Evet arkadaşlar Fenerbahçe uefa avrupa liginde Rennes ile Kadıköy'de 3-3 berabere kaldı! Sarı lacivertliler 3-0 geriye düştüğü maçta durumu 3-3'e getirerek liderlik şansını son maça taşıdı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe uefa avrupa liginde Rennes ile Kadıköy'de 3-3 berabere kaldı! Sarı lacivertliler 3-0 geriye düştüğü maçta durumu 3-3'e getirerek liderlik şansını son maça taşıdı. Maçı nasıl buldunuz?

herkes geri dönüş ne maçtı o bu diyor da kimse demiyor bu takımdan nasl 3 yediniz adamlar ilk yarı şak şak döşedi:P sonra 2 yarı baktı teknik adam bunlar bizi s...:P sonra toplarladı o beğenmediği topcular adamı kurtardı briisi frikikten emre köşeye falan öyle yani
Rezalet, bunu bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Şu takım yenilmeyecek birtakım değil, en iyi yaptıkları şey müthiş kontraya çıkmaları ve geçişlerde sıfır hata ile 3 pas yapıp kaleciyle karşı karşıya kalmaları, Rennes savunmasıda Fenerbahçe savunmasıda zaten kötü, daha kontrollü bir oyun sergilense bu Rennes e Fenerbahçe her halükarda bir gol sikistirirdi ve maçı 1-0 kazanabilirdi. Bu akşamı Fransa'dan sonra çekirgenin 2. sicramasi olarak görüyorum ama belkide Jesus elindeki kadro ile bu kadar oluyor ancak, bunu bilemeyiz sonuçta antrenmanlarda takımla o başbaşa kaliyor biz görmüyoruz.
Rennes ilk yarı çok bindirdi ve 90 dakika enerjileri yetmedi, bu noktada Fenerbahçe nin dayanıklılığı devreye girdi ve maç 3-3 oldu. Bunu demek istemem ama kaleci değiştirecek kadar aptal bir teknik direktörleri var. Bu Rennes kadrosu Jesus un elinde olsa yüzde 90 bu kupada final oynatır derdim. Yadsinamayacak kadar büyük bir kalite farkı var. Yinede takımımı tebrik ediyorum 3-3 yapabildikleri için.
Mactaydim. Kalecileri devrede hepsinden 5 dk once cikti denedi kendini muhtemelen sakatti. O arada yedek kaleci isiniyodu. Bos beles konusuyosun.
@Mertizm2834 Aptal saptal konuşma boş beleş falan diye ağzını topla, maç içinde sakatlanacak bir durum olmadı, izlediğim maçta spikerde Türkiye'de jest olsun diye türk bir kaleciyi oyuna soktuğunu söyledi. O zaman maça sakat kaleciyle başlamış bu iki kez aptal olduğunu gösterir.
Yenebilirdik de işte bitiriciliğimiz kötü çok net pozisyonları cömertçe harcıyoruz. İkinci yarıda bathsuayinin bir anda dönerek köşeye vurduğu şutu bizim altay sabaha kadar yerdi. Ren ilk yarıda 4 kere geldi 3 kere gol attı. Hele attıkları son gole bir şey diyemiyorum çok zayıf bir şut geliyor altay köşeye sıçrayamıyor. 2. golü erken bulsaydık rahatlıkla kazanabilirdik belkide.
Fenerbahçe'nin bu sene sahip olduğu bu hırs gerçekten harikulade. 3-0'dan 3-3'ü bu sene bu ligde bulunan hiçbir takım yapamazdı. JJ çok başarılı işler yapıyor ne yalan söyleyeyim.
Cevap
22Cevap
Fenerbahçe'yi tebrik ederiz harika bir geri dönüş oldu
Güzel bol gollü maçtı
Hep aynı muhabbet son vuruşumuz bi türlü yok. Eğer ki bitirici biri olsaydı oyunu kazanabilirdik. Erken gol yedik ama taraftarımız mükemmeldi.
Çok heyecanlı bir maçtı ve bence maç fenerin hakkiydi ama işte olmadı, ayrıca rennes takımı çok sert oynadı ya çok uyuz oldum
Harika maç oldu Fenerbahçeliler yıllar sonra özledikleri Fenerbahçeyi keyifle izliyor Jesuslu Fenerbahçe çok iyi cidden
Olmaz bence de milli maçlarda yediği goller neydi öyle rezalet yarın bir gün UEFA çeyrek, yarı final oynarsan Altaya guvenilmez
Çok hızlısın 😂 Rennes 3-0 kazanır diyordum ama adamlar geri döndü
Tebrikler Fenerbahçe
😅
Heyecanlı güzel maçtı ama çok basit goller yedik. Ayrıca Rennes neden kaleci değiştirdi ben anlamadım.
Bravo Fener’e takdir ettim valla devre arası beraberliğin 6.40 oranı vardı şöyle bir 100 misli yapıştırmak lazımdı.
rennes gibi bir takıma karşı hem deplasmanda hem de içerde geri dönüş sağlamak kolay işler değil. tebrik etmek lazım. güzel bir akşamdı.
Aşırı kötü başladı oyuna ve defansın rakipleri boş bıraktığı 3 gol gördük... Neyse ki Fenerbahçe bitti demeden bitmiyor oyun mücadele güzel çevirdik
Fener ne zaman maç yapsa hep Kadıköy’de arkadaş bu nasıl iş böyle hshdhs
Unutmayalım ki, Rennes ligde her takımı içerde dışarıda dümdüz eder. Ligi'nde bile en iyilerini korku salan takım. Altaylık bir şey yok maçta belki son gol yenmeyebilir, diğer golleri neuer bile kurtaramaz
Yine ilk maçın bir benzeri oldu. Rennes zor bir garip umarım lider çıkar fenerbahçe. direkt 16 ya kalsın
Fenerbahçe bu sene çok iyi oynuyor futbolcuları çok iyi bu sene o sene artık Fenerbahçe'nin şampiyon olması dileğiyle
Küçük takımımız kendi evinde beraberliği yakalayabildiği için mi seviniyor şimdi
ah be fenerim keşke yenseydin ülkeye puan lazım.. altayda armut gibi gol yiyor..
J. J. dedem iyi geldi Fener'e
İyi para kaldırdık güzel maçtı
Jesus hoca... çok büyük
Helal fener sana
İlk yarı berbat, ikinci yarı iyidi
Güzel maç
Berabere,
Kriz geçirdim
Köy takımı rennes
Mavi izlemedim
Tebrikler
Jorge ❤️