaksın? Bunu Sor Kendine Veya Takma Git Başla Derim
00 YorumlaEşiniz görecek evlenince. Ayrıca hanımların yanında da açık giyinilebiliyor sadece erkeklerin yanında ve dışarıda kapalı kapalı insanlar
00 Yorumlaben voleybol kursuna gidiyorum ordada tesetturlu bi kiz var tayt giymeden uzun kollu kendini kapatan giysiler giyerek yapabiliyor
00 Yorumla
+1 yılFit sağlıklı bir fizik ve kendini ruhen daha iyi hissetmen için hiç düşünmeden bir an önce başlamalısın
00 Yorumla
+1 yılElbette yapabilirsiniz... Benim çalıştırdığım tesettürlü kadınlar var
04 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne guzel buna çok sevindim. Peki ya sizce hangisini yapsam
- +1 yıl
Niye görünmesin? İlla ki birilerine göstermek zorunda değilsiniz... Ayrıca siz göreceksiniz bu yeterli mutlu olman için... Full body çalışın başta tüm vücut haftada 3-4 gün
Soran+1 yılBen birilerine göstereyim demiyorum zaten ve ayrıntıda kendimi iyi hissetmek için yapmak istiyorum dedim. Sadece insanların düşüncesi bu şekilde
- +1 yıl
Elbette, bence en kısa sürede spora başlayın kimseyi umursamadan:)
+1 yılGit sporunu yap. Tesettürlülerde spor yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTesettürlü spor yapabilir aşırı dar giyme salaş giy başını düzgün açılmayacak derece de ört yap kimse bişey diyemez
00 YorumlaSpor yapiyorsun zate namaz var işte sende
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür namaz da kılıyorum.
+1 yılYapabilir tabi ki de
00 Yorumla- Spor konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılTayt ını giy gel bekliyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı