Bu oyunla olamaz da whhshs maç çok iyiydi 2 takım da etkili oynadı, Altay olmasa bu kadar gol yemezdik ama yapacak bir şey yok Szalai de kötüydü 2 asisti var rakibe

Bu oyunla olamaz da whhshs maç çok iyiydi 2 takım da etkili oynadı, Altay olmasa bu kadar gol yemezdik ama yapacak bir şey yok Szalai de kötüydü 2 asisti var rakibe
Şampiyonluk için çok erken konuşmamak lazım ama bu akşam iki takımda güzel oynadı ve keyifli bir futbol izletti, iki takımda da defans hataları ve geride boşluklar oldu ama bu şekilde futbol oynamanın doğal sonucudur bu boşluklar, aynı boşlukları rakipleri degerlendirebilirse City dahi veriyor. Hakemlik bir konu olduğunu düşünmüyorum. Bu akşam daha önceki maçlarından daha farklı bir Karagümrük vardı sahada kazanabilirlerdide ama olmadı.
Daha çok çok erken ama kadro kalitelerini göz önüne alırsak bana FB ya da GS şampiyon olur gibi geliyor. Diğer ilk 5 de olacak 3 takım da şampiyon olan takımlar BJK, TS ve Başaksehir olur diye düşünüyorum.
Cevap
2Cevap
Fatih Karagümrüğünü mağlup ettiğine göre aynen şampiyon olur. 😅 Şampiyonluk yarışında olacaktır elbette, fakat olacağını düşünmüyorum.
8 yıldır olamadık 9. sene olsun bari qhehd
Bence olabilir. ama zor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?