Ankaragücü baştan sona iyi oynayarak kazandı. Fb çok kötü. Ve bu kötü hallerini örtmek için TFFye tehditler savuruyor ama kimse yemez. Fbnin Şampiyon olacağına inanan varsa vah hallerine!!
Tekrar söylüyoruz Ali Koç sezon sonunda Özel jetiyle KAÇACAK
Ozan Tufan sözleşme imzaladı imzalayalı maçlarda dökülüyor. Aynı şekilde Tolga Ciğerci ve Jailson da kötü oynuyor. Jailson stoper mevkiinde değil Gustavo ile orta sahada, defansta ise serdar aziz -Falette ikilisi olmalı. Tolga Ciğerci maçlarda ilk 11 oynadığı sürece Fenerbahçe maç alamaz. Onun yerine fiziği güçlenip Ferdi oyuna girmeli. Herkes Altaya yükleniyor ama Fenerin doğru dürüst bir defansı yok. Muriqi ceza alırım korkusuyla maçta çok etkisizdi. Kruse desen bu maç resmen sahada yürüyerek oynadı. Gustavo maçta sarı kart görerek önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray maçında oynayamayacak. Daha küme düşme mücadelesi veren bir takımı bile yenemiyorsa üstüne 2 gol yiyorsa Fenerbahçeli oyuncular ve hocalar kendini sorgulamalı biz nerde hata yaptık diye.
Hayatım da bunlar kadar loser bir takım görmedim 3 -4 hafta önce Galata nerde diyorlardı şimdi yarın kazanırsa 4 puan farkla gidecek 😅😅 harbi bu takımdan bir cacık olmaz lan fjfn neyse haftaya yenerler bizi, sezon hedefi tamamlanır Fenerbahçe için 😅😅 sonra Galatasaray şampiyon olur, şampiyona gene yenilmedik diye övünürler. bu takımın taraftarında da bir sıkıntı var 🙃🙃
Artık Falette Jailson'un, Jailson da Gusgavo'nun mevkisine geçmesi lazım. Gustavo'nun cezasını tamamlaması durumunda da Kruse'nin bölgesine geçmesi lazım. Bu takım başka türlü adam olmaz.
bizi böyle kanser ettiler ya haftaya galatasarayın gelip bunları kadıköye gömdüğünü görmek istiyorum bu hale getirdiler artık emeği geçenlerin hepsinden nefret ediyorum