Babamla da konuşup bir spor salonuna 3 aylığına kayıt - 3 ay sonra sınav var ve ben sınavdan sonra şehir dışında devam edeceğim - yaptıracağım. Aylık ortalama 1000 lira harçlığım var. Beslenme için aylık ne kadar harcayacağım hiç bilmiyorum. Beni bu konu hakkında aydınlatır mısınız?
Yok abi ben şu an öğrenciyim ve dershaneye de gidiyorum. Dediğim gibi 3 ay sonra sınav var ve Urfa'da 3 ay spor yapacağım. Sonra Allah'ın izniyle Antalya'da çalışacağım ve orada da spora devam edeceğim. Kendimi değiştirmeye kafayı taktım. Ama benim aklıma takılan şöyle bir soru var. Benim aylık harçlığım 1000 lira civarı ve bu benim beslenmeme yeter mi? Yeterse ne kadar gider?
Hacım kilon baya az beslenmeye dikkat etmen gerek bak ben 193 boyundayım 104 kiloyum senin de en az 85 olman gerek tabi bu zamanla olacak bence başla şimdiden
Kanka gelişim istiyorsan bak suplament falan baya pahalı tavuk göğsü alırsın haftada iki defa 120 falan tutar ayda 480 falan yapar 100 de pilavına gitsin 580 e yumurta da önemli orada ne kadar kolisi bilmiyorum ayda 2 koliden hesapla sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kanka 3 ay 6 ay oluyo 6 ay 1 yıl 1 yıl 5 yıl oluyo falan ve gelişim muhteşem oluyo
Yok abi ben şu an öğrenciyim ve dershaneye de gidiyorum. Dediğim gibi 3 ay sonra sınav var ve Urfa'da 3 ay spor yapacağım. Sonra Allah'ın izniyle Antalya'da çalışacağım ve orada da spora devam edeceğim. Kendimi değiştirmeye kafayı taktım. Ama benim aklıma takılan şöyle bir soru var. Benim aylık harçlığım 1000 lira civarı ve bu benim beslenmeme yeter mi? Yeterse ne kadar gider?
Boy kilon kaç abim bende senin gibiyim yaşım 19 abi demene gerek yok
Reis benim boy 183, kilom da 61-62 falan son zamanlarda tartılmadım ama kilo da kaybetmedim.
Hem ben daha 19 olmadım🤠
Hacım kilon baya az beslenmeye dikkat etmen gerek bak ben 193 boyundayım 104 kiloyum senin de en az 85 olman gerek tabi bu zamanla olacak bence başla şimdiden
Abi ben yiyip de kilo alamayanlardanım. Çok afedersin ama camış gibi yiyorum ama almıyorum. Peki sen spora falan gidiyor musun, gittin mi?
Ben gidip gidip ara veriyodum şimdi düzene oturttum 6 ay falan oldu düzene sokalı
Kanka profilimde trol bir sorum var bak orada formum falanda var ben powerliftinge yöneldim belli bir süre sonra
Sigarayı da bırakacağım bu sebepten ötürü, bugün son paketimi içeceğim nasipse🤠 En merak ettiğim soru şu; spor salonu hariç aylık masrafın ne abi?
Abi ben daha başlayacağım, anlamam ki ben. Hani derler ya o Kürt'tür bilmez. İşte ben de Kürd'üm bilmem
Kanka gelişim istiyorsan bak suplament falan baya pahalı tavuk göğsü alırsın haftada iki defa 120 falan tutar ayda 480 falan yapar 100 de pilavına gitsin 580 e yumurta da önemli orada ne kadar kolisi bilmiyorum ayda 2 koliden hesapla sen
Burada 75 lira kolisi ve evet ben gelişim istiyorum
Suplement ne kadar tutar ayda
Totalde 730 yaptı diyelim belli bir süreden sonra 1-1.5 aydan sonra kas alt yapın oluştuktan sonra kilo almak için gainer kullanabilirsin
O baya pahalı kanka ya yani gainer alsan protein tozu alsan kreatin alsan orta düzey kalite 1250-1500 arası tutar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!